Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VeliaMT2 s2 [Dedyk]

TwrGG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wtf ? to hamahi ze str http://5.39.92.139/S2/index.php ??

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Mam pytanie. Dlaczego po sciagnieciu najnowszego patcha i clienta nie moge sie zalogowac? Zalozylem 2 konta i nadal wyskakuje mi ze mam bledny login lub haslo :c

Opublikowano

czemu strona niedziala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to hamahi czy dedyk pisze ze dedyk ale strona jak na hamahi WTF ?????????????? !!!!!!!!!!!!

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Moze mi ktos wylumaczyc dlaczego po zarejestrowaniu 4 kont nie moge sie zalowowac? Wyskakuje ze Bledny login lub haslo :c

Opublikowano

e ja cljenta ciongam a tam patcze a tam Derin ale nie VeliaMT2 ALE NOBIE

NADAL SERF OFF

KIEDY SERWER ON

E TY POTKOSUJANCY TO PODAJ CLJENTA NOBIE

E TY POTKUCJĄNCY NA NAPISZ MI CLIJENTA

e ty

Początkujący III to daj Cljenta

napisz mi tu

Opublikowano

Z pewnością nie powiedziała bym, że to dedyk. Ewidentnie jest to No Hamachi, ale skoro admin nie widzi różnicy to mamy tutaj do czynienia z dobitnym profesjonalizmem. Pliki z gotowca w 100%, zero własnego pomysłu oraz wkładu. Nawet się nie chciało dodać nowego setu broni i zbroi, jakiegoś nowego bossa i drop do tego, żeby była odrobina zabawy? Według mnie ten serwer to porażka.

Nie polecam.

Opublikowano

Z pewnością nie powiedziała bym, że to dedyk. Ewidentnie jest to No Hamachi, ale skoro admin nie widzi różnicy to mamy tutaj do czynienia z dobitnym profesjonalizmem. Pliki z gotowca w 100%, zero własnego pomysłu oraz wkładu. Nawet się nie chciało dodać nowego setu broni i zbroi, jakiegoś nowego bossa i drop do tego, żeby była odrobina zabawy? Według mnie ten serwer to porażka.

Nie polecam.

Oj biedulku... skoro mowie ze DEDYK to DEDYK wiem co to jest nie ? -_-

Opublikowano

pobralem clineta tego mirror 2 tez czy jakos tak i jak sie loguje to mi ????????????????? ... wyskakuje co robic? ;<

pobralem clineta tego mirror 2 tez czy jakos tak i jak sie loguje to mi ????????????????? ... wyskakuje co robic? ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...