Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Przycinki w ca

unbelievable123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od kilku dni mam takie lagi w postaci, ze mi sie tnie wszystko.

ide normalnie a tutaj mnie tnie i nie moge nic zrobic

nigdy tak nie mialem, dopiero od kilku dni

sa jakies sposoby?

game booster nie pomaga

Opublikowano

Podaj parametry komputera i szybkość internetu.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

parametry komputera możesz sprawdzić klikając prawym na mój komputer i właściwości lub też w menu start -> uruchom i wpisujesz dxdiag jak ci wyskoczy okienko wciskasz nie i masz dane kompa a neta to sprawdz połączeniach internetowych chyba a jaki masz system ??

a neta to jednak najedz kursorem myszki na takie 2 ekraniki co sa koło zegarka w pasku i wyświetli jaka prędkość

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

parametry komputera możesz sprawdzić klikając prawym na mój komputer i właściwości lub też w menu start -> uruchom i wpisujesz dxdiag jak ci wyskoczy okienko wciskasz nie i masz dane kompa a neta to sprawdz połączeniach internetowych chyba a jaki masz system ??

a neta to jednak najedz kursorem myszki na takie 2 ekraniki co sa koło zegarka w pasku i wyświetli jaka prędkość

Jeżeli na nie najedziesz nie będą to dane dot. internetu rzeczywiste. Wejdź na stronę gdzie można przetestować swoje łącze, następnie wykonaj test i po wyświetleniu wyniku spisz go i podaj nam go.

Co do wyświetlenia parametrów po wyświetleniu pliku z parametrami uzyskanymi poprzez "dxdiag" skopiuj całą zawartość tego pliku i wklej nam. Nie zapomnij o użyciu spoilera, ponieważ z reguły te pliki są bardzo duże.

@up

OK, teraz parametry internetu.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Jeżeli na nie najedziesz nie będą to dane dot. internetu rzeczywiste. Wejdź na stronę gdzie można przetestować swoje łącze, następnie wykonaj test i po wyświetleniu wyniku spisz go i podaj nam go.

Co do wyświetlenia parametrów po wyświetleniu pliku z parametrami uzyskanymi poprzez "dxdiag" skopiuj całą zawartość tego pliku i wklej nam. Nie zapomnij o użyciu spoilera, ponieważ z reguły te pliki są bardzo duże.

@up

OK, teraz parametry internetu.

jeden ss juz wyslalem

teraz drugi

http://imageshack.us/photo/my-images/708/xzczxci.png/

Opublikowano

u ciebie powinno być mało lagów u mnie ping jest 205 ale jakoś da sie grać, tyle że ja cisne 7 letniego kopma heh :)

ja tez mam starego kompa z 8 lat i dobrze wszystko bylo

a od 2-3 dni nie moge pograc, co chwile mnie tnie..

Opublikowano

tylko ty masz procka 2 drzenie a ja mam celeron 2.53 x1 512 karta i 1gb ram i jakoś chodzi czasem jak dużo graczy jest to straszne lagi dostaje, hmm spróbuj choć to mało może zmieni ale w ustawieniach zmien detale graficzne na małe u mnie to jakoś troche lepiej chodziło a i wyłącz wszyskie komunikatory GG,AQQ czy TS bo też moze muła łapać

a widzisz pierwszy pomiar miałem ping 205 a teraz mam 40

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

rozdzielczości nie trzeba było zmieniać bo to nic nie da ale mówisz że podczas gry żadne komunikatory czy jakieś pobieranie sa wyłączone

nic nie ma, praktycznie wszystko wylaczylem.

ale nigdy nie bylo problemow -,- mialem ts i nic nie bylo a teraz bez ts laguje

Opublikowano

1. Wpisz w start msconfig i powyłączaj niepotrzebne programy startowe wchodząc w zakładkę "uruchomianie".
  2. Wyłącz i wyczyść komputer z kurzu, po czym włącz i po pół godziny grania sprawdź jaka temperatura, jak w granicach 35 to jest ok. Jeżeli większa, zwiększ prędkość wentylatorków np. programem VTune.
  3. Przeszukaj komputer w poszukiwaniu wirusów swoim antywirusem.
  4. Przed grą wyłącz każdy program który jest Ci zbędny do gry.
  5. Włącz grę przez game booster.
  6. Ustaw CA w taki sposób: http://oi47.tinypic.com/2up5qiv.jpg

76561198090890807.png

Opublikowano

W Menadżer zadań Windows naciskasz prawym na Proces-Ustaw Priorytet-Niski i masz ;)

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...