Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy skrypt przeciw botom

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały czas miałem szczęście i bot latał praktycznie 24/7 ale teraz chyba poczekam 2-3 dni i zobaczę jak się rozwinie sytuacja. ;/

reklama

Opublikowano

widzę miszczu coraz częściej czytasz stronkę pbdo-bota :)

to są tylko plotki... równie dobrze skrypt może działać na innej zasadzie

a temat zmieniania map podczas bocenia był poruszany już dawno temu i wiele razy, więc dla mnie to nie jest żadna nowość

Przecież wystarczy spojrzeć w kod najnowszego klienta i wysyłanych przez niego pakietów by dostrzec że taki skrypt istnieje i działa ..

Opublikowano

Mi się wydaje że te 14 dni to testowanie skryptu i jeżeli wypali to będzie uruchomiony na stałe (o ile w ogóle jest jakiś skrypt)

reklama

Opublikowano

Czyli na palke nie ma co zapuszczać dziennie np 2 ładowni ?

A co ma palka do skryptu na boty?

Skrypt na boty czyli mowa o bociażach alienowych lub boxowych.

Na palladium nie mają prawa Ciebie zbanować, chyba, że admin lata i nie dajesz ludzkich znaków życia (lol :ninja: ).

Opublikowano

A co ma palka do skryptu na boty?

Skrypt na boty czyli mowa o bociażach alienowych lub boxowych.

Na palladium nie mają prawa Ciebie zbanować, chyba, że admin lata i nie dajesz ludzkich znaków życia (lol :ninja: ).

Hehe, dzięki ; D

Opublikowano

Z tego co wcześniej pisali to banują za ilość czasu online czyli za palke też będzie ban.

reklama

Opublikowano

Z tego co wcześniej pisali to banują za ilość czasu online czyli za palke też będzie ban.

No to poprostu nie zbierać 24/7 ..

Tylko kilka ładowni dziennie i przerwa.

Opublikowano

Oj to jak już takie buty to pora znalezc tasak na Palke i zbierac :)

Przecież wystarczy spojrzeć w kod najnowszego klienta i wysyłanych przez niego pakietów by dostrzec że taki skrypt istnieje i działa ..

To to jednak prawda ? :(

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Czyli zamiast 1 zety dziennie to muszę dwa dni żeby być bezpiecznym od ban ;) .

Ile energi ci idzie na 1 zete ??

A jeśli boce hmm tak z 10h dziennie duża możliwosc bana ?

Opublikowano

Jest ryzyko jest zabawa, po paru warn'ach odechciało mi sie bocenia, trudno jakoś trzeba sobie dawać radę ;)

Opublikowano

Ja ich pierdole w dupe..

Dostane bana .. zrobie nowe konto bede dalej bocic .. dostane jeszcze raz znow nowe konto i ich wyśmieje

Co wy sie boicie jest 20 cos mld osob i ze 100 zlapali i wy sie boicie , mała szansa na złapanie

Mi oni wiszą i powiewają

Opublikowano

Ja ich pierdole w dupe..

Dostane bana .. zrobie nowe konto bede dalej bocic .. dostane jeszcze raz znow nowe konto i ich wyśmieje

Co wy sie boicie jest 20 cos mld osob i ze 100 zlapali i wy sie boicie , mała szansa na złapanie

Mi oni wiszą i powiewają

Ehe tylko ze wiesz mi np jest szkoda konta , i niewiem czy bym znów zaczynał gre jak by mnie zbanowali . Bo dojsc teraz do wszystkiego od 0 to masakra .

Opublikowano

Ehe tylko ze wiesz mi np jest szkoda konta , i niewiem czy bym znów zaczynał gre jak by mnie zbanowali . Bo dojsc teraz do wszystkiego od 0 to masakra .

Niecały 1 miech = FE stara + jeszcze z 2 miechy i masz juz konto full havocki i z 10 lf4 miniumum

Opublikowano

ta

Niecały 1 miech = FE stara + jeszcze z 2 miechy i masz juz konto full havocki i z 10 lf4 miniumum

Chyba przy bocie 24/7 :/ A co jak ja boce max 10 h dziennie to co mam powiedziec ? Rok bym musiał bocic do takiego konta .

Na PL1 jak było tyle botów tak jest , wiec niewiem co to za skrypt .

Opublikowano

ta

Chyba przy bocie 24/7 :/ A co jak ja boce max 10 h dziennie to co mam powiedziec ? Rok bym musiał bocic do takiego konta .

Na PL1 jak było tyle botów tak jest , wiec niewiem co to za skrypt .

Ja tam boce.. i lata mi co oni tam w prowadzili , tak czy nie i tak bede bocił i tak ;)

Mi konta nie szkoda

Opublikowano

@up

A mi konta szkoda bo jednak ten 1 miesiąc na stare fe + 2 miechy na full havoc i z 10 lf4 to i tak mniej niż mam czyli będę ze 4 miechy do tyłu.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...