Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [WL] [KM3] Wojny w powietrzu

Veriael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Fordzio100

Staż w minecrafcie:2 lata

Znajomość ortografii (0-10): 10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Interesuję się sportem i historią. Lubie słuchać muzyki. Współgram z innymi. Nie jestem czituchem ani trolem.

Opublikowano

Imię:Damian

Nick:Desnus

Staż w minecrafcie: do 1.3 bety

Znajomość ortografii (0-10):9

Coś o sobie : Moje zainteresowania to piłka nożna i Informatyka. Lubie ciekawe pomysły w których liczy się współpraca. Posiadam skype i ts3 do lepszej komunikacji drużyny. No i na koniec dodam że mam sporo wolnego czasu i angażuje się w to co robię, a sam interesuję się serwerami typu kwadratowa Masakra.

mca.png
Opublikowano

Imię:Patryk

Nick:toren177

Staż w minecrafcie:2 lata od 1.8,1

Znajomość ortografii (0-10): 6

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Mama 14 lat ,chodze do 2 gim. Lubie grac w minecraft i assasin`a 3.Chce grac na tym servie bo nigddy na takim nie gralem. I wiem jak zrobic dobre dzialo z TNT :D

Znawca
Opublikowano

Imię: Patryk

Nick: goldpliz

Staż w minecrafcie: ponad 2 lata

Znajomość ortografii (0-10): 9/10 Każdemu zdażają się jakieś błędy.

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): To tak. Nazywam sie Patryk, jak juz wyzej wspomniałem. Jest osobą wyluzowaną, spokojną, opanowaną. Interesuje się piłką nożną, Mc i informatyką. Nie zabijam/griefuje bez powodu. Chętnie zagrał bym na tego typu serwerze.

Oferuje kontakt głosowy

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Imię: Jakub

Nick: Vernirn

Staż w minecrafcie: 2 lata

Znajomość ortografii (0-10): 9

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Pochodzę z Bydgoszczy, lubię gry typu RPG i MOBA. Interesuje się fantastyką i fotografią. Jestem osobą spokojną i opanowaną, cenie sobie pracę grupową, a jako najwyższy cel stawiam sobie dobrobyt dla wszystkich współtowarzyszy grupy.

Opublikowano

Imię:Szymon

Nick:iPLAYS

Staż w minecrafcie:Kilka LAt :D

Znajomość ortografii (0-10): 10/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Nazywam sie Szymon , mieszkam w Warszawie intersuje sie sportami dobrą muzyka i w wolnym casie pograć na kompie :D

Opublikowano

Imię:Dominik

Nick:DMGZ

Staż w minecrafcie:3lata

Znajomość ortografii (0-10): 9.9

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Jestem Ogarnięty.lubię budować i nie niszcze budowli innego gracza

Opublikowano

Imię:Mateusz.

Nick: Psychopata

Staż w minecrafcie: Pogrywałem na singleplayer od wprowadzenia paska głodu.

A na MultiPlayer od wprowadzenia szmaragów

Znajomość

ortografii (0-10): 9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Nazywam się Mateusz mam 18 lat.Uprawiam sporty walki K1,MMA. Trenuje już 2 i pół roku .Na co dzień Chodzę do szkoły, oraz na siłownię. Moje pseudo to psychopata ,nazwali mnie tak na zawodach w Krakowie.Lubie wypic piwko w towarzystwie rodziny jak i też w towarzystwie kolegów.Dla rozluźnienia gram w Minecrafta. Lubie budowac Pixel arty , oraz kreacje z red stone. Potrafię dogadac się z rówieśnikami oraz służę pomocą

;)

Zdjęcie : http://imageshack.us...9434596166.jpg/

Opublikowano

Imię: Marcel

Nick: Perspektywny

Staż w minecrafcie: Pol roku

Znajomość ortografii (0-10): 9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Jestem Marcel lubię grać w piłkę nożną chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ lubię serwery tego typu, a serwer zapowiada się fajnie ;p Chciałbym zagrać jak mnie dodacie to fajnie, a jak nie to trudno.

mca.png

Opublikowano

Imię:Patryk

Nick:spokim

Staż w minecrafcie:3 lata

Znajomość ortografii (0-10):10/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Lubie grać w piłke nożną. Powiem że fajnie sie gra na takich typu serwach. Gram w minecraft 3 lata od wersji 1.6.3, I Prosiłbym o dodanie mnie na white-liste

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Imię: Adam

Nick: The_Mini_PL

Staż w minecrafcie: 1rok

Znajomość ortografii (0-10): 8/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Nazywam się Adam, pochodzę z woj. Śląskiego. Uczęszczam do gimnazjum. Moim zainteresowaniem jest informatyka , bardzo lubię programować itp. Bardzo lubię serwery typu km , zawsze to jakaś rozrywka , jeżeli będzie potrzebny jakiś sms (wpłata) z chęcią jej udzielę , by ten serwer stał na nogach :)

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick:pl1jq

Staż w minecrafcie: od wersji 1.7.3

Znajomość ortografii (0-10): 8.5/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Lubie gry sandboxowe i RPG. Lubie grać w piłke nożna i jeździć skuterem.Jestem w 1 gimnazjum(tak jestem gimbusem) lubie servy typu km szanuje innych graczy i lubie pomagac

Opublikowano

Imię : Mateusz

Nick : HoopDead

Staż w minecraft : Od 1.7.3 początków

Znajomość Ortografii (0-10) - 9

Coś o sobie (Minimum 4 zdania) : Ogółem chodze do 6 Klasy podstawówki i staram się uczyć. Moją pasją są komputery, Java i uczenie się javascriptu. Bardzo lubię grę w minecrafta jak i w piłkę nożną a także kocham rywalizacje. Pozdrawiam.

HoopDead_eune_10_4_logo.png

Opublikowano

Imię:Norbert

Nick:Sathid

Staż w minecrafcie:ponad 2 letni

Znajomość ortografii (0-10):10/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Lubię rywalizacje. Taki server jest idealny dla mnie i dla mojego kanału na YT bo mam zamiar coś nagrać z tego typu servera. Jednymisłowy ten server będzie służył mi do nagrywania i do zabawy. To chyba tyle. Czekam na rozpatrzenie (mam nadzieje, że pozytywne)

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Imię:krzysiek

Nick:ozzyIiggy

Staż w minecrafcie:od 1.7

Znajomość ortografii (0-10):10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Mam 13 lati mieszkam w szczecinie.interesuje sie mechaniką samochodową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...