Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevSRO 100 Cap Never Ending Silkroad

murzyn15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

From ludwik88345 Hey.. server is work but all accocounts is deleted....u will remove it ?.....and hawe alot of bugs u will do somting with it ?

from [GM]Syntax sure we will fix that, we are still not finished, thats why we dont wirte something

Nie ma zadnego 11 dg.. i jesli ktos nie ma pojecia neich sie nie wypowiada

Opublikowano

Ja jeszcze odnośnie tego serva.. Czy po tym wszystkim jak on już będzie działać w co tak na prawdę nie wierzę.. będą spowrotem odzyskane wszystkie konta czy tak jak teraz.. usunięte?

Opublikowano

Jak nie ma zadnego 11d jak jest, pisalem dzisiaj z GMWaldemar oczywiscie odpisal mi tylko yes i we up serwer too 11degrade... nie grajcie na tym gownie

Opublikowano

Za silki za silki ;/ Server to dno ... chcialem zagrac na 100 capie ez alexandri itep tylko Oshi-Tomb jak za staych dobrych czasow a tu lipa ... Bo jest 11 dg ;/ Nieolecam ... szczeze server bylby dobry jakby {GM] znal sie troszke na tym ... serever postawil kompletny idiota nieznajacy podstaw uczy sie dopiero ... wiec Ja osobiscie niepolecam Servera

Opublikowano

jesli jest ciagle to samo nei polecam,bardzo uciazliwy wirus w client'cie gry i bardzo prawdopodobny format po nim ;)

Opublikowano

Mam klieta z 2 tyg i moj antyvirus Nod32 nic nie wykazal i nic sie nie dzieje z plikami . moim zdaniem client nie ma zadnego powaznego virusa... sporo osob ma clienta i tylko 1 osoba sie skarzy .Client jest bez powaznych virosow

Server znow dziala byl rollback wszystki bugi zostaly naprawione jesli ktos ma jakies pytania prosze odwiedzic forum WWW.Nevsro.de

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...