Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] DiamondMT2-Jak szybko zarobić na dobry start

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejdz w głowny folder metina,zrob nowy notatnik wpisz w notatniku metin2.bin daj zapisz jako start.bat i odpalaj przez to to jest obejscie,wtedy nie masz patchera polecam Wh by good

Bierz małe spoty bo cięzko jest wyższe piętra lajtowo

Okey, nawet nie jest tak cięzko jak narzekałam. Jakoś tak podeszłam na spokojnie i udało się przejsc 2 piętra, tylko że z 3 mam problem z królem.

Bije mu po 15k z kryta, ale on mnie odpycha i w ten czas hp mu sie regeneruje. Także nie mogę go ubic. Może powinienem zmienić na mentala? Silne by uniemożliwiało odpychanie

Opublikowano

Niee nie zmieniaj na mentala,dobrze jest go otruć ale nie koniecznie,masz wh?Ja też bije po 15k w króla ale gram BM i go ubijam na WH dasz mu rade

EDIT:Pamietaj żeby ubić kosiarza trzeba mieć z 5% na otrucie bo trutka wali mu po 356k(muszisz kosiarza na truciu zabic)

EDIT2:Jak masz problem z królem załatw sobie w butach lub naszyjniku 8% omdlenie dużo pomaga

Opublikowano

Niee nie zmieniaj na mentala,dobrze jest go otruć ale nie koniecznie,masz wh?Ja też bije po 15k w króla ale gram BM i go ubijam na WH dasz mu rade

EDIT:Pamietaj żeby ubić kosiarza trzeba mieć z 5% na otrucie bo trutka wali mu po 356k(muszisz kosiarza na truciu zabic)

EDIT2:Jak masz problem z królem załatw sobie w butach lub naszyjniku 8% omdlenie dużo pomaga

Mam już wh i jest git, tylko jest drugi problem.

Oni mi biją po 200-300, to trochę sporo. Mam 1500 defa. Zrobiłem sobie króla p2, chyba niepotrzebnie.

Editt.. Sory pomyłka po 110. Jest git, zrobie sp. Dzięki, super tut :D Ale ciekawi mnie jedno. Jak ty bijesz bm po 15k ?

Ja mam Aure, tasaka 51sr +10sp a bije tyle co ty :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystko fajnie ale mi sie dropic nie chce xdd Dlatego nie zagram na serwerze. :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dodam coś od siebie dla mniej ambitnych.

Zróbcie sobie WP lub bodziaka 75-90 lvl i idźcie na metki do red lasu. Stalki, bojowe, szpony schodzą po 100-200kk szt, a jak je wybonujecie i włożycie jakieś lepsze bony to nawet więcej.

Co do eq to wkładacie wszędzie hp krytyka broń +45 śr i skille P, roski, dłonie krytyka itp.

Niskim kosztem można zarobić na fajne eq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...