Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rojo vs. Rock

xxXGAJOSXxx

Rojo czy Rock   

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. :)

• Rojo
      48
    • Rock
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak. Bardzo dobrze robia to co potrafia. Naprawde ich filmy sa bardzo dobre . Rojo taki wariat ale jesli chodzi o powazne sprawy to normalnie gada ale za to ma tez pewnie ta ogladalnosc . Rock spokojny opanowany nie to co te rozbudzenie roja xD . Ale jeden jest spoko i drugi . Moze nie graja jakos pro ale pokazuja jak i dobrze gadaja i to jest najfajniejsze . U mnie remis tak jakby . Ale jesli chodzi co do filmow to bym wybral Rocka . Rojo strasznie sie wydziera xD czasami xD

BUM

Opublikowano

Tępa małpa kontra chciwy, pazerny grubas.

Ciężki wybór

Chyba wolę Roja, bo w końcu jestem typowym konsumentem i lubię patrzeć jak ktoś robi z siebie idiotę...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja mam pytanie do widzów Roja.

Czy was na prawde jara idiota i nierób który siedzi przed komputerem i dże morde ?Powaznie ten typ się zachowuje jakby miał coś z głową i to nie jest komizm tylko idiotyzm

Czitku dałbym ci lajka, ale wykorzystałem już limit ;f

Rock robi pod krzaki tym kampowaniem, a gimbus rojo rashuje(drąc morde przy tym) jak debil. Także te filmiki są robione na siłę, żeby się nachapać kasą. Kiedyś byli zupełnie inni (seria borderlands, albo rozkminy roja do #30)

Znacie shogun1978? Jak dla mnie robi najlepsze filmiki, nie sra gdy ktoś mówi o zarobkach etc.

Opublikowano

Rock daje więcej informacji w swoich filmikach, opowiada od czasu do czasu fajne historyjki z życia jest całkiem spoko, trochę zbyt sztywno w filmach, zero żartów, ale filmy ogólnie okey

Rojo jest skromny widać po mieszkaniu, że nie jest żaden bogaty, nie wywyższa się jak inni youtuberzy, co po niektórzy sławni youtuberzy widać, że konto zrobili tylko dla kasy... i programu partnerskiego... Umie zaszaleć i powygłupiać się przy filmach, nie jest sztywny, niektórzy mówią, że drze mordę... mu po prostu czasmi zbytnio odpierdala, bo chce by filmik nie był sztywny, ale bo Q&A widać, że jest normalny i lubi żartować z ludźmi

Dla mnie remis, choć Rojo jest lepszy pod względem charakteru jak dla mnie. Bo odpowiadając na czyjeś pytanie: Z kim byś poszedł na piwo Rojo czy Rock? Odpowiedziałbym, że Rojo, lepsza faza by była, nie zwykłe pogawędki, sądze, że z Rockiem też można normalnie pożartować, ale Rojo zdecydowanie jest lepszy pod tym względem, a ludzie sztywni, którzy nigdy się nie wygłupiają będą zawsze sztywni...

Głos dla Roja

A tak na marginesie to nie lubię oglądać jak ktoś gra, kilkanaście filmów ich oglądnąłem, jak się nudziłem, jedynie oglądam czasami jak chce jakąś grę kupić, choć to się zdarza może z 3 razy na rok :P Wole sam grac, nie oglądać jak ktoś to robi, żenada... Nie lubię ogólnie takich youtuberów, oceniłem ich bo oglądnąłem trochę ich filmów i są całkiem okey jako człowiek, ale nie lubię jak ktoś kręci filmy grając w nie...

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Rojo potrafi się bawić i rozkręcić imprezkę to znaczy, że jest gimbusem? Ogólnie wkufia mnie to słowo ale co do mojej wypowiedzi to w żadnym razie nie uważam, że Rojo to nierób. Nie wiem czy wiecie, ale on pracuje ;) Filmiki robi w wolnym czasie, posłuchajcie sobie jego wypowiedzi w Q&A zawsze mówi szczerze i widać, że mu zależy. Często robi konkursy i zjazdy ale czy to źle? Może po prostu ludzi spędzać czas z dziecmi, swoimi widzami .. to chyba nic złego? Jak się go o coś szczerze zapytasz to taką samą dostaniesz odpowiedź. Pomaga różnym fundacjom angażuje się w to .. A Wy oglądneliście jeden filmik i już krytyka ;). Lubie obu Panów oglądać tylko nie wiem dlaczego taki hejt jest w stronę Roja. Rojo wie jak poprawić humor, zawsze jak go oglądam to potem chodzę z bananem na ryju.

Co do ankiety to nie oddaję głosu, bo ciężko mi wybrać jednego z nich.

Opublikowano

Częściej jednak zerkam do filmików Roja z prostej przyczyny jest sobą podczas nagrań. Mówi i robi co chcę niczego nie wymusza przy czym zdarza mu się walnąć jakiś fajny tekst.

Venspng_xwxpqhq.png

Opublikowano
Częściej jednak zerkam do filmików Roja z prostej przyczyny jest sobą podczas nagrań. Mówi i robi co chcę niczego nie wymusza przy czym zdarza mu się walnąć jakiś fajny tekst.

Zauważył że gimby się jarają jak dże ryj i robi tak żeby się hajs zgadzał bo gorszych studiów już wybrać nie mógł nierób jebany

Opublikowano

ROJO.

Jest pozytywnie pierdolnięty, ale w każdej chwili może się ogarnąć.

Ogólnie to nie sra się jak Rock próbując wybić wszystkich po kolei w 30min. Rojo napierdala granatami w 5min.

Ale rocka też bardzo lubię ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Zauważył że gimby się jarają jak dże ryj i robi tak żeby się hajs zgadzał bo gorszych studiów już wybrać nie mógł nierób jebany

Musicie tak obrażać ??? Raport .

!@ Mały edit na pierwszym poscie !

Za każdą obraze raport

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Rock jest lepszy, on ma to coś co mi się podoba w jego filmikach!

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

A może ktoś wytłumaczy, kim oni są? Bo ja nie w temacie.

Ale, żeby nie było to wybieram Rock'a, bardziej mi się nick podoba.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@UP

ymmm 2 gości w topce poskiego yt xD

@temat

ymm rojo to taki psycho ;o osobiście woe rocka taki troszke spokojniejszy i tumaczy wszystko podczas gry ;p

i...... MA Fajnego SYNKA! ;_;

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...