Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dot. wojownika

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety dawno nie grałem w terrarię bo kilka razy w singlu osiągałem już wszystko co możliwe i się to trochę znudziło, ale chętnie pograłbym z kimś na multi od nowa :D Domek masz całkiem fajny :)

Opublikowano

Mi się osobiście mój domek nie podoba ale cenie sobie bezpieczeństwo. Mi też się to trochę nudzi ale nie mam jeszcze oryginała to modów nie wgram.

Opublikowano

Co jak co, ale odbiegacie od tematu. Proszę tego nie robić. ;)

btw.

Mi się osobiście mój domek nie podoba ale cenie sobie bezpieczeństwo. Mi też się to trochę nudzi ale nie mam jeszcze oryginała to modów nie wgram.

Bez też można.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

No można ale trzeba trochę oszukać system a jak Steam się skapnie to stracę wszystkie gry a mam ich chyba z 18. Wiem że odbiegam od tematu ale teraz mam trochę inne pytania.

Opublikowano

No można ale trzeba trochę oszukać system a jak Steam się skapnie to stracę wszystkie gry a mam ich chyba z 18. Wiem że odbiegam od tematu ale teraz mam trochę inne pytania.

Skoro nie masz oryginała to co ma do tego Steam ? O to się bać nie musisz. Gry nie uruchamiasz poprzez Steam także nie ma z tym powiązania.

Do pewnego momentu miałem tak samo i używałem bez problemu, a konto Steam do tej pory mam i kupuje gry normalnie. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Tak jak Suchy mówi lepiej z tym nie czaruję. Ale mam znowu pytania. Jak zwiększyć spawnowanie light i dark mummy? Potrzebuję light i dark shard. Jeszcze miałem pytanie ale zapomniałem. Dobra to pierwsze wiem. Teraz planuję walkę z Destroyerem.

Opublikowano

refam bo znowu pytanie

Czy ktoś miał taki sam problem z TEdit 3? Zrobiłem sobie spory zbiornik wody i zalałem to w TEdit wodą. Wszedłem wszystko było ok. Potem wyszedłem z gry a jak znowu wszedłem to w moim podwodnym tunelu (na tym jednym ss widać) brakowało kilku kratek i cały był zalany wodą (ten zbiornik powiększyłem i zalałem). Był blood moon ale wątpie aby clown to był bo byłem daleko w dżungli w poszukiwaniu Doctora Bones'a.

Opublikowano

Nie wiem bo nie korzystam z tego programu ale jego twórcy piszą żeby zrobić kopię świata przed użyciem. Myślę że albo był to jakiś błąd albo niechcący zmazałeś kilka klocków w TEdicie przez co w terrarii woda Ci uciekła.

Opublikowano

Pisałem że na początku było okej. I faktycznie teraz zrobię kopię świata bo jak coś pierdyknie to będzie po ptokach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...