Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne i dziwne sytuacje szkolne :)

mari100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega zjadł dziennik nauczyciela. A inny wypierdolil komputer za okno bo nie chciał sie włączyć

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Haha połowa sytuacji nie stworzone ale kit ;)

No to u mnie kolega się wkurzył i wyjebał przez okno 3 doniczki z kwiatami ;)

Opublikowano

Czasy podstawówki xD Pani nowa (sexi ;D) ja w pierwszej ławce siedze i tak mnie wzięło żebym sobie zwalił, no to daje xD nie widziała tego bo przed moim stolikiem było jakieś biurko. Ja już dochodzę ona do mnie podchodzi coś tam gada i się patrzy na mnie (trochę dziwnie ;d) ja tam przytakuje i dochodzę xD teraz jak to gadałem kolegom z gimbazy (2kl ;p) to prawie się popłakali ze śmiechu xD

Opublikowano

Koleś z matmy kazuje kumplowi iść namoczyć gąbki do wc. Kumpel wychodząc puka do drzwi (od środka klasy). Najlepsze jest to, że jak wrócił z tymi gąbkami to się nie zorientował (nauczyciel się za głowę łapał)

Koleś na matmie bardzo motywuje nas do nauki - ,,jeszcze dwa zadania i pozwolę grać Wam w kółko i krzyżyk.''

Pani od informatyki nie zna klawiatury na pamięć, pewnego słonecznego dnia jak tak piździło słoncem w monitor pozamienialiśmy wszystkie klawisze. Trzeba było później specjalistę..tak nawiasem to sprzęt szkolny jest całkiem dobry, używam szkolnych słuchawek w domu już od roku:)

Raz na niemcu większość osób z kartkówki dostała 5. Na uczczenie sukcesu, każdy chłopak wpierdolił kartkówkę.

Mój kolega z klasy często mnoży pisemnie działania typu 6 x 4.

True story.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...