Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

=IPC=Adriano

Neferka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosiłbym o bana na stałe dla użytkownika

=IPC=Adriano ponieważ ukradł mi konto

dzieciaku weź sie ogarnij wpierw oskarżasz o kradzież a teraz już nie.. ?

[font=comic sans ms,cursive][size=5][i][b][color=#ff0000]ave Tomasz[/color][/b][/i][/size][/font]

Opublikowano

ale z was dzieciarnia!

po 1 adrian nie ukradł konta tylko wam wyczyścił

po 2 zachowanie adriana jest zachowaniem chamskim i pokazuje jakim on jest wrednym i zazdrosnym człowiekiem

po 3 TO WAŻNE! winni tego jesteście tylko WY, bo kto rozsądny i inteligentny daje swoje dane do konta osobie totalnie nieznanej?

po 4 na policje nie pójdziecie bo macie pewnie po 10-13 lat a co ważne policja was i tak wyśmieje nawet jeśli macie 40 lat bo za co mają go ścigać? Za to że WY chcieliście oszukac bp bugując sobie złoto? Polecam napisać do supportu o tym to wam wszystkie konta po blokują. Macie teraz dobrą nauczkę na przyszłość, ufać tylko sobie, Polak zawsze pozostanie zazdrosną świnią, a nasz adrianek jest tego dobrym przykładem,

po 5 proszę o permanentne zbanowanie użytkownikaa =IPC=Adriano na forum

Opublikowano

przestan punktowac chlopakow i lepiej im napisz ze to dobry moment aby uwolnic sie od syfa raz na zawsze, jestescie jeszcze mlodzi i macie cale zycie przed soba inaczej skonczycie jak Llick wydajac kieszonkowe z 3 miesiecy na rabat co by pare perel w event nastukac hahaha

Opublikowano

przestan punktowac chlopakow i lepiej im napisz ze to dobry moment aby uwolnic sie od syfa raz na zawsze, jestescie jeszcze mlodzi i macie cale zycie przed soba inaczej skonczycie jak Llick wydajac kieszonkowe z 3 miesiecy na rabat co by pare perel w event nastukac hahaha

głupota kosztuje dziursie:) ja mam kontoprawie full a wydałem mniej niż 200zł w ciągu roku i ciebie to bardzo boli, a dlaczego mają kończyć grę? Bo im życie zniszczy? Tylko robie sf zrobił z mózgu jajecznice i nie potrafisz o niczym innym myśleć. Jesteś chory psychicznie i udaj się do psychologa dziecięcego i ja to mówię poważnie bo z tego co piszesz naprawdę masz problemy ze sobą i nie rozróżniasz gry od życia

Opublikowano

Nie hejtuj wszystkich bo lubisz, tak zachowują się gimbusy może i nie jestem dorosły , jednak zachowanie tej osoby nie było fair nie sądzisz, wiem że to moja wina , ale skoro mu zaufałem jest to oznaką szacunku dla jebanego gimbusa, a za takie zachowanie będzie nagroda.NIESTETY

Opublikowano

Nie hejtuj wszystkich bo lubisz, tak zachowują się gimbusy może i nie jestem dorosły , jednak zachowanie tej osoby nie było fair nie sądzisz, wiem że to moja wina , ale skoro mu zaufałem jest to oznaką szacunku dla jebanego gimbusa, a za takie zachowanie będzie nagroda.NIESTETY

a ile czasu z nim rozmawiałeś, pływałeś z nim żeby go poznać? Jeśli nie to na jakiej podstawie mu zaufałeś? Na takiej, że napisał ci że ci pomoże złoto zbugować? Jeśli tak to jesteś żałośnie naiwny! A jemu nic poza banem tutaj nie zrobisz, tak a jest prawda i z tym trzeba się pogodzić a jak nie potrafisz to idź na policje, pisz do bp i się ośmieszaj dalej

Opublikowano

a to jest jakis podzial na full statek i full elitkr? i to ja niby mam problem z gra bo nie jestem w sf "kims" cokolwiek mialo by to znaczyc

ale z tym lubie to to mi normalnie pojechales po bandzie az tez ci klikne co bys sie mogl dluzej brandzlowac z tego powodu

Opublikowano

dobra wyjebane mam mi to do szczescia potrzebne nie jest

wole bota puszczac bo z tego co piszesz to przednia zabawa dla uposledzonych

ps masz lajka i daj znac jak cie reka zacznie bolec to zrobimy przerwe ^^

Opublikowano

eh to ja wole bota puszczac bo z tego co piszesz to przednia zabawa dla uposledzonych

no ty nie powinieneś grać w tą gre bo jak sam stwierdziłeś jesteś upośledzony

Opublikowano

uspokoić się to nie jest temat siedlisko spamu i wyzwisk tylko informacja dla innych

ten temat w szczególności został zalożony dla informacji:D

daj się człowiekowi pośmiać z dzieci neo, ok? nie będę dziurasowi pisał na priva bo to żadna zabawa a tak każdy z niego ma radoche. Na każdym forum musi jakiś przypał się pojawić typu dziuras

Opublikowano

uspokoić się to nie jest temat siedlisko spamu i wyzwisk tylko informacja dla innych

niech bedzie, ostatni lajk dla brandzlera i ide spac

Opublikowano

niech bedzie, ostatni lajk dla brandzlera i ide spac

ty wgl wiesz co znaczy słowo które tak często używasz?

zreszta ja się twojej starej dziwie że do tak późna siedzisz, ja na jej miejscu zostawiłbym takiego głupola bez żadnego połączenia ze światem, gdzieę w ciemnej komórce bo wstyd takiego śmiecia chować w domu

Opublikowano

Zamknijcie ten temat moim zdaniem jest zbyteczny dużo ludzi ma racje np Llick Wasza wina a kłótnia postami nic wam nie da nie odzyskacie Itemów Widać jak bardzo kochacie tą gre i za bardzo wam przysłania mózg... To tylko gra panowie i panie choć wiem że dużo czasu spędziliście na zdobycie umiejętności w grze ale gra na bugach itp ma swoje konsekwencje np ban lub wyczyszczenie konta musicie się z tym pogodzić Proste!

29.png

Opublikowano

tylko typ z jajecznica zamiast mozgu chwali sie co post ze ma full elite i ile to na nia nie wydal

ja moge mieć zamiast mózgu jajecznice bym se podjadał bo uwielbiam jajecznice i jajka ^^

[font=comic sans ms,cursive][size=5][i][b][color=#ff0000]ave Tomasz[/color][/b][/i][/size][/font]

Opublikowano

ty wgl wiesz co znaczy słowo które tak często używasz?

doskonale wiem o czym pisze

zreszta ja się twojej starej dziwie że do tak późna siedzisz, ja na jej miejscu zostawiłbym takiego głupola bez żadnego połączenia ze światem, gdzieę w ciemnej komórce bo wstyd takiego śmiecia chować w domu

rozumiem ze wzorujesz sie na metodach wychowawczych jakie panowaly w twoim domu

Opublikowano

no to jak wiesz top napisz co t oznaczy bo narazie pajaca odgrywasz typu "mam samolot w domu ale nie pokaże"

a druga cześć to była relacja z twojego życia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...