Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy skrypt przeciw botom

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moji drodzy -.- Czym wy sie przejmujecie ?? znowu pobanowali tylko słabe lvle

Ja boce dalej 5 kont 24/7

"Po co latać jak można bocić" :rolleyes:

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

"Po co latać jak można bocić"

co do cytatu do bani :] równie dobrze można dać cytat " po co w to grać w ogóle przecież bot lata" w takim razie po co Ci to konto? :]

Opublikowano

Ja ich pierdole w dupe..

Dostane bana .. zrobie nowe konto bede dalej bocic .. dostane jeszcze raz znow nowe konto i ich wyśmieje

Co wy sie boicie jest 20 cos mld osob i ze 100 zlapali i wy sie boicie , mała szansa na złapanie

Mi oni wiszą i powiewają

20mld hahahaahahahhh jaki kretyn jak ludzi na świecie jest ok. 7mld a w DO jest zarejestrowanych 80mln więc pozdro dla ciebie ziomek...hahaha

co do cytatu do bani :] równie dobrze można dać cytat " po co w to grać w ogóle przecież bot lata" w takim razie po co Ci to konto? :]

Żeby licencja się nie marnowała zapewne:P
1359705736-U799478.png
Opublikowano

Wiesz synek lubie zapach pieniędzy ,wiec już wiesz po co mi konta -.-

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

ja latałem na bocie około 1,5 roku i dopiero wtedy dostałem bana i nawet nie od tego skryptu tylko od supportu..

bo pisałem o odbanowanie czatu :) odbanowali mi czat a 4h później perm na konto..

i zabawna notka od bugpointu czat już więcej panu niebędzie potrzebny :D

PL2 VRU

Opublikowano

11 kont boci i ani jednego nie zbanowali :P

ten skrypt to jakiś fejk, bo chuja robi.

POPIERAM

Zreszta od czego jest taskcreator

wyznaczcie sobie zeby odskakiwal co ile minut na jakas mape i tyle

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

20 mld to chyba u ciebie w domu jest :D

Potwierdzam banują też dostałem na konto ale mam zapasowe ;)

Ps. Zrobcie ze 2-3 przelewy po 25-50 zł i już bana nie załapiecie :P

Opublikowano

i tak to wszytsko od czego doszliscie to bot.. to za czym macie plakac? to tak jak by ktos za cb budowal dom z karti by sie posypalo to ty bedziesz plakal ? Ludzie ogarnijcie sie i bot niech lata

Opublikowano

a co jak zostawie wlaczanego klienta na 24/7 tez bana dostane? Jebane BP

Trudno powiedzieć jaki to oni mają skrypt..

Co jak co ale moje konto nadal 24/7 i nic ;x

Jedyne przerwy to jak pbdo off.

Opublikowano

A ja lubię to forum ale mam prośbę uszanujcie uczciwych graczy i skończcie z botami. Wszystkim będzie lepiej.

I co mam niby kasę ładować dla BP na przelewy? Gdybym miał kupować klucze, ulepszać wszystko za przelewy to bym chyba z torbami poszedł. A żeby zbierać ręcznie palladium albo bić samemu alieny to bym musiał nie mieć życia, tylko przy kompie bym siedział.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Powiem wam tak .. Skrypt BP jest bardzo dobry oni wiedzą kiedy i gdzie wy bocicie ... To teraz pytanie czemu oni nie banują ? Odpowiedź jest prosta.. Gdyby zbanowali tych co bocili to ile ludzi by zostało z 15 % graczy ? I tak na PL , PL2 i PL3 mało co statków lata..

Opublikowano

BP miało tak dobry interes jak nie było limitu na boxy bo ludzie podwajacze kupowali..

Zepsuli sobie go.

Każdy boci na alienkach i już wogóle nie zarobią :D

P.S. Oni mają wydymane czy będzie ktoś grać na serwerze czy nie. Tak jak ja mam wydymane na nich. U BP liczy się tylko kasa.

Opublikowano

Wracając do tego nowego skryptu,dowiedziałem się że on działa na takiej zasadzie że im dłużej na mapie tym częściej będzie cie wylogowywać,a co do skryptu na boxy to wystarczy zrobić 2 lokauty i nie ma limitu :)

Info od samego admina :)

Opublikowano

JD was wkręcił, a wy z tego pierdolony cyrk robicie...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

JD was wkręcił, a wy z tego pierdolony cyrk robicie...

Nie jD to pierwszy napisał.

Opublikowano

to jest plotka

"naucz gówniarza co chodzi powtarza"

jak by nie było to jest pieprzony kit, ale właściwie jakie to ma znaczenie skoro botów nie ma, bo był restart, a teraz ani ivanowi się nie chce ruszyć dupy, ani tym z pbdo, i jak coś uzasadnienie, że to dla naszego dobra, mogliście wyłapać bany

i tak będzie trwało właśnie gdzieś do 14 stycznia:) ,do kurwy nędzy...

dobra niech sobie gadają co chcą, nawet mogą powtarzać te głupoty innym, kto wierzy ten wierzy, kto nie ten nie

ale boty niech stawiają w miarę na czas.

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...