Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF ? Slender Man w Minecrafcie ?!

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

enderman ktoś pisal ze nie atakuje jak my nie zaatakujemy. Gowno prawda edek atakuje jak mu sie na twarz looknie jezeli zalozymy dynie na baniak nic nam nie zrobi

Opublikowano

Idioci - to najzwyklejszy szkielet na teksturach Faithful, widać część łuku i da się poznać po mieczach i dużej rozdzielczości itemków które on posiada...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

To jest szkieleton. <_< A te niekształtne oko? To jest kawałek łuku. Wejdźcie sobie do gry i sprawdźcie ze na takiej wysokości go właśnie trzyma.

Opublikowano

Nie, to nie jest kawałek łuku. Jest to po prostu szkielek który się wychylił i patrzył na Ciebie, dodatkowo grasz na texturkach w lepszej jakościi dlatego głowa jego po prostu lepiej wygląda.

Nie ma się czego bać - w mc nie ma herobrine, slenderów - jak już dla niektóych może być straszny enderman, ale wątpie. ;D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Heh trol. Ale za to jaki udany! :P Z wypowiedzi jak na razie wynika ,że koleś podmieni texturepack, następnie strzelił zdjęcie napisał temat i strolował wszystkich :P .

Opublikowano

Zauważcie że on nie gra na zwykłym texture packu... Spójrzcie na miecz, ma inny wygląd. Wydaje mi się że to faithful albo coś. Tak czy inaczej, jaki to kur** problem zmienić teksturkę moba i trolować ludzi?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...