Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rojo vs. Rock

xxXGAJOSXxx

Rojo czy Rock   

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. :)

• Rojo
      48
    • Rock
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo że

screenSHU.jpg

Wedłóg mnie robi śmieszniejsze filmiki i przy który można się pośmiać, Rock jest bardziej poważny, robi lepsze recenzje, ale i tak wole Roja :

Opublikowano

Ale mnie wkurzają ci idioci co przezywają roja lub mówią że wygląda jakby miał adhd czy coś... nie rozumiecie że on to robi specjalnie? I to jest właśnie zajebiste, jego teksty czasami tak mnie rozśmieszają że musze przystopować filmik... Jak wam się to nie podoba to wypierdalać od niego a nie mówicie że jest popier****, ma adhd itd...

Ave ROJO! :D

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Rock to jednorożec i czasami nie jest do końca fair wobec widzów:

http://www.youtube.com/watch?v=-R5j18njJDk

Roja, lubię szczególnie z serii Q&A :D ale gamplaye też dobre robi.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Rock - lepsze recenzje , taki bardziej ogarnięty i wszystko ma zaplanowane . Może jakimś super graczem to nie jest ale umie gadać .

Rojo - zabawny , nagrywa bez przygotowania ... hmmm ..

Wolę Rocka , Rojo tylko dla mnie podkreślam dla mnie jest tylko zabawny !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie rozumiem jak można oglądać jak ktoś gra na kompie. A co do tematu Rock ma recenzje gier,filmów i tu ma u mnie plusa. A gier nie ogladam bo jak wspomniałem to jest czas stracony ;)

Opublikowano

Nie rozumiem jak można oglądać jak ktoś gra na kompie. A co do tematu Rock ma recenzje gier,filmów i tu ma u mnie plusa. A gier nie ogladam bo jak wspomniałem to jest czas stracony ;)

hmm ja np przed kupieniem gry zawsze oglądam jakieś filmiki z niej :) , a po 2 ja tam lubie patrzec jak ktoś gra i to jeszcze jak umie :) .

PS . Grasz w LOL'a u mnie już jestes skreślony :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Według mnie Remis.A dlatego że Rock i Rojo nagrywają w innym stylu...Jeżeli szukasz czegoś spokojniejszego to zostaniesz Kibicem Rock'a ale jeżeli poszukujesz filmików w których cały czas jest hałas,krew na monitorze,nieustającą akcje i tak powiem nerdowskie powiedzenia to Rojo jest czowiekiem dla ciebie.

Opublikowano

Rock 100000000x lepszy

Nie dże mordy jak popierdolony, tłumaczy, ma przyjemny głos i fajne wszystko opisuje, przyjemnie się go ogląda.

A rojo gra w jakąś debilną gre w której mu wyskakują jakieś zombie i czy coś takiego i dże morde przez cały filmik, słuchać sie go nie da

Opublikowano
Rojo jest bardziej komiczny ;)

Ja mam pytanie do widzów Roja.

Czy was na prawde jara idiota i nierób który siedzi przed komputerem i dże morde ?Powaznie ten typ się zachowuje jakby miał coś z głową i to nie jest komizm tylko idiotyzm

Opublikowano

1:

2:

3:

To jest idiotyczne i żałosne, a nie śmieszne

to nie jest komizm tylko idiotyzm

Popieram

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jak już bym miał wybierać to od bólu Rock. Rojo to gimbus który ma problemy emocjonalne i potrafi tylko drzeć ryja.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Obydwa to chuje lecące na kasę i ogłupiające dzieci głupimi powiedzeniami np. zamiast Dzięki piszą ''Serdeczna Tarcza'' WTF?! o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...