Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowa Masakra] WL! 23 slot! Ogarnieta Administracja

CytrynPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick: Wopti

Staż w minecrafcie: 2 lata około

Znajomość ortografii (0-10): 9

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Jestę skejtę, W miarę OK się uczę. Bardzo Lubię słodycze.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imię: Kuba

Nick: Holsik83

Staż w minecrafcie: Od minecraft 1.0 :D

Znajomość ortografii (0-10): 9-10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Kocham Sporty zwłaszcza jakieś wyczynowe. BMX , narty itp. Jestem osobą przyjazną , miłą , z kulturą osobistą ;).

Jeżeli można to chciałbym także prosić o dodanie 667663 [ to jego nick ] ma na imię Piotrek ;)

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick: Micynass

Staż w minecrafcie: 1,5 roku

Znajomość ortografii (0-10): 9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Nie trolluje, nie grifuje, jestem spokojnym graczem. Chodzę do 2 Technikum. Lubię grać w piłke nożną. Szukam serwera podobnego do "Kwadratowej Masakry". Miejmy nadzieję, że serwer wypali i będzie niezła zabawa :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Imię:Kuba

Nick:Xsenon1996

Staż w minecrafcie:od alphy

Znajomość ortografii (0-10):9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Jak juz napisałem jestem Kuba lubię grać na kompie lubię wszelkiego rodzaju noże i broń strzelecka Lubię rap.Chodzę do liceum.Bardziej wole koty od psów i na tym skończę.

Opublikowano

Imię: Bartek

Nick: Bartholo2296

Staż w minecrafcie: okolo 2 lata

Znajomość ortografii (0-10): 9

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam wielką ochotę nagrać coś z serwera minecraft i spodobało mi się wasze ogłoszenie. Jeśli chcieli byście aby ktoś nagrywał coś z tego serwera to wydaje mi się, że jestem odpowiednią osobą. Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Załączam gg 32240060, a także skypa bartek220296.

Opublikowano

Imię:Michał

Nick:Psycho

Staż w minecrafcie: od v7.3.1

Znajomość ortografii (0-10):8/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Kocham gry RPG takie jak Gothick Ridick i Fable... Mam kreatywną banie ;PP więc stawiam ładne domy i nie oszpecam serwera. Nie kłócę się z innymi , raczej jestem spokojny.Lubię oglądać Naruto , One Piece i Sword art online :)

Opublikowano

Imię: Denis

Nick: Yavlor

Staż w minecrafcie: 2 lata z przerwami

Znajomość ortografii (0-10): 9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mieszkam w niemczech, gram na gitarze i w kosza. Dawno temu gralem w tibie (przerzucilem sie z pixeli w 2D na pixele w 3D), metin2, aion i combat arms. Staram sie byc kreatywny lecz nie zawsze wychodzi po mojej mysli. Z charakteru jestem mila osoba i staram sie pomagac na ile potrafie.

Opublikowano

Imię:Maciek

Nick:CYRULIK123

Staż w minecrafcie:3 lata

Znajomość ortografii (0-10): 6/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Mieszkam w Elblągu,lubię grać w gry typu miecnraft.Chodzę na piłkę nożną,Grałem kiedyś w metina pandorę.

Opublikowano

Imię:Marcin

Nick:Topek

:)

Staż w minecrafcie: 2 lata

Znajomość

ortografii (0-10): 8

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam na imię Marcin.Lubie grać w noge jeździć na rowerze. Interesuje się mechanizmami. Lubie Pizze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...