Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Funny moments" :D Fajnie wyszło :D ?

PanOwoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łapki w górę mnie motywują, a subskrybcje jeszcze bardziej.

Proszę oglądać do końca. To pierwszy tego typu film, więc proszę o wmiarę łagodne komentarze :3

Opublikowano

To miło znaczyć ze tak :3 ?

Ehhh... Ktoś juz dal lampkę w dol... Jak ci się nie podoba po prostu wylać z a nie dajesz lapki w dol ....

Bardzo proszę o wypowiadanie się i zachęca do lapkowania, a jeśli ci się nie spodobalo nie dawaj oceny negatywnej tylko po prostu wylacz film. Z gory serdeczne dzięki : )

Opublikowano

Po to są łapki, idioto, żeby można było wyrazić swoją opinię o filmie. Więc lepiej siedź cicho, a ręce zawiąż sobie z tyłu, kiedy jeszcze raz zachce ci się takich tekstów o wyłączaniu filmu.

Ode mnie naturalnie negatyw, z racji następującej: film słaby, nie śmieszny. ;)

Nie pozdrawiam.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

No wlasnie... Dla jednych śmieszny dla drugich wcale :\

I przez to odechciewa się nagrywać :c dziękuje wszystkim hejterom :cccc

Opublikowano

No wlasnie... Dla jednych śmieszny dla drugich wcale :\

I przez to odechciewa się nagrywać :c dziękuje wszystkim hejterom :cccc

No właśnie, dobrze że są na tym świecie Ci drudzy ( mądrzejsi ).

Opublikowano

Hejterzy to popierdoleńcy i tyle... Klikają łapkę w dół nawet przed obejrzeniem filmiku, bo oglądali już kiedyś u niego filmik i go znają ... Jak klikają łapkę w dół to niech napiszą co im się nie podoba,a nie klikną sobie i wychodzą jak jakieś kur** bez rozumu ...

Opublikowano

@up nareszcie ktoś rozumny! Niestety mało ludzi jest takich. Hejtują a poświęcił em na to 5 godzin, a po takim hejcie myślę ze wszystko na marne...

Opublikowano

Jak dla mnie nie.

Ani razu się nawet nie uśmiechnąłem.

I`m very sorry o.O

Łapka w dół.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Czyli skoro światopogląd nie jest u mnie jest nie do końca uksztaltowany, dlatego żarty mogą śmieszyc nie wszystkich. Może zabrać się do recenzji (robienie bardziej poważnie) ewentualnie gameplaye)

Opublikowano

zjebane strasznie na chuj takie cos robicie moim zdaniem to bierz przykład z tego filmu

jakbyście robili beke z battlefielda to moze by sie udało ale w sains row przecież to kupa.

ps nie dałem żadnej oceny

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

@up nareszcie ktoś rozumny! Niestety mało ludzi jest takich. Hejtują a poświęcił em na to 5 godzin, a po takim hejcie myślę ze wszystko na marne...

nagram filmik, w którym się masturbuję przez 10 minut, tylko nie hejtujcie i dawajcie łapki w góre hejterzy

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...