Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mechanika gry.

9fpS8

Mechanika gry  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie aby by?a opcja le?enia postaci ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co kolesiowi wyżej chodziło, ale tak sobie pomyślałem. EA to komercha, i to ostra. Nie zdziwiłbym się gdyby dodali skill leżenia za fundsy :D

Leżenie za fundsy dobre he minuta leżenia 10 funds xD

Opublikowano

Nie zmienią nic teraz, ponieważ byłoby za dużo bugów kolesie by strzelali pod pojazdami itd. teraz jest dobrze takto każdy by campił i taka gra -.- nie zmienią tego na 100 %. Zamiast tego niech dodają 2 mapy na miesiąc i bronie i będzie gites. Albo może nowa klasa jakaś ale nie mam pomysłu.

Opublikowano

@Up

I w tej chwili grając medykiem jak komuś lekko wystają nogi spod samochodu czy pociągu to i tak go potrafie ubić dzięki lunetce m145.

Opublikowano

@Up

Jemu chodziło o coś innego... co z tego, że komuś wystają nogi jak on nie może Cb zabić? Jakby było leżenie to ty byś padł pierwszy-.-

@2Up

2 mapy na miesiąc? Śnij dalej, prędzej jedna mapa na 2 miesiące, chociaż to i tak za często... I po kija Ci nowe bronie? Nie masz co z kasą robić czy co?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Już to, że karabin ma mniejszy bullet drop od snajperki nie ma sensu, dodajcie jeszcze do tego to, że na bliski dystans ponad 90% snajperów jest niemal bezbronnych w starciu z inną klasą (reszta ma strzelbę lub WSS).

Dziwne, zeby sniper na krotki dystans mial szanse z klasami szturmowymi. Jezeli biegasz sniperem po uliczkach, to co sie dziwisz ze nie masz szans z medykiem, badz assaultem? O to chodzi u snipera, zeby sie kryc, a nie latac i sciagac graczy z 2 metrow. Do tego nie zgodze sie z toba, bo czesto padam od sniperow z np. scattergun, badz deagle 50/magnum czy tam mp rex.

Dla nas MPCtowiczów z fundsami to nie był by problem:D co 2gi temat tutaj to jak je zarobić za free, niech się inni martwią B)

Miales na mysli chyba "co 2 strony". Moze i sa tematy jak zarobic za free, ale co z tego, jak fundsy nie zawsze dochodza, zreszta powodzenia w bijaniu np. 10k funds na pakiet dla snipera =)

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Miało być tak lub nie i uzasadnienie a teraz robi się spam. Widać większość graczy chce. Jest ktoś chętny napisać to na angielskim forum ?

I po co pisać jakieś petycje i inne? Przecież to sensu nie ma. Jak będą chcieli to wprowadzą czołganie a jak nie to nie. Z resztą prośby o coś takiego pisano wiele razy.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Nie zmienią nic teraz, ponieważ byłoby za dużo bugów kolesie by strzelali pod pojazdami itd. teraz jest dobrze takto każdy by campił i taka gra -.- nie zmienią tego na 100 %. Zamiast tego niech dodają 2 mapy na miesiąc i bronie i będzie gites. Albo może nowa klasa jakaś ale nie mam pomysłu.

Klasa najemnik jedyne bronie to nóż i pistolet z tłumikiem xD. Cichy zabójca

Opublikowano

Gdyby miał o wiele szybszy bieg i troszkę więcej hp niż reszta (np 125) to klasa byłaby ciekawa. Sam dużo dźgam ludzisk. Uwielbiam nóż. To byłaby klasa dla mnie :)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Ja tak się czasem bawię na sniperku:D

Biorę tylko pistolet, claymory, granaty i granatnik i jazda na małe mapki:D

Opublikowano

A ja przeciwnie. Teraz trudno ubić piperzon*ch reconów, a co dopiero jak się położą.

Chyba masz namyśli camperów z mg36/l85 wyposarzone w m145 , bo snajpera wcale nie tak trudno ubić zwłaszcza że nie wie skąd oberwał dopuki się nie rozejrzy.
Opublikowano

@up

Widać, że wgl nie grałeś sniperem lub za mało.

Sniper wie gdzie ty pójdziesz, zanim ty o tym pomyślisz.

Poza tym jest takie coś jak skaner, czy granat pokazujący wrogów dookoła, czy nawet skill, dzięki któremu widzimy nick kolesia, który do nas strzela.

Ja nie raz sam na sam z assaultem z l85 rozwalałem go moją l96, czy nawet VSS albo Scattergunem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...