Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [WL] [KM3] Wojny w powietrzu

Veriael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wojny w powietrzu

Chciałbym przedstawić wam serwer podobny do Kwadratowej Masakry sezonu 3, która jeszcze nie wystartowała. Nie wiem czy w ogóle ktoś stworzył już taki serwer, więc chcielibyśmy zaprezentować nasz.

Na czym polega rozgrywka na tym serwerze? Jak sama nazwa wskazuje, dwie drużyny - czerwona i niebieska toczyć będą między sobą spory. Jak mniej więcej będzie to wyglądało? Oto obrazek, na którym dodatkowo wypisałem zawartość skrzyń każdej z drużyn.

49120ab5f91ba.png

Na serwerze nie ma żadnych pluginów, potwory i zwierzęta są włączone, a poziom trudności to trudny.

Regulamin panujący na serwerze

Zabrania się:

- Przeklinania,

- Trollowania w obrębie swojej drużyny,

- Doszczętnego niszczenia pracy innych,

- Griefu w obrębie swojej drużyny,

- Używania cheatów.

Złamanie każdej pojedynczej zasady wiąże się z konsekwencjami bana od 1 godziny, do permamentnego - na zawsze.

Nakazuje się:

- Współpracy w obrębie swojej grupy,

- Przestrzegania zasad.

Brak współpracy pomiędzy jednym z członków grupy, a grupą wiąże się z upomnieniem lub wydaleniem z serwera.

Dodatkowe informacje

Adres serwera podany zostanie po wykupieniu takowego, i wypełnieniu miejsc na serwerze.

Miejsc jest 12!

1. MieluPL - Właściciel

2. DarthClon3 - Właściciel

3. Bebok

4. CytrynPL

5. Szczypi0or

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Wzór podania na White List:

Imię:

Nick:

Staż w minecrafcie:

Znajomość ortografii (0-10):

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):

Miłego dnia!

Edit: Pieniądze już są, Darth jak zwykle pomocny ;) Teraz nie ma taryfy ulgowej, aby się dostac musisz napisac dobre podanie!

Opublikowano

Co do serwera moim zdaniem

Calkowicie nie wiem po co komu to... troche nie przemyslane ?

Moim zdaniem taki typ serwera moglby byc dodatkowa atrakcja a nie samym serwerem

Zrob jakis serwer rp i wtedy to bedzie dodatek

Co do platnosci widze ze chyba nie rozumiesz na czym polega wysylanie kasy sms...

Jesli potrzebujesz 10 zl i ktos ma je wplacic sms potrzebujesz 4 sms ( kazdy sms daje o polowe mniej kasy np. jesli wyslesz 6zl na serwer wplynie 3zl )

Jak dla mnie serwer okaze sie porazka ale to tylko moje zdanie

Pozdrawiam Lavilos

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Imię: Bartłomiej

Nick: Bebok

Staż w minecrafcie: Około dwóch lat.

Znajomość ortografii (0-10): 10/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam na imię bartek . Pochodzę z Polski , a dokładniej z Woj. Śląskiego . Gram w klubie sportowym w piłkę nożną . Interesuje się grami , szczególnie podoba mi się Minecraft . Ostatnio widziałem te wszystkie kwadratowe masakry , i spodobały mi się . Mam nadzieję że tu będę się równie dobrze bawił , jak znani wam lets'playerzy na yt .

Opublikowano

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam na imię bartek . Lubię uprawiać sport. Pochodzę z Polski . Lubię Anglie.

Czy byłbyś w stanie wysłac smsa na serwer? Twoje podanie nie powala, ale przyczynienie się do powstania serwera to duży plus. :)

Opublikowano

Wzór podania na White List:

Imię:Daniel

Nick:Zaduszny

Staż w minecrafcie:3lata

Znajomość ortografii (0-10):5/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania):Jestem Polakiem. Umiem Współpracowac. Kocham rozgrywki tego typu. Jestem Ogarnięty.

Czy jesteś w stanie wysłać sms za 6 zł na serwer (Potrzebujemy jeszcze 10 złotych, czyli 2 smsy za 6 zł aby wykupić 10 slotów): Nie Jestem.

Opublikowano

Jeśli macie pisac zdania złożone z 2 wyrazów typu: Jestem Polakiem i nie macie zamiaru wspomóc serwera, to dajcie sobie spokój..

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam na imię bartek . Lubię uprawiać sport. Pochodzę z Polski . Lubię Anglie.

EDIT@ Brak kasy na telefonie ;(

Dostajesz się, miałeś przynajmniej chęci. ;)

Opublikowano

MieluPL wydaje mi sie ze akceptujesz do swojego serwera osoby ktore moga wplacac kase jak dla mnie to naciaganie ludzi i serwer stworzyony tylko dla kasy ... Zalosne...

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Nick: CytrynPL

Staż w minecrafcie: 1,5 roku

Znajomość ortografii (0-10): 8

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam na imię Mateusz, mam 13 lat. Moją pasją jest sport oraz motoryzacja. Ulubionymi grami w jakie gram to Counter-Strike 1.6 oraz Minecraft. Umiem współpracować z innymi ludźmi, nie lubię się kłócić ogólnie jestem dobrze nastawiony do życia! :)

Czy jesteś w stanie wysłać sms za 6 zł na serwer (Potrzebujemy jeszcze 10 złotych, czyli 2 smsy za 6 zł aby wykupić 10 slotów): Niestety nie... Ponieważ prowadzę swój serwer i potrzebuje na niego pieniędzy.

Opublikowano

Lavilos - to tylko plus, jak byś miał w głowie przynajmniej 1%, czego powinno tam byc przeczytałbyś podania i zauważyłbyś, że o sobie pisali rzeczy typu: Jestem Polakiem, Pochodzę z Polski, a Bebok pokazał mi chociaż że się stara. ;)

Pozdro. <3

Nick: CytrynPL

Staż w minecrafcie: 1,5 roku

Znajomość ortografii (0-10): 8

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Mam na imię Mateusz, mam 13 lat. Moją pasją jest sport oraz motoryzacja. Ulubionymi grami w jakie gram to Counter-Strike 1.6 oraz Minecraft. Umiem współpracować z innymi ludźmi, nie lubię się kłócić ogólnie jestem dobrze nastawiony do życia! :)

Czy jesteś w stanie wysłać sms za 6 zł na serwer (Potrzebujemy jeszcze 10 złotych, czyli 2 smsy za 6 zł aby wykupić 10 slotów): Niestety nie... Ponieważ prowadzę swój serwer i potrzebuje na niego pieniędzy.

Przyjęty! ;)

Niestety jeśli wszystkie sloty zostaną wypełnione, a nikt nie wyśle smsa to serwer nie startuje. ;/

Opublikowano

IMIĘ : Filip

NICK : Szczypi0or

STAŻ : 2 lata

ZNAJOMOŚĆ ORTOGRAFII : 10/10

COŚ O SOBIE : Miły, sympatyczny i pomocny. Nie zabijam bez powodu, nie kradne i nie griefuję. Lubię grać w współpracy :)

Opublikowano

Nie, Darth chce byc razem ze mną. Wybierzecie sobie władcę.

IMIĘ : Filip

NICK : Szczypi0or

STAŻ : 2 lata

ZNAJOMOŚĆ ORTOGRAFII : 10/10

COŚ O SOBIE : Miły, sympatyczny i pomocny. Nie zabijam bez powodu, nie kradne i nie griefuję. Lubię grać w współpracy :)

Dodany. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...