Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wiesz, ze w minecrafcie przez JEDNĄ WERSJĘ bylo cos kilka razy straszniejszego od Herobrine?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie troll. Otoz przypomniala mi sie teraz historia, o ktorej prawie nikt nie wie i chcialbym sie nia podzielic. Chodzi bowiem o cos gorszego od herobrine, ktore goscilo w jednej wersji MC.

O co chodzi? Otoz mojang dawno temu wypuscil wersje probna 1.0 Release Candidate. Ludzie pobierali ja, i byli zadowoleni.

Jednak cos bylo nie tak.

Kilka niezaleznych osob poskarzylo sie w komentarzach iz widzialo COS.

Ich opinie byly zgodne mimo niezaleznosci- bylo to szare i zostawialo slad jak po endermanie. Teleportowo sie w sekundy- ktos widzial to w nocy 10 drew dalej, a to nagle tepa sie tuz przed gracza.

Mojang bardzo szybko wypuscil Release 2, a release 1 nie mozna dzis pobrac nigdzie, nawet MVC (ma on w zasobach TYLKO release 2)

Ciekawe, nie? Dla mnie to byl jakis bug.. ale kto wie?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Napisaliście jeden temat o HEROBRINE i teraz każdy będzie spamował o tym -,-

300 post ;d

22749226399708030980.jpg

Opublikowano

up To nie herobrine, a ten gosciu faktycznie przypomnial mi ta historie. Ludzie skarzyli sie na to bardzo malo, na roznych odrebnych portalach (mycraft, craftsite, minecraft.pl)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kolejny świrek na mpc ;)

Jak dla mnie mc to gra, w której nic nie jest strasznego, a podkoloryzowanie w ten sposób na niewiele się zda.

Jeżeli szukasz dobrych emocji z szczyptą lęku, to polecam np. Dead Space ;)

Opublikowano

Pierdoły gadasz. Herobrine nie było, tego jakiegoś niby stworka też nie. Jakiś łepek zaczął gadać o tym Herobrine aż o tym się Notch dowiedział, więc żeby nieco przestraszyć graczy, dodał "removed Herobrine" w changelogsach. Ot co. A jakby taki tajemniczy potwór istniał, byłby w plikach (czyt. teksturkach), ale niczego takiego nie było, więc uważam to za stek bzdur i plotki.

Opublikowano

up O, to ciekawe ja nie moglem ;) ale jak nie wierzycie to jutro walne link do artykulu na minecraft.pl i poczytajcie komenty..

A tak wgl. to nie pamietam dokladnie czy to 1.0. @up Jak mozesz to odpal Mvc i zobacz czy nie da sie pobrac release 1.1 bo nie moge bo jestem na kom :<

Opublikowano

Tak, autor tego tematu ma rację.. Było coś nie wyjaśnialnego, w tej wersji, lecz NIGDY WIĘCEJ tego nie będzie ;)

@EDIT

@UP

Spróbuj :P

Opublikowano

Proszę

16817699811081774924.jpg

Mialem na mysli abys zobaczyl czy na liscie jest Release Candidate 1 do WERSJI 1.1!

Tak wgl. NIE CHODZI MI O HIROBRINE, to byl bardzo dziwny bug.. albo cos gorszego.. :s

Btw. wtedy mohe przysiac ze linka nie bylo, moze dodali razem z upgrade MVC?

Opublikowano

Mialem na mysli abys zobaczyl czy na liscie jest Release Candidate 1 do WERSJI 1.1!

Tak wgl. NIE CHODZI MI O HIROBRINE, to byl bardzo dziwny bug.. albo cos gorszego.. :s

Btw. wtedy mohe przysiac ze linka nie bylo, moze dodali razem z upgrade MVC?

Co to może być :unsure:

Opublikowano

Podaj artykuł z minecraft ;d

Uwierzę wtedy ,ale nie chcę mi się wierzyć w takie coś bo minecraft jest dla dzieci od wieku 12 lat -,-

Opublikowano

Oto cytat z komentarza:

Haha nowego maba dodali . Nie wiem czy jest to mob z ta tekstura “Pig Zombie” . Widziałem go 2 razy jako szara postać . Raz w oddali na jakimś drzewie . Potem bardzo ale to bardzo blisko w nocy . Przeszedł z jednego drzewa do drugiego tak się wystraszyłem że wyłączyłem grę xD Enderman przy nim t

A linczek do calosci (najstarsze komenty patrzcie)

http://minecraft.pl/minecraft-release-candidate-1/

Opublikowano

No dość ciekawe, skoro można pobrać RC1 to niech to ktoś sprawdzi :D

Sprawdziłem w nocy.

Boshe -,-

Wrażenia jak wrażenia :P

Tylko raz mi coś śmigło, ale to było w ch.. szybkie, czarne

A więc.. Testuje dalej ;]

Życzcie mi powodzenia.

Opublikowano

Sprawdziłem w nocy.

Boshe -,-

Wrażenia jak wrażenia :P

Tylko raz mi coś śmigło, ale to było w ch.. szybkie, czarne

A więc.. Testuje dalej ;]

Życzcie mi powodzenia.

Jakieś postępy w śledztwie ? :D

y6eft.gif

Opublikowano

Jakieś postępy w śledztwie ? :D

Nawet nie pytaj

Już o 10 nie chciałem odpalać minecraft`a -,-

Te odgłosy, a w nocy, to było jeszcze straszniej.

Do tej pory minecraft`a nie odpaliłem ;)

A i wyczytałem, że to Zombie Pig, ale inne tekstury i w normalnym świecie.

Opublikowano

Heh...Przodek HeroBrina :D

Czyli ta wersja nadawała by się na tą Hallowenową czy jak to się pisze :D

Nie, ta wersja nadawałaby się do ` horroru roku ` xD

Opublikowano

Uwaga pobieram to D: Jak nie wrócę, to powiedzcie mojej mamie, że ją kocham!

PS: Wszystko będę nagrywał, ale bez głosu, bo nie mam na to ochoty teraz :D

A i będzie mała ilosć FPS xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...