Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Let's Play World of Warcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam znów kilka pytań czy można wysyłać itemki z hordy do alliancei na odwrót? I czy jak mam konto na Polskę to mogę konto doładowywać RaF-em? Czy musze zmienić kraj? Jeżeli tak to jak?

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

Mam znów kilka pytań czy można wysyłać itemki z hordy do alliancei na odwrót? I czy jak mam konto na Polskę to mogę konto doładowywać RaF-em? Czy musze zmienić kraj? Jeżeli tak to jak?

Z ally do hordy i na odwrót możesz przesyłać tylko heirloomy. Konta na Polskę nie mogą być doładowywane rafami. Co do zmiany kraju nie polecam. Jeżeli znajdziesz na allegro aukcje z taką zmianą to zazwyczaj podrabiają dowód i wysyłają blizzardowi.

simply.4557.gif

Opublikowano

A czy istnieję możliwość dołączenia drugiego konta z innym krajem ? Czy po prostu musze zakładać nowe konto?

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

A czy istnieję możliwość dołączenia drugiego konta z innym krajem ? Czy po prostu musze zakładać nowe konto?

Musisz założyć nowe konto.

simply.4557.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Cześć , ja jestem Rixer i chciałbym was zaprosić na mój kanał na youtube gdzie prowadzę serie z naszej ukochanej gry World of Warcraft .

Aktualnie pogrywam sobie Blood Elfem Paladinem będzie to seria typu od zero do bohatera , gdzie po wbici max lvl pokarze high endowy content.

W ciągu mojej serii przewiną się takie zagadnienia takie jak Archologia , Battle Pets , opisy nadchodzących patchów , dodatków i wiele innych.

Na moim kanale znajdziecie również let’s play Pandarenem Hunterem w którym przedstawiłem lokacje startową Pandarenów , raciale Pandenów , a reszte zobaczcie sami!

Dla chcących zobaczyć jak zacząć grę na Globalu zachęcam do obejrzeniu mojego Unboxingu Battle Chesta gdzie przedstawiam zawartość tego pudełka które daje nam dostęp
do podstawki oraz do dodatków takich jak TBC i WOTLK , co ciekawe umożliwia nam granie do 80 lvl i ponad to daje nam miesiąc darmowej gry.

Edytowane przez Rixer

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL