Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowa Masakra] WL! 23 slot! Ogarnieta Administracja

CytrynPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Daniel

Nick:iDELTI

Staż w minecrafcie:6 lat

Znajomość ortografii (0-10):9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Jestem YouTuberem a zarazem Informatykiem . Lubie nagrywać Minecraft Modyfikacje bo to moja Pasja .

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imię: Marcel

Nick: Perspektywny

Staż w minecrafcie: Pol roku

Znajomość ortografii (0-10): 9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Jestem Marcel lubię grać w piłkę nożną chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ lubię serwery tego typu, a serwer zapowiada się fajnie ;p Chciałbym zagrać jak mnie dodacie to fajnie, a jak nie to trudno.

mca.png

Opublikowano

Imię: Jarosław Smorawa

Nick: Gufniasz

Staż w minecrafcie: 1 rok

Znajomosc

ortografii (0-10) : 0.00000001 (nje lubije pisadzi po polskjemu )

Coś o sobie (Minimum 4 zdania) : yestem derendrofilem i gwauce dzewa wracajonc z zerufki

Opublikowano

Imię:Łukasz

Nick:Vadis

Staż w minecrafcie:1,5 lat

Znajomość ortografii (0-10):9

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Jestem doświadczonym graczem, nie używam modów taki jak x-ray. Lubie grać w koszykówke. Chodzę do 1 gim. Chciałbym tu zagrać, ponieważ bardzo lubię takie serwery.

Opublikowano

Imię:Michał

Nick:gielalgonio (mówcie giela albo Michał, żeby nie połamać języka)

Staż w minecrafcie:gram od alfy myślę, że ze 2 lata

Znajomość ortografii (0-10):z Polskiego mam 5 9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Lubię grać w gry komputerowe(minecraft, wot i mmo jakieś). Buduję ładne budowle nie grifuje, myślę, że warto mnie przyjąć. Gram często w szachy xD, trenuję piłkę ręczna. Gram, też w nogę.

Opublikowano

Imię:Adrian

Nick:adrian110

Staż w minecrafcie:Gram od niedawna .

Znajomość ortografii (0-10):9

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Lubie dobrą zabawę moje hobby to piłka nożna poza minecraftem gram w rózne gierki na xboxie :) Dlaczego chce zagrać na tym serverze ? Odpowiedz jest prosta chce się tym graniem czegoś nowego nauczyć (założyłem specialnie konto żeby się tu wpisać :P )

Opublikowano

Imię:Marcin

Nick:marcinek1

Staż w minecrafcie:od bety 1.3

Znajomość ortografii (0-10):9.5

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):No cóż... mam na imię Marcin chodzę do 2 gimnazjum, interesuje się grami, jestem no-lifem :D Nie używam cheatów. Byłem adminem na kilku serverach, więc znam się na rzeczy. Umiem dobrze ortografię. I to by było na tyle... nie umiem pisać o sobie :)

marcin199922.png

Opublikowano

Imie:

Karol

Nick:

RefikPL

13

Staż w minecrafcie:

Od alphy

Znajomość

ortografii (0-10):

9/10

:D

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):

Mam na imie Karol.Lubie gotowac.Moje hobby to informatyka.Lubie grac na serwerach tego typu

;)

Opublikowano

Imię: Mateusz

Nick: mati2421

Staż w minecrafcie: Od wersji Alpha (Coś koło 2 lat)

Znajomość ortografii (0-10): 9,50/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Uwielbiam gry, strategiczne, wojenne i sandboxowe. Jestem graczem który wie bardzo dużo o Minecrafcie, jestem kreatywny i walczę bardzo dobrze. Nie używam wspomagaczy (nie potrzebuję ich). Chcę zagrać na tym serwerze z 3 powodów:

1. Potrzebuję jakiegoś zajęcia na nudę

2. Uwielbiam gry zespołowe.

3. Ten serwer zapowiada się fajnie i chciałbym mieć jakiś wkład w jego rozwój

Opublikowano

IMIĘ : Szymon

Nick: Player

Staż w Minecrafcie: od Bety

Znajomość Ortografii: 6/10

Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Szymon , mieszkam we wsi Lubiąż . Interesuję się grami typu Minecraft , Metin itp... Jestem ogarniętym człowiekiem :P .

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Imię:Bartosz

Nick:QarterPL

Staż w minecrafcie:Gram około: 1 rok i 5 miesięcy

Znajomość

ortografii (0-10):8.7

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Jestem bardzo ogarniętą i kreatywną osobą.Szybko dogaduje sie z

ludźmi i jestem pomocną.

Opublikowano

Imię:Paweł

Nick:MCMentosPL

Staż w minecrafcie: 2lata około

Znajomość ortografii (0-10):6/10 (dyslektyk) :)

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam na imie Paweł. Lubie grać w minecrafta. Po szkole razem z kolegami wychodze na dwór grac w piłke nożną. Nie chituje tak jak nie którzy. Mam skypa i ts ale mam lekkie echo na ts.

Opublikowano

Imię:Michał

Nick:WujcioCreeper ( chyba oczywista oczywistość xD )

Staż w minecrafcie:Od wersji 1.4 ( czyli ok. roczek :D )

Znajomość ortografii (0-10):Emm .. Różnie ale krótko mówiąc - 8,99

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Lubię MC :D Mam niezły staż na serwerach oraz znam się na różnych modyfikacjach do MC . Sam jedną zrobiłem . Lubię również czytać książki typu : Assassin's Creed , Harry Potter ale też większość utworów J.R.R Tolkiena . Jestem kreatywny , nawet szybko się dogaduję z ludźmi ... Znam się na RedStone ( ale nie całym xD ). Uwielbiam ograniczony teren ;)

__________________________PS:

Posiadam SKYPE oraz TEAMSPEAK3 ! - Skype : radagastmetin - TS3: WujcioCreeper

Opublikowano

Imię:Dawid

Nick:chris123987

Staż w minecrafcie:od alpha

Znajomość ortografii (0-10):8

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Lubię grać w piłkę nożna jak i w minecrafta mam niezły staż

posiadam skypa Nie mam cheatow typu x-ray-Nodus i chciał bym zagrać na waszym servie :)

----------------------------------------------------------------------------------

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Imię: Michał

Nick: Snicker

Staż w minecrafcie: od minecraft 1.6.6

Znajomość ortografii (0-10):10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Witam, mam na imię Michał. Interesuję się informatyką i sportem( głównie koszykówka,piłka nożna). W Minecraft'cie potrafię zbudować naprawdę ładne budowle tylko do tego potrzebna mi jest wena która przychodzi znikąd. Uwielbiam gry sandboxowe i FPS'y jak i FPP. Nie cierpię grieferów !

Opublikowano

Imię: Bartek

Nick: MineBarc

Staż w minecrafcie: Ponad rok

Znajomość

ortografii (0-10): 9-10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Jestem administratorem na serwerze ender-craft. Mieszkam na wsi.Chodzę do gimnazjum. Znam się na pluginach. Umię robić permissions na ts3.

Opublikowano

Imię:Mateusz

Nick:Dragon3552

Staż w minecrafcie:2 lata

Znajomość ortografii (0-10):9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Mam na imie Mateusz.Pochodze z chojnic.Interesuje się graiką komputerową.Bardzo chcialbym zagrać na tym serwerze

Opublikowano

Imię: Mateusz

Nick: DjAtomi

Staż w Minecraft'cie: ponad 1 rok

Znajomość ortografii (0-10): 9,5

Coś o sobie (minimum 4 zdania):Witam, mam na imię Mateusz.Główne moje zainteresowania to Motoryzacja,Radia Internetowe,LoL,NFSWorld,Cs 1.6 i Minecraft.w Minecraft potrafię zbudować ładne domki jak i także dobrze się bawić ze znajomymi. nie lubię griferów i "kozaków" ludzi którzy "niby" wiedzą wszystko i kozaczą.Gram czysto bez żadnych wspomagaczy typu X-Ray itp..

Opublikowano

Nick: Guwno

Staż w minecrafcie: Od bety.

Znajomość

ortografii (0-10): 10/10 mam 6 z polskiego

Chyba za czytanie książek, które mają 5 stron. Brak mózgu.

Serwer ma jakieś modyfikacje, które zabezpieczają "majątek" gracza? Czy 100% survival i "zaufaj nieznajomym"?

Opublikowano

Imię:

Nick: Mr_AsQua

Staż w minecrafcie: 1.3_02 beta

Znajomość

ortografii (0-10): 10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam na imie Bartek. Interesuje sie informatyka

:). Jestem uczciwy , mily oraz szybko nawiazuje kontakty. Chcialbym tu zagrac dlatego poniewaz uwielbiam serie z "Kwadratowej Masakry" i czuje sie jak bym na niej byl ;D End ;3

Opublikowano

Imię: Jacek

Nick: Colisu58

Staż w Minecraft'cie: ponad 1,6 roku

Znajomość ortografii (0-10): 8/10

Coś o sobie: Interesuję się piłką nożną oraz grami i grafika komputerową . Mieszkam w okolicach Gorzowa Wlkp. Chciałbym spróbować gry na takim serwerze .

Opublikowano

mię:Borys

Nick:straszak15

Staż w minecrafcie:3 lata

Znajomość

ortografii (0-10):9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Witam mam na imię Borys i lubię grać w minecrafta, bawić sie moją nową Camtasia Studio 7 i grać w piłkę nożną. Jestem ogarnięty, nie griefuje i jestem miły. Chciałbym pograć se na luzie w minecrafta a nie tylko SERWER, SERWER, SERWER. I ogólnie myślę że serwer bedzie ciekawy.

mca.png

Sześcienna Masakra IP:25.152.171.176

Hamachi ID:StraszakPrivate1 2 3 i tak do 5 Hasło:Prywatka

Opublikowano

Imię:Mateusz.

Nick: Psychopata

Staż w minecrafcie: Pogrywałem na singleplayer od wprowadzenia paska głodu.

A na MultiPlayer od wprowadzenia szmaragów

Znajomość

ortografii (0-10): 9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Nazywam się Mateusz mam 18 lat.Uprawiam sporty walki K1,MMA. Trenuje już 2 i pół roku .Na co dzień Chodzę do szkoły, oraz na siłownię. Moje pseudo to psychopata ,nazwali mnie tak na zawodach w Krakowie.Lubie wypic piwko w towarzystwie rodziny jak i też w towarzystwie kolegów.Dla rozluźnienia gram w Minecrafta. Lubie budowac Pixel arty , oraz kreacje z red stone. Potrafię dogadac się z rówieśnikami oraz służę pomocą

;)

Zdjęcie : http://imageshack.us...9434596166.jpg/

Pozdrawiam Psychopata

Opublikowano

Imię: Kacper

Nick: YakusokiPL

Staż w minecrafcie: od beta 1.2

Znajomość

ortografii (0-10): 9.5

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):

Gram w minecraft cość długo więc ogarniam większość craftingów (95/100). Potrafie czasem zrobić ładną budowle, jak i nie najgorzej posługuję się redstone. Lubię pvp, tylko z uczciwymi graczami. Nie nawidze grieferów

.

Opublikowano

Imię:Jarek

Nick:Revision342

Staż w minecrafcie:2lata

Znajomość ortografii (0-10):5

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Jestem jarek.mam 14lat .chodze do 2 gim.Lubie gry xD xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...