Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevSRO 100 Cap Never Ending Silkroad

murzyn15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!

Wróciłem do sro i zapragnąłem pograć na serwie typu SwSro, ZSZC itp. stare dobre czasy. I znalazłem niemiecki serwer, który przyciągnie każdego kto tęskni właśnie za tymi starymi dobrymi czasami. Raty są dość duże bo po co marnować czas na expienie i farmienie sp jak trzeba latać za sunami 10d! Każdy może mieć tu sun set! Nie ma donatorów, którzy maja extra itemki! W item mall są podstawowe rzeczy takie jak: grab pet, itd.

Gorąco zapraszam bo naprawdę warto, ludzi gra dość sporo tylko jeszcze nie widać polaków;(

Raty:

Alchemia: x2 ale tylko na + (str itd. tak samo jak na isro)

Exp/SP:150x

Party Exp/SP: 170x

Item drop: 40x

Sox drop: 15x

Gold drop: 30

Skill cap: 100

Race: CH/EU

Itemki do 10d

(acc 11d nova za arena coiny w npc i tylko to są extra itemki za arena coiny)

Sillki: na razie tylko za donate (pracują nad vote systemem)

Linki:

http://www.nevsro.de/

Wszystko jest na stronce

Nowości:

1. Eventów za dużo nie ma ale chyba co godzine jest spawn uniq także można się załapać na co nieco.

2. Arena

3. kilka nowych awatarków

4. quest na ZŁOTEGO zerka

Gorąco zapraszam do gry!PolishAngels REKRUTUJE: xXMistrzuXx

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam servera grają tu GM pod innymi nickami 4 kolesi z tej samej guildi mają cały set suna + 11 i bron + 15/16.... spaliłem 350 Elek i raz miałem tylko na + 7. Więcej chyba daje to trochę do myślenia...

pozdrawiam

Opublikowano
nie polecam servera grają tu GM pod innymi nickami 4 kolesi z tej samej guildi mają cały set suna + 11 i bron + 15/16.... spaliłem 350 Elek i raz miałem tylko na + 7. Więcej chyba daje to trochę do myślenia...

-GM też człowiek może sobię grać , dlaczego nie?...

-Masz dowody że cały set sun itp?

-350 elk i +7 ? przy x2 alchemi to normalny wynik. Aczkolwiek wogóle liczyłeś te elki? bo myślę że nie.

-Sam kiedyś spaliłem ponad 200+ elkow na głupie +5 =)

-server wydaje się być wporządku. Fajne rozwiązanie z tymi arena coinami. mogli by zrobić son bronie na 90 ( te z 101) hehe

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

-GM też człowiek może sobię grać , dlaczego nie?...

-Masz dowody że cały set sun itp?

-350 elk i +7 ? przy x2 alchemi to normalny wynik. Aczkolwiek wogóle liczyłeś te elki? bo myślę że nie.

-Sam kiedyś spaliłem ponad 200+ elkow na głupie +5 =)

-server wydaje się być wporządku. Fajne rozwiązanie z tymi arena coinami. mogli by zrobić son bronie na 90 ( te z 101) hehe

-no tak ale z umiarem a nie robić sobie itemki jak chce, i no full z nich miał equ z item mail

-dowody jest w bocie cos takiego jak szpieg,,, no i tam widziałem przecież bym nie pisał bezpodstawnie tego postu , i nawet mi pokozywali na stalu.

-mieli premki staty po 20% all, str , int po 20 i wątpię że cała guildia kupiła sobie silk jednocześnie jak jest na servie moze z 50 osób

-dla nie który może serve bedzie fajny a dla tych co chcą coś osiągnąć na servie to odradzam.. decyzja należy do was.

a co elek to miałem 400, i po 350 odpuściłem sobie.

Opublikowano

Bylem u nich w gildi, to są pierwsi gracze serwera... donate po 300 euro dali to się nie dziw, że takie itemki maja. Nie gadaj głupot, że się nie da nic osiągnąć bo ja mam już 4 itemki na +8! Polecam!!

Opublikowano

Powiem tak jak ktos gral na najlepszym servie syndicate to wie... ten server jest 99% taki sam tylko cap 100 a nie 110.....

alchemy za 1+4 wchodzi sox rate sa 15 x ladwo sie dropi suny i najlepsze itemy sie dropi nie ma nic z itemow za $,,,,,tylko rzeczy z item mall... na dzien dzisiejszy to jest najlepszy server Serdecznie zapraszam wszystkich

Opublikowano

Transfer ze strony na necie 10 mb 100kbs ? wTf 6 godzin sie bedzie pobieralo

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Anty wir mi tego na kompa nie chce wpuscic client masa wirow

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...