Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w internecie? Tylko przy mojej pomocy!

Chacku Czak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku tematu chciałbym potwierdzić i napisać, że mam pełne pozwolenie administracji(Lord Makin) na założenie tego tematu.

oraz uświadamiam, że był podobny temat ale utonął w spamie i był opisany BŁĘDNIE.

Na pewno wielu z Was ma pełno wolnego czasu i z przyjemnością zamieniła go na trochę pieniędzy. Wielu z Was jest też znudzona zarobkiem przez klikanie, przez surfbary, boxy.

Już kilka lat temu a na pewno niedawno całą tą monotonność zmieniła metoda zarobku "P P A" - Pay Per Action!

Na czym to polega?

Pieniążki dostajemy za pobrania naszych plików.

Czy jest to legalne?

Tak ale tylko i wyłacznie jeśli mamy prawa do plików, chcąc ominąć tę barykadę praw autorskich polecam wrzucać pliki FAKE.

Generator fakeów stworzony przez michalman'a chętnym wyślę na PW.

Ale jak to? Oszukiwac ludzi aby pobierali uszkodzone pliki?

Nie! Każdy uzytkownik zapoznaje się z regulaminem naszego bloga*.

Jak wypłacę moje pliki ? Jaka forma wypłaty i waluta?

Jest masa sposobów. Wypłacić mozemy na Pay'ze, Paypal, na nasze konto bankowe oraz zamienić nasze (waluta) DOLARY na nagrody typu; XboX, Nintendo WII, Iphone 5, za mniejsze punkty ; laserki,power balle itd.

O naszej stronie!

A więc przejdźmy do konkretu.

Chcemy zarabiać. okay a więc;

Rejestrujemy się na stronie którą podam na PW(chętni PW albo gg;20226720)(nie chcę refowac ani reklamować gdyż tak nakazała administracja)

Po rejestracji, musimy założyc naszego bloga lub stronę.

Wybieramy bloga gdyż blogspot.com - oferta firmy google pozwala nam na korzystanie i wykorzystywanie go do zarobku. Tak to prawda - google nam na to pozwala ;)

Po założeniu bloga, dodaniu kilku tabelek(w panelu dwoma kliknięciami) dodatkowych opcji które upiększą naszego bloga zabieramy się za wrzucanie naszych plików.

Najłatwiejszym ale i chamskim sposobem jest kopiowanie od ludzi ich wpisów z fake plikami np. hackami do gier www/online. Dlaczego jest to chamskie ? Gdyż po części marnujemy jego wysiłek. Jesli nie chcemy kopiowac musimy zrobić w programie C++ itd itp własny wygląd cheata - dla zaawansowanych.

Następnie umieszczamy na bloga obrazek - dowód, że jednak jest to plik i warto go pobrać oraz opis + na końcu download do pliku.

I tak mamy pierwszy post który moga ludzie pobierac.

Warto po jakimś czasie wrzucać na youtube filmiki reklamujące wpisy na blogu.

Jaki będę miał z tego zarobek?

Za jedno pobranie od 0,05$ do 21$. Mi ostanio wpadło pobranie z Peru za 21$ czyli 60zł w ciągu minuty ;)

Oraz zamieniłem sobie 2$ na laserek warty 9$ ;)

Więc JEST WARTO.

A czasu poswięcam dziennie nie więcej niż 20-30min = oczywiście im więcej czasu tym więcej kasy ;)

Dowody wypłat z serwisu mogę podać na PW dla chętnych.

Kontakt i pomoc specjalnie dla użytkowników mpc:

GG: 20226720

E-mai; [email protected]

Nikogo nie olewam, czasami po prostu nie mam chwilowo czasu i możesz napisac prośbę czy mogę zerknąć bo być moze gdzieś utonął twój kontkat w powiedzmy spamie!

Zapraszam! :)

##Edycja##

Jeżeli ktoś jest zainteresowany a nie jest pewny czy to legalne to uświadamiam, że tak. Jedyne było by nie legalne to zarobienie sporej kasy (+3000zl) i nie odprowadzenie podatku VAT dla państwa :) (tzw. nie rozliczenie się, ze skarbówką)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowo dla każdego użytkownika z forum mpc - konto ULTIMATE rng-5.png(max) do konca stycznia!

@Daniel_biały

PDP - Predicted Percentage Dissatisfie ?

Bo innego tłumaczenia nie znam a jeśli chodzi o wypłaty z poelconego (nazwane PPD) to nie. Z czystym sumieniem stwierdzam, że jest to PPA.

Opublikowano

Dodatkowo dla każdego użytkownika z forum mpc - konto ULTIMATE rng-5.png(max) do konca stycznia!

@Daniel_biały

Bo innego tłumaczenia nie znam a jeśli chodzi o wypłaty z poelconego (nazwane PPD) to nie. Z czystym sumieniem stwierdzam, że jest to PPA.

@Daniel_biały

Pay Per Download

no siema

Opublikowano

@Danielu, jak kto to rozpoznaje. Właśnie czytam po innych forach o PPD i ludzię pisza o refach i poleconych i zarobku na tym. U nas jest inaczej gdyż dostajemy pieniążki za PP"A" czyli akcje jaką musi wykonac osoba aby pobrała nasz plik.

Opublikowano

@Danielu, jak kto to rozpoznaje. Właśnie czytam po innych forach o PPD i ludzię pisza o refach i poleconych i zarobku na tym. U nas jest inaczej gdyż dostajemy pieniążki za PP"A" czyli akcje jaką musi wykonac osoba aby pobrała nasz plik.

Czyli inaczej PPD to jest praktycznie zarabianie na reklamach które wykonują ludzie po czym pobierają dzieki wypełnieniu reklamy

no siema

Opublikowano

Bądź ankiety którą oferuje firma hostingowa. Masz racje, możesz to nazwać PPD choć nie spotkałem się z nazywaniem tego sposobu zarobku tą nazwą :huh:

Opublikowano

hmm

wrzucanie muzyki nie swojej jest zabronione?

wiecie że strony z licencja na różne piosenki dojebało na pare tysięcy ludzi którzy ją nielegalnie wrzucali?

poradnik dobry ale radzę uważać co wrzucacie )

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

hmm

wrzucanie muzyki nie swojej jest zabronione?

wiecie że strony z licencja na różne piosenki dojebało na pare tysięcy ludzi którzy ją nielegalnie wrzucali?

poradnik dobry ale radzę uważać co wrzucacie )

100% racji ! Z muzyką jak z filmami, grami itp trzeba uważać. Nie zawsze mamy do nich prawa i możemy ponieść konsekwencje ale jest też paradokslanie milion innych plików,gier, FAKEów(polecam) z których zarobimy bez kary prawnej.

Panowie, piszcie do mnie na PW z prośba o link bo nie dam rady sam wysyłać. ^_^ Taka mała prośba.

Opublikowano

Nie. Musi wypełnić ankiete. Po cześci masz racje bo czasami niektóre ankiety potrzebują wysłac sms'a ale to 20% więc wszystko okay!

Opublikowano

Mi też wyślij pw

P.S sprawdzę czy rzeczywiście Lord ci pozwolił ;>

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Żeby cokolwiek zarobić trzeba mieć dobrze wypromowanego bloga z jakimś ciekawym contentem + masę filmów na YT, więc nie myślcie, że po 3 dniach zarobicie choćby 10$.

@

A czasu poswięcam dziennie nie więcej niż 20-30min = oczywiście im więcej czasu tym więcej kasy

Tylko powiedz ile już w tym siedzisz :> Bo na początek te 30min to nic.

Poza tym - jakieś wiarygodne dowody na te Twoje zarobki ?

y5r5.png

Opublikowano

Żeby cokolwiek zarobić trzeba mieć dobrze wypromowanego bloga z jakimś ciekawym contentem + masę filmów na YT, więc nie myślcie, że po 3 dniach zarobicie choćby 10$.

@

good one.

@Top

Nie tylko od 3000zł odprowadza się VAT (nie mówiąc już o tym ,że płaca minimalna to ok. 1600zł).

Zresztą i tak nie zarobicie więcej jakbyście wyszli i ostrzygli mamie trawnik albo posprzątali w domu. nara guwniaki.

//Jest dużo takich serwisów i nawet na speedyshare czy gdzieś tam możecie sobie zarabiać.

Opublikowano

Czyli wystarczy ze zauploduje plik pokaze go w necie pobieraja go wypelniaja ankiete i mam kase ktora przelewam na PAY PAL.

Dokładnie. Tylko najważniejsze aby go pobierali.

Napisz mi na pw.

Jednakże mam pytanie:

Jakie dokładniej są możliwości wydania wypłaty?

Wydania, chodzi Ci o zamiane wypłaty na nagrody? Jesli tak to masa. Wszystko w linku na PW pisz do mnie.

Dodalem ciebie wlasnie na Skejpa jakbys mogl mi wszystko wytlumaczyc ^^

Właśnie wszedłem, już jesteś zaakceptowany.

@

Bardzo dobrze opisałeś - trzeba trochę wrzucić rzeczy aby były zarobki jednakże nie koniecznie trzeba mieć wypromowanego bloga gdyż zaczynając jakieś 3-4miesiące temu(odpowiedz na twoje pytanie)ludzie pobierali i pobierają nadal a nie jest to nic specjalnego. Dowody wypłat spróbuje ładnie zrobić i wstawić nie obciążający mnie z niczego screen wypłat.

good one.

@Top

Nie tylko od 3000zł odprowadza się VAT (nie mówiąc już o tym ,że płaca minimalna to ok. 1600zł).

Zresztą i tak nie zarobicie więcej jakbyście wyszli i ostrzygli mamie trawnik albo posprzątali w domu. nara guwniaki.

//Jest dużo takich serwisów i nawet na speedyshare czy gdzieś tam możecie sobie zarabiać.

Jest ich miliony, ale żaden a przynajmniej ja nie wiem o takich które oferują min. 0,05$ do 21$ więc prosze nie oczerniaj i nie masz racji,że kosząc trawnik u mamy zarobisz więcej bo akurat nie każdy ma opiekuna który płaci za każde wyniesienie śmieci czy skoszenie trawy. TROCHĘ SAMODZIELNOŚCI!

Opublikowano

Sam zarabiam przez PPA na Astrocash ogólnie polecam można ten sposób niezle zarabiać można dziś już wpadło 24$ + refy co dopiero zarabiają ;) ogólnie w miesiąc wyciągam jakieś 400$ ( z każdym miesiącem coraz więcej) więc w przeliczeniu na nasze polskie złotówki to 1220zł.

sygnauf.png

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...