Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soraka AD - wycarruj sobie mecz !

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam , soraka AD to cudo! Kiedyś tam na normalu , w enemy była soraka , sb pomyślałem , że będzie łatwo , a tu uj . Nie dość , że była AD (co wywołało moje wielkie zdziwienie i chęć wykrzyczenia , że to jest yebany troll) to jeszcze przegraliśmy 35/6 ... SORAKA THE BEST ADC EVA!

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

soraka dzieki silencowi kontruje EZREALA! juz nie moze tak flashem uciekac jak zawsze dzieki e

moze to troll ,ale zawsze cos

tut sredni ,nieczytelny

­

Opublikowano

Soraka adc kontruje nawet turrety, wyobraź to sobie sobie.

Jak gram Soraką adc to enememsy wpisują surra w 13 minucie.

Dzienki mistrzu, dam ci minusa.

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

Wszyscy piszą, że ADC Soraka to kupa, a autor to troller, ale zagrałem customa super fajnie potem normala i gra się naprawdę śmiesznie tą postacią. Budujesz Berki, ten item manu coś tam co daje manę, 2x phantom + 2x BT jak się zrobi 750 many to robi się nowy item, który daje + dmg z auto ataku i potem wbijasz pod typa np. enemy adc silence kryt za 500 + 150 dmg z tego itemka to po prostu masakra.

Polecam Sorake na normale, co do rankedów się nie wypowiem bo nie grałem.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dziekuje o wielki moj panie bardzo mnie wycarrowales soraka pod ad. Juz nie mam 500elo ale 1800 ;D Niedlugo 2k elo

VHN1cmF5YV9fX2V1bmVfX18yMzlfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fbm9uZV9fX0ZGNjE2MV9fX3NvbG8=.png

Daj Plusika ;D

Opublikowano

Tutorial taki sobie. Nie ma masterek, run, spelli.

@edit: Te trolle, które pisały, że w 10/13 minucie już dostały reporta.

kolejny hejter.

idz kopiować poradniki z innych stron, na ktorych sa stare masterki i itemy.

Jeszcze troche i skopiujesz poradnik, gdzie były stare runy na unik :P

Opublikowano

Hopaki po co wam soraka jak mamy Darjusa ?

Kopsne lajka i ide robić poradnik Darjus glass kannon bo wygrałem nim z 21/16 na botah , cześć .

Opublikowano

Najelpsiejszy buld do sraki jaki w zyciu widzialem dzieki niemu gdy zaczalem grac na rankedach to w jeden dzien do 2000 elo doszedlem kazda gre carryowalem moje najlepsze staty 54/1/12 a najgorsze 22/3/8 dzieki miszczu jestes koks powinienes grac na miszczostfach swiata w lola

queen_chrysalis_sig_by_vinnieofsiftheads

Opublikowano

Nie widziałem nigdy soraki adc na 2k elo. Soraka leży na bocie v enemy adc zanimy te nasze banany dolecą do enemy to lepiej nie mówić....

Opublikowano

Zawalisty Tut do Soraki. Jeżeli już nią grasz, to tylko pod AD, bo inaczej to ssie. Polecam też grać w enemy team'ie na supporcie, wtedy stealujesz im red golemy i blue wraith'y.

Tak w ogóle, to na moim 2200 elo carruję każdą grę + --> 500 farmy w 3 minucie bo mam zoom hack'a.

A i jeszcze jedno, ostatnio w jednej z gier miałem 20/0 przez 5 minut bo surrender dali, w tym 10 pentakilli.

Arayu_eune_67_3_logo.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

tak, działa, dziś grałem tak rankeda i miałem staty 15/2 prawie zrobiłem pente.

polecam bardzo gorąco, sprawdza się idealnie w dzisiejszej mecie

Opublikowano

podaj konto na lolkingu to moze uwierze w te twoje 2.1k elo i wycarrowanego ocelota...

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

Typowy adc ci skopie dupe na bocie, więc poradnik trochę lipny...

no chyba jak jesz kanapke albo masz twitcha w enemy, bo on nas kontruje bo to niezła kosa.

nie da się zabić soraki, bo ma heal i uciszenie, najlepszy ad carry, ale niedoceniany, jeśli nie wierzysz to idź zagraj moim buildem to wygrasz wszystko, każdy mecz wycarrujesz i dojdziesz do minimum 2k elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...