Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF ? Slender Man w Minecrafcie ?!

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukiwalem diamentow gdy przekopalem sie do jaskini i zobaczylem "COS" odruch na prnt screen i zrobilem ssa a nagle to zniklo i znowu sie pojawilo i bilo mnie z teleportow nie moglem nic zrobic lolz.

Zobaczcie:

minecrafthorror1.jpg

Zastrzegam sobie prawa autorskie do tego zdjęcia.

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Bądź czy bądź wolę odpisać . Nigdy nie wiadomo z jak doświadczonym graczem mamy do czynienia . Poza tym wystarczył jeden post o trolującym temacie a nie nabijacie sobie posty jak te małpy -.-

Opublikowano

@UP ty właśnie też nabiłeś posta nie odpowiadając na temat ^^ i nie wyzywaj od małp -.-

@Topic Jeżeli nie wiesz o endermanie, to to jest naturalnie występujący mob w grze o nazwie enderman, nie atakuje graczy dopóki gracz nie zaatakuje 1 czyli jest neutralny ^^

1470jk.jpg
Opublikowano

2up o ku?wwa on chcial nas ztrollować, a niechcacy uchwycil jakies monstrum :O

To nie szkielet w zbroi- przyjrzyjcie sie, ten jego "helm" jest niesymetryczny!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Enderman, slenderman... co za różnica :D

@TOPIC: Takie cos nie istnieje, marna prowo/troll.

@EDIT: Możliwe też, że to głowa skeletona.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Ludzie! Jemu chodzi o NIEGO! :O

3oXwQ.png

ALAAADIN MOTHERFUCKERS! :D

@Top

Tak na serio, to enderman. Serwer umiesz postawić, a mobów nie znasz? ;>

lols. takiej tekstury nie ma w mc :D

graphic.png

Opublikowano

Eee.. ale to nie jest głowa szkiletora :( zdjęcie u góry.. gdyby było widać lewą strone to szkieletor ale prawa strona wygląda jak odłupana głowa więc to mi nie wygląda na szkieletora o.0

1470jk.jpg
Opublikowano

Co do tego ss'a,ja mam inne zdanie.Według mnie jest to w 50% szkielet,a w 50 % coś innego.Dlaczego szkielet? Przyjrzyjcie się,oko tego potwora zakrywa kawałek narzędzia,a mi to wygląda na łuk.Ale nigdy nic nie wiadomo,nie regularny kształt głowy....dziwne :O

Opublikowano

WIEM CZYM JEST TO BIALE COS!

Zauwazcie, ze gosc uzywa textura 32x32, wiec pewnie glowa szkieleta ma dokladniejsza i niesymetryczna texture :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Możliwe też że używa jakiegoś modpacka w którym dodany jest mod na slendermana a on o tym nie wiedział :]

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."~Albert Einstein

Poprawna instalacja Minecraft Forge na pirckim kliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/893062-tut-poprawnia-instalacja-minecraft-forge-na-pirackim-kliencie/#entry6716179

15507676.jpg

Opublikowano

<facepalm>, To czarne to enderman, a te inne wystające głowy to są szkielety (sam grałem kiedyś na tym texturepacku). Texturepack nazywa się Sphax HD, czy jakoś tak :P.

184474_524244607594456_79800903_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...