Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VeliaMT2 s2 [Dedyk]

TwrGG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiesz co to jest Oszczerstwo ? Skoro nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

Tak sobie zaglądnąłem na temat i aż muszę się wypowiedzieć , są powyżej screeny które są przeciwko administracji więc nie można mówić w tym wypadku o oszczerstwie , więc nie napinaj .

Opublikowano

Tak sobie zaglądnąłem na temat i aż muszę się wypowiedzieć , są powyżej screeny które są przeciwko administracji więc nie można mówić w tym wypadku o oszczerstwie , więc nie napinaj .

Ja nie spinam bo nie mam po co , nie obchodzi mnie Twoja opinia.

Serwer nie mój mówię tylko to co usłyszałem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

VeliaMT2 Jest to jeden z najlepszych hardów jakie widziałem. Nie znajdziesz tu tysiąca nowych itemów których ogarniecie graniczy z cudem. Serwer charakteryzuje się doskonale ustawionym expem i dropem yang. W 12 godzin można wbić 65lvl. Pozwala to na łatwe wbicie poziomu i satysfakcje z osiągniętego levela. No bo pomyślcie... wbijacie 90lvl na byle 4funie i może mi powiecie że cokolwiek znaczycie na serwerze?

Administracja prowadzi serwer bardzo profesjonalnie. Widać to nawet zaraz po wejściu na ich stronę. Mają nawet system w którym gracze mogą składać swoje propozycje, odnośnie serwera. Serwer chociaż nie jest nowy i walka o topkę będzie trudna, to swoją profesjonalnością, gwarantuje nam że szybko nie zniknie z rynku prywatnych serwerów.

Nowości:

-Demon Tower - tylko dla osób w pt

-Wieża wygnańców - dla znudzonych normalnym dt. Dostępna tylko dla graczy od 90lvl

-Arena walka - mapa dla graczy od 80lvl . Możemy tłuc się ile chcemy. Jednak aby nie było to nudne, wprowadzono system punktowy. Za zabicie gracza otrzymujemy punkty jednak jesli ktoś nas zabije, zostają one odjęte. Wynagrodzenia są adekwatne do lvl-i graczy.

-Nowe wierzchowce

Handlarze - nic nowego, ale tak powinno być !

OGARNIE KTOS W KONCU TEGO BOTA? KOLES W KAZDEJ PREZENTACJI PISZE TO SAMO,CHOCIAZ NIGDY NIE BYL NA SERWERZE.JESLI DLA CIEBIE TO JEST HARD TO POZDRAWIAM.RATY PO 1000% EQ U NPC A TY PISZESZ ZE TO HARD .W PREZENTACJI TIVERII PISALES ZE MA 12 SETOW EQ I INNE PIERDOLY,TEGO SIE CZYTAC NIE CHCE.nIE WPROWADZAJ LUDZI W BLAD.

tOP@Serwer jeszcze dziala?Jezeli tak to ile ma graczy?

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

mozna wiedziec czy server padl czy co str http://5.39.92.139/S2/index.php

dziwne

nie dziala

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...