Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S1NNR'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zoom Hack

(01.02.2013) - OUTDATED

Funkcje:

1. Możliwość przybliżania i oddalania kamery bez ograniczeń.

Instrukcja:

1. Pobierz i wypakuj archiwum.
2. Wejdź w folder "rads\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0. 207\deploy"
3. Podmień plik League of Legends.exe na to z archiwum.
4. Gotowe! Teraz możesz grać w LoLa z nieograniczonym przybliżaniem i oddalaniem 

Screenshoty:

outn.jpg

83802798.png

Twórca:

supervirus5

Download:

https://hotfile.com/dl/190196483/353d4b1/ZoomHack_22.01.2013.zip.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/6327b54a2a1d84185a813601c0947bcda2709b244daa2ab0e5abf245ae618d31/analysis/1357046628/
http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/3b829ae3db8f27b8b43ffa5b36510d7a84993e8e

Dodatkowe informacje:

Testowane i działa na serwerach EU West oraz NA.

ZoomHack w Cheat Engine: [01.02.2013 OUTDATED]

1. odpalasz lola i cheat engine;

2. wyszykujesz grę, wybierasz postać, bla, bla, bla, czekasz, aż się wszystkim zaladuje;

3. przybliżasz kamerę na maxa;

4. w cheat engine wybierasz league of legends.exe i wpisujesz w scan type 1000, oraz w value type zmieniasz na FLOAT (ważne);

5. następnie oddalasz kamerkę na maxa, a w cheat engine wartość zmieniasz na 2250 i dajesz na next scan;

6. wyskoczy Ci jeden adres, który dodajesz do tabelki na dół (wystarczy dwa razy kliknąć), zatwierdzasz [X]'em, oraz zmieniasz jego wartość na preferowaną przez Ciebie.. ja proponuję abyś wybrał 4200 (pole widzenia jest tak duże, że widzisz wszystko, oraz nie zasłania Ci nic mgła wojny (czarne tło);

Opublikowano

Powinieneś to umieścić w tym dziale:

http://www.mpcforum.pl/forum/418-tutoriale/

No to przepraszam i proszę moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Na forum jestem nowy i nie bardzo wiedziałem gdzie ten mam hack zamieścić, gdyż tutorial to to nie jest..

PS: Autor obiecał, że będzie go uaktualniać przy każdym następnym update.

Opublikowano
Czitujcie dalej unskilerzy.

Przeciez to jest forum dla cziterów ...

a do tego hacka to juz wiele tematow bylo robienie z tym Zoom hack ale to narazie najlepszy wiec masz like ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sciagam i sprawdzam i zaraz edit leci :D ale + idzie za wstawke :D

nie dziala

po wczorajszym update nie działa, jak będzie nowa wersja od razu edit

ps: możesz sam zrobić sobie zoom hacka cheat enginem

2. wyszykujesz grę, wybierasz postać, bla, bla, bla, czekasz, aż się wszystkim zaladuje;

4. w cheat engine wybierasz league of legends.exe i wpisujesz w scan type 1000, oraz w value type zmieniasz na FLOAT (ważne);

5. następnie oddalasz kamerkę na maxa, a w cheat engine wartość zmieniasz na 2250 i dajesz na next scan;

6. wyskoczy Ci jeden adres, który dodajesz do tabelki na dół (wystarczy dwa razy kliknąć), zatwierdzasz [X]'em, oraz zmieniasz jego wartość na preferowaną przez Ciebie.. ja proponuję abyś wybrał 4200 (pole widzenia jest tak duże, że widzisz wszystko, oraz nie zasłania Ci nic mgła wojny (czarne tło);

także do póki nie wyjdzie nowa wersja polecam zrobić tak jak ja to napisałem, działa w 100%

Opublikowano

Spróbowałem i działa, dzięki koleś :)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Nie ma sprawy, a i jeżeli chcesz zmienić przybliżenie na mniejsze to musisz w cheat engine ustawić nową wartość, już bez szukania adresów, poprostu klikasz tam dwa razy na liczbę (gdzie dodałeś - na dole) wpisujesz nową liczbę i zatwierdzasz.

btw: nie wiem czy to tylko u mnie, ale jak za dużo alt-tabuję to cheat engine potrafi mi zwiesić kompa, do takiego stanu, że tylko restart pomaga, więc polecam ustawić tak jak się lubi i grać dopóki gra się nie skończy, wtedy problemu nie będzię.. ale jak już pisałem, nie wiem czy to tylko u mnie tak nie jest, win7 x64.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...