Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Przycinki w ca

unbelievable123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

procesor spradzasz klikając prawym na mój komputer i właściwości i masz całą nazwe a podczas gry wciśnij ctr+alt+del i zobacz wydajność z jaką pracuje, bo jest możliwość ze masz może procesor nie zabardzo przystosowany do gier mój kumpel tak miał ze sie gry cieły

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

Po 1 czy u was to na pewno wina tego procesu? Odpalcie CA i jak zaczną się ściny to otwórzcie Menedżer Zadań i sprawdźcie co wam zjada procka.

Opublikowano

Podczas grania, zejdź do pulpitu, włącz menedżer zadań, znajdź blackcipher.exe i ustaw priorytet na niski.

side_column_image.jpg?v=4e0ce970
Opublikowano

ustawialem w nic nie dawalo a robilo sie gorzej bo do zadnego rooma poźniej wbic nie mozna bylo ;/

moze cos z netem mam zresetuje ruter dzis i zobacze ;00 sory za orto :PP

Opublikowano

no robilem priorytet niski i nic nie pomaga

robilem praktycznie wszystko co mowiliscie i nic.......

#edit

albo wyjasnijcie mi dlazcego jak mam wlaczona gre i chce zrobic niski priorytet nad BlackCiphe czy jakos tak to mi wyskakuje odmowa? nie moge tego zmienic..

Opublikowano

no robilem priorytet niski i nic nie pomaga

robilem praktycznie wszystko co mowiliscie i nic.......

#edit

albo wyjasnijcie mi dlazcego jak mam wlaczona gre i chce zrobic niski priorytet nad BlackCiphe czy jakos tak to mi wyskakuje odmowa? nie moge tego zmienic..

a nie wyskakuje ci przypadekiem tak albo nie?

Opublikowano

Mi to podczas strzelania Wali takim mułem jak by grafika była wyprodukowana przed wojną ...

a tak naprawdę to NVIDIA GeForce 210 1GB

i nie wiem co robić ....

GirL_B4SS.png
Opublikowano

To chyba wina nexona, bo ja też od 3-4 dni mam duże ścinki podczas grania, a wcześniej było dobrze. Trzeba czekać, może w następnym patchu zoptymalizują coś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...