Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

=IPC=Adriano

Neferka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to jak wiesz top napisz co t oznaczy bo narazie pajaca odgrywasz typu "mam samolot w domu ale nie pokaże"

a druga cześć to była relacja z twojego życia

ja nie jestem od uswiadamiania gimbusow wiec zapytaj swoich ojcow-obu

i ogarnij najpierw swoje zycie zanim sie zaczniesz cudzym interesowac chlopcze

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PO PIERWSZE SAM JESTES NOOB BO JA DO TWOICH STARYCH SIE NIE CZEPIAM PO 2. GDZIE WIDZIALES WPIS TYPU ZE JESTEM ZAZDROSNY ZE KTOS MA LEPSZE KONTO NIGDZIE!! PO 3. SAM WLASNIE POKAZALES JAKI JESTES JAK TO NAZWALES NOOB

HMM TO GDZIE KOCHANY WIDZEWKU WYJASNIENIA CO DO SKUREK NA HALLOWEN >?? CZYZBY WSZYSCY ZAPOMNIELI

PO . 5 SOBIE ZGLASZAJ GDZIE CHCESZ NAJLEPIEJ TO SIE DO PRZEDSZKOLA ZGLOSC SLYSZALEM ZE NOWY NABÓR TAK JEST .

PO 6 . NIE MAM ZAMIARU WIEC CIE KOMENTOWAC WIDAC SPRAWIA CI TO PRZXYJEMNOSC NO CUZ MNIE TO JAKOS NIE BOLI ODEMNIE TO N TYLE ROB SE CO CHCESZ

NO ALE KU... STARY GDZIE SA WYJASNIENIA CO DO SKÓREK ..?NIE MA BO SE W HU.. POLECIALES

Opublikowano

bo taka jest prawda koles wypierdala wszystko ze statku bo mysli ze kiedys bedzie top1 na servie ale mu to ni pyknie bo predzej go ojciec w kakaowe oko dojedzie niz on bedzie mial top1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...