Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soraka AD - wycarruj sobie mecz !

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, nowy ban na 2k elo.

Nie rozumiem tylko jednego, skoro nasza kochana wkurwi*jąca "Sorejka" jest takim zajebistym adc, to dlaczego nikt jej nie docenia, jest supportem i jak dla mnie jest lepszy. Ona nie pasuje na adc, kazdy inny adc i tak ją roz*ebie. Tak, tak wiem ze ma Uciszenie, i heala ale co z tego jeżeli nie ma zadnego slowa ani escape?

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, nowy ban na 2k elo.

Nie rozumiem tylko jednego, skoro nasza kochana wkurwi*jąca "Sorejka" jest takim zajebistym adc, to dlaczego nikt jej nie docenia, jest supportem i jak dla mnie jest lepszy. Ona nie pasuje na adc, kazdy inny adc i tak ją roz*ebie. Tak, tak wiem ze ma Uciszenie, i heala ale co z tego jeżeli nie ma zadnego slowa ani escape?

Brakuje ci skowa ? Zastosuj zestaw C ! Daje ci dużo hp i wytrzymałości, masz zachowany cały czas duży dmg, więc system ucieczki nie jest ci potrzebny (zanim przeciwnicy cię zabiją masz pente)

Żaden inny ad carry jej nie rozjebie... Wiesz dlaczego nie widać soraki ? Bo cały czas ją banują, jak już uda się komuś ją wziąć to trzeba bardzo się starać żeby przegrać mecz tą postacią.

@up

z bardzo wiarygodnych źródeł wiem, że riot ma zmienić heal i uciszenie soraki, teraz mają mieć przeliczniki od AD, bo jak phreak idzie na junglę soraką to nie może się uleczyć dostatecznie dużo, ostatnio mi się chwalił, że korzystał z mojego poradnika i mu bardzo dobrze szło, gadałem też z yellowpete i genją, mówili że chcą zastosować ten build na przyszłych zawodach :)

Opublikowano

Wielkie dzięki za ten poradnik :D

Tytuł Pasuje i to baaaaardzo do tego tematu, i postaci :D . A Te Kryty <3

Sam zrobiłem : Ostrze nieskonczonosci, Widmowy Tancerz 2x,krwijopice no i Trójcę :D Rozpierrdala soraka ;d

sygnatura_450x150.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

318af2b46b191bb8.jpg - jak widzimy, że ten skurwiel zaczyna robić ulta to go przerywamy, jak się heala to przerywamy, fiddl nie ma na nas rzycia.

Moje oczy aaa

//Rly? Dostałem warna za uświadomienie autorowi tematu, że wkradła się literówka...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

soraka to support

ad na midzie mozesz sobie grac na brazie 5 a nie na poziomie

wez hejterze znikaj stąd...

ostatnio grałem duo z kolegą z diamentu I i grał na midzie, troche zjebał, a ja grałem soraką na bocie jako adc, wycarrowałem ten mecz i miałem staty 23/2 (dałem się 2 razy złapać jak w 5 na mnie kampili, ale i tak prawie ich zabijałem ;]) i zrobiem dwa triple kille i jedną quadre B) B) B)

tut nadal aktualny, soraka kosi dalej, grac, nic się nie bać, picknięta soraka na adc to 100% win.

pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

nie neguj moich decyzji, wiem lepiej.

to ja carruje sorakom na 2k elo, więc uwierz, to jest bardzo dobry build, dobry tutorial, przekazałem wam to co najlepsze w tej postaci, pokazałem jak carrować mecz i w ogóle

"Sorakom , aha" , co do poradniku to nie jest zły , ale ja jokoś tego nie widzę że Soraka carruje gre na adc ...

95960480783902571221.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam soraki ad, można to skontrować w 3 sekundy ;)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

ten poradnik jest tak chujowy jak skarpety które sobie wczoraj na targu kupiłem

Twoja opinia jest na takim samym poziomie jak twój nos do interesów

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Łada Fak ?*

Pierwszy raz widzę sorakę pod AD ! Ją sie robi pod AP i idzię na topa/mida wbija się fastem 6lv, musisz na tym lv mieć już jeden item i idziesz z kolega na dragona, potem wracasz na mida farma farma, up 10 idziesz do jungli przeciwnika zabijasz all potwory pomagasz teamowi wracasz do bazu buy item idziesz dalej grac. :O

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...