Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] [NA][EU][I] CFPRO Free Vip Hack

ProGram132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Download : http://speedy.sh/cjN6J/CFPRO-xXPolakXx.rar

Skan : https://www.virustotal.com/file/0a3413ac52fd034e2a7d1732dc80cf852f57f68be258078792ed00a208c72776/analysis/1357319133/

Opcje Hacka (Screen) : http://speedy.sh/Ufq3d/CF-EU.jpg

Skan : https://www.virustotal.com/file/f3f8c6a8e39c37a7a1fa0a1c3073b7c788b3f4e10c1e3f3ffaafad38b59b0edd/analysis/1357319953/

Odpalenie hacka :

1.Odpalamy CFPRO.exe jako administrator

2.Aktywujemy hacka (tam wszystko pisze tyle że po angielsku :/)

3.Odpalamy patcher_cf.exe jako administrator

4.Cieszymy się hackiem.

Teraz coś ode mnie :

-Nie radziłbym odpalać weapon hacka (gra się często wyłącza)

-Jeśli hack się nie aktywuje restartujemy go i robimy jeszcze raz

Do Administracji - Jeśli hack będzie detected nie usuwać działu.Wstawie nowego.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie jestem dobry z angielskego pomorze ktos nie wiem co zrobic jak jurz go wloncze

Jak dobrze uruchomisz hacka to wyskoczy ci okienko, które włączasz i wyłączasz klawiszem insert.

Strzałkami wybierasz funkcje jakie chcesz mieć uruchomione.

nie ma fly hack ?

Fly hacka nie ma, wszystkie funkcje masz na screenie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Przepraszam mój błąd.Screen jest stary.

A propo hacka zara dam ci bezpośredni link od aktywacji.

1.odpal CFPRO.exe jako admin

2.wejdź w ten link - http://2440a7f3.linkbucks.com/

3.W prawym górnym rogu ekranu kliknij skip this ad

4.Poczekaj aż strona która się wyświetli załaduje się do końca

5.Tam gdzie pisze waiting for activation... powinno pisać Run Crossfire Now ! LOL !

6.Jeśli tak pisze to odpal cfa a menu hacka powinno się odpalić (zamykasz/otwierasz menu za pomocą Insert)

Opublikowano

ale jak mi wyskakauje to okienk to co mam nacistońc

to co przezto sie odpala hacka i co tam jest ten hedszot

Hacka uruchamiasz tak:

1.Wrzucasz te 2 pliki do folderu z cf'em

2.Uruchamiasz cfpro.exe jako administrator

3.Klikasz activate

4.Wyskoczy ci strona hacka i tam też naciśniesz activation

5.Wyskoczy ci inna strona internetowa i będzie tam odliczanie od 10

6.Jak czas się skończy to naciskasz skip ad

7.Uruchamiasz cf'a

1398258449-U383457.png

Opublikowano

robie to po raz pierwszy wiec prosze o cierpliwosc:)

jak uruchamiam jako administrator cfpro to mam problem z wyswietleniem stronki i operacja przerwana jakas blokada?

a jakies inne programy potrzebne sa do odpalania hackow?bo nic nie mam robie to na sucho

potem odpalamy przez patchera?gre?

Opublikowano

robie to po raz pierwszy wiec prosze o cierpliwosc:)

jak uruchamiam jako administrator cfpro to mam problem z wyswietleniem stronki i operacja przerwana jakas blokada?

a jakies inne programy potrzebne sa do odpalania hackow?bo nic nie mam robie to na sucho

potem odpalamy przez patchera?gre?

Wyłącz antywirusa i nie będzie żadnej blokady.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

nadal nie moge polaczyc sie ze strona przy ladowaniu cfpro raz tylko dzis udalo mi sie polaczyc teraz to kupa przy odpalaniu cfpro nie moge polaczyc sie ze strona anty wylaczony

jest ktos ogarniety co by pomogl?

pozatym sadze ze to nie wina blokady systemowej bo by mi komunikat wyskoczyl o blokowaniu pozatym w wyjatkach dodalem i nadal kupa pomocy

a moze hak juz wykryty jak nie moge sie polaczyc ?

Opublikowano

by odpalic hacka musze polaczyc sie ze strona:P

jeszcze raz

cfpro i cfpro.dll kopjuje do glownego katalogu z gra tak?potem otwieram cfpro jako administrator tak?*i tu wystepuje blad jak juz pisalem wczesniej nie moge otworzyc strony*a czy ja nie musze posiadac jakies programy inicjatorskie do dopalania hackow?

program 132 jak mozesz podaj jakies namiary moze na gg jak posiadzasz to pogadamy co i jak bo tak to nie idzie:)

na bank robie cos zle tylko nie wiem co

a teraz jakims sposobem sam nie wiem jakim mimo ze nie moge wyswietlic stronki udalo mi sie doprowadzic do momentu gdy pojawia mi sie info run crossfire now lol o co chodzi???

no dobra jakims sposobem mi nie znanym udalo mi sie zaladowac hacka:)wlazlem notabene przez patchera:)

Opublikowano

Przepraszam mój błąd.Screen jest stary.

A propo hacka zara dam ci bezpośredni link od aktywacji.

1.odpal CFPRO.exe jako admin

2.wejdź w ten link - http://2440a7f3.linkbucks.com/

3.W prawym górnym rogu ekranu kliknij skip this ad

4.Poczekaj aż strona która się wyświetli załaduje się do końca

5.Tam gdzie pisze waiting for activation... powinno pisać Run Crossfire Now ! LOL !

6.Jeśli tak pisze to odpal cfa a menu hacka powinno się odpalić (zamykasz/otwierasz menu za pomocą Insert)

ej jak jóżuruchomiłęm tak jak powinno być weszłem na plansze klikam insert to mi wyskakuje nazwy i ile metruw jest osoba o demnie to co mam zrobić?pomocy!!!!!!!!!

by odpalic hacka musze polaczyc sie ze strona:P

jeszcze raz

cfpro i cfpro.dll kopjuje do glownego katalogu z gra tak?potem otwieram cfpro jako administrator tak?*i tu wystepuje blad jak juz pisalem wczesniej nie moge otworzyc strony*a czy ja nie musze posiadac jakies programy inicjatorskie do dopalania hackow?

program 132 jak mozesz podaj jakies namiary moze na gg jak posiadzasz to pogadamy co i jak bo tak to nie idzie:)

na bank robie cos zle tylko nie wiem co

a teraz jakims sposobem sam nie wiem jakim mimo ze nie moge wyswietlic stronki udalo mi sie doprowadzic do momentu gdy pojawia mi sie info run crossfire now lol o co chodzi???

no dobra jakims sposobem mi nie znanym udalo mi sie zaladowac hacka:)wlazlem notabene przez patchera:)

ja mam problem bo daje w grze insert i nic nie działa co mam robić a zrobiłem co trzeba na 100%

Opublikowano

jeszcze jedno za kazdym razem przy uruchamianiu hacka m,usze robic krok po kroku?by zaladowac hacka?powiedzmy wychodze z gry ichce od nowa wejsc do niej to musze zrobic krok po kroku i odpalic poprzez patchera?

Opublikowano

mam taki problem odpalam ten plisk przez administratora potem wchodze na ten link pokazany w instrukci naciskam w prawyma gurnym rogu ekratu potem czekam jak jurz wejde w tom strone pisze zielonymi literami cos tam i co dalej nic takiego nie pisze jak w instrukci i tyle a jak nawet tyle to nie moge włonczyc gry ładuje sie a potem nic nie wyskauje i nie wlancza sie pomusz cie .

Opublikowano

Jarek, dokładnie chodzi mi o to, że jak wrzucam te dwa pliki do folderu z grą, odpalam CFPRO.exe, aktywuje i włączam CF Patcher to wyskakuje X Trap i "mówi", że plik CFPRO.dll jest w folderze z grą, jest to hack itp. i mam go usunąć. Klikam OK i mi się gra nie włącza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...