Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] [NA][EU][I] CFPRO Free Vip Hack

ProGram132

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy dziala u was ta stronka xxx bo nwm czy ja mam cos z netem czy jest wylaczona.Godzine temu dzialala jeszcze

Ładuje sie a potem pisze że połaczenie zostało zerwane(próbowałem połaczyc sie na google chrome operze i explorer)

Opublikowano

To mam pytanie: Czy jak włączasz CFPRO,aktywujesz,odpalasz Patcher CF to wyskakuje Ci X Trap? Gdzie masz te 2 pliki wsadzone?

Mam właśnie z tym problem bo mi ciągle X Trap wyskakuje i nie odpala mi CFa, ponieważ znajduje plik CFPRO.dll

Mi działa na EU.Usuń hacka i wszystko co z nim związane i pobierz go jeszcze raz.Po pobraniu zrób folder na pulpicie i włóż tam oba pliki.Powinno wszystko działać.
Opublikowano

Mam pytanie, jak włączyć poszczególne opcje w tym hacku? Np. tylko wallhacka i see ghost?

Jak naciśniesz insert podczas gry, to wyskoczy ci okienko z opcjami hacka.

Strzałkami na klawiaturze wybierasz jakie chcesz mieć włączone funkcje.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Pff cieniasy, gracie na wspomagaczach proelo z was płaczki polecam nauke gry od podstaw a nie psucie gry oddanym graczom.

Pozdrawiam was picze ! l2p biczys

Opublikowano

popieram lowy ;p. nie umiecie grac i uzywacie roznych gowien a potem placz ze ban haha tyle w tym temacie dzieci

<p>sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7</p>

Opublikowano

Ja np jak wlanczam tą stronke to mam wszystko ładnie na hacku pisze mi finish no i All good ale jak włącze cf to hack sie nie wlancza tylko minimalizuje na pasek i nie moge odpalic go...

Opublikowano

MAm ten sam problem, załacza się a następnie po wybraniu pokoju czyli około 10 sek, wyrzuca mnie z gry?

Co to za problem, jest wykrywalny czy jak.?

czekam na odpowiedz

Opublikowano

Bardzo was przepraszam.

Hack jest detected i zapomniałem dodać nowy download.

Jak go dodam to napisze.

Nowy download dodany!!!

Zachęcam do pobrania.

Opublikowano

Siema. mam pytanie bo zrobiłem wszystko jak należy włączam crossa loguje sie wchodzę do gry próbuję ustawić i mi sie wyłancza gra albo jak klikam na plansz wcześniej gdy niepokazywało sie to żułte na capro to było normalnie co mam zrobić ???? POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!

PS: hak jest lajtowy

Opublikowano

Ja je mam wrzucone do głownego folderu cf i uruchamiam cfpro przez admin w te linki wchodze zeby akceptowac i uruchamiam patcher cf przez admin i wszystko dziala

A przez administratora wlaczyleś?I czy cf przez patcher włanczasz?

też to mam wszysko prubowałem i niechodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...