Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w internecie? Tylko przy mojej pomocy!

Chacku Czak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Venti Gratulacje!

O AstroCash nie mam dobrego zdania niestety z powodów osobistych ale widzę preferuejsz podobny zarobek do naszego tematu i niezły zysk! Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę dostać na pw link do strony i jak możesz to napisz coś więcej o tym... ( co to są za ankiety, które trzeba wypełniać przy pobieraniu? i jest gdzieś to opisane, ile dostaję za pobranie z polski, a ile z zagranicy, bo widzę, im dalej tym więcej kasy, czy zarobiłeś to 21$ bo koleś wpłacił coś kasy? )

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Nie nie, to zależy czasem dostaniemy więcej jeśli ktoś wpłaci pieniądze np. sms za 3,66 a czasem za free z ankiety. Napisz do mnie a wszystko wyjaśnie! ;)

Opublikowano

Mi też wyślij pw

P.S sprawdzę czy rzeczywiście Lord ci pozwolił ;>

Po co ma kłamać? Weź pomyśl trochę co piszesz. Obserwuję Cię nie od dzisiaj. Widzę jak liżesz dupsko wszystkim po kolei. Weź się przymknij, ok?

@Mi też wyślij. ;)

Opublikowano

A jak np. wrzuce pliczek 50mb, a następny 500mb to na tym 500mb więcej zarobie?

2 pytanie : jeśli będę ciągle ściągał te pliki z drugiego komputera to za każdy plik mi kasa będzie szła?

NAPISZ DO MNIE :)

Opublikowano

Dobra pytanie

Czy trzeba odprowadzać podatek od tego ?

I czy po 2 dniach nie przyjdzie jakiś list do zapłaty 200 zł ;d

Napisz wszystko na pw

Btw. Zarobiliście coś?

Opublikowano

A jak np. wrzuce pliczek 50mb, a następny 500mb to na tym 500mb więcej zarobie?

2 pytanie : jeśli będę ciągle ściągał te pliki z drugiego komputera to za każdy plik mi kasa będzie szła?

NAPISZ DO MNIE :)

Więcej nie zarobisz tym bardziej, że nie msusiz wrzucac plików większych niż 1mb gdyż na stronie zmienisz w edytorze po prostu wagę pliku. Tak, tak to możliwe :)

Co do drugiego pytania sam nie wiem o.O muszę sam sprawdzić ale wątpie aby to było możliwe :huh:

Opublikowano

Chacku, moglbym rowniez prosić o pw? Mniej więcej jestem obeznany w temacie, bo kiedyś próbowałem, lecz nie miałem pomysłu na nisze ;)

Opublikowano

Dobra pytanie

Czy trzeba odprowadzać podatek od tego ?

I czy po 2 dniach nie przyjdzie jakiś list do zapłaty 200 zł ;d

Napisz wszystko na pw

Btw. Zarobiliście coś?

Chacku, moglbym rowniez prosić o pw? Mniej więcej jestem obeznany w temacie, bo kiedyś próbowałem, lecz nie miałem pomysłu na nisze ;)

Panowie! Piszcie do mnie bo się nei połapie i nie zdąże odpisać/napisac! :)

Podatek trzeba i to koniecznie, nie jestem zwolennikiem urzedu skarbowego (złodzieje) ale niestety takie jest polskie prawo.

Co do zarobków ThePro synu, jak mają w 2godziny zarobić ? :) Trzeba chwile poczekać i popracować! :)

@edit

Chacku Czak bardzo przyjemny koles ;) Wszystko wam wytlumaczy itd =)

Mi również się z tobą dobrze rozmawiało. Szybko i sprawnie:)

Admin Cienia
Opublikowano

Oferuje zarobki 100000$ miesiecznie przez internet tylko u mnie ! Eee, co ja tu wtedy kur** robie skoro tyle zarabiam? FUCK LOGIC !

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Przy rejestracji trzeba podać PIN, a podobno jego nie można udostępniać. Czyżby wyłudzenie?

Człowieku, PIN wymyślasz SAM potrzebny Ci będzie przy odzyskiwaniu hasła. ehhh...

Oferuje zarobki 100000$ miesiecznie przez internet tylko u mnie ! Eee, co ja tu wtedy kur** robie skoro tyle zarabiam? FUCK LOGIC !

DiG chyba każdy rozsądny człowiek i zarabiający kiedyś przestanie zarabiać i musi z czegoś żyć, tak samo jest w przypadku mnie. Ty, jako reflink albo i nie(nie musisz sie rejestrowac jako ref ale za moje starania wypada) zawsze jakiś 1 czy 10% zarobisz dla mnie. Pan z twojego avatara na pewno by nam pokazał jak się mysli :-D

Opublikowano

,,Doprawdaż" interesujące milordzie. Ciekawe jaki haczyk? Przyjdzie Ci e-mail, że masz do płacenia kasę za założenie konta?

Bo coś to za pięknie wygląda. A wszystko co piękne to złe.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Hmmm, niestety z przykrego doświadczenia wiem, że nie ma nic w świecie za darmo, a już szczególnie w internecie. Coś to mi się za łatwe wydaje ...

Sprawdzał ktoś to już ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Sam zarabiam na Upload PPA i jestem zadowolony ^^

Moje rekordowe pobranie to 30$ z Francjii :D

@Chacku Czak

Podałbyś na PW na jakim serwisie zarabiasz? :)

Bo na jednym z serwisów mam darmowe konto premium które jest warte 30$ i daje 40% więcej zarobków ^^

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...