Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Let's Play World of Warcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć , ja jestem Rixer i chciałbym was zaprosić na mój kanał na youtube gdzie prowadzę serie z naszej ukochanej gry World of Warcraft .

Aktualnie pogrywam sobie Blood Elfem Paladinem będzie to seria typu od zero do bohatera , gdzie po wbici max lvl pokarze high endowy content.

W ciągu mojej serii przewiną się takie zagadnienia takie jak Archologia , Battle Pets , opisy nadchodzących patchów , dodatków i wiele innych.

Na moim kanale znajdziecie również let’s play Pandarenem Hunterem w którym przedstawiłem lokacje startową Pandarenów , raciale Pandenów , a reszte zobaczcie sami!

Dla chcących zobaczyć jak zacząć grę na Globalu zachęcam do obejrzeniu mojego Unboxingu Battle Chesta gdzie przedstawiam zawartość tego pudełka które daje nam dostęp
do podstawki oraz do dodatków takich jak TBC i WOTLK , co ciekawe umożliwia nam granie do 80 lvl i ponad to daje nam miesiąc darmowej gry.

Edytowane przez Rixer

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano (edytowane)

Druid nudny ? pff

Ja polecam Druida , jest dobrym healerem tankiem i dps Feral jest znakomity w PvP ( Sam gram nim w PvP wiec wiem co mowie ) tak samo mozna nim z przyjemnoscia solowac raidy jak dla mnie nic nudnego w nim nie ma i w ogole nie wiem jak klasa moze być nudna.A ja odradzam Priesta malo klimatyczny a poza tym jest ich w chooy.

Edytowane przez Vusion
Opublikowano

Oczywiscie chodzi ci o stare raidy. Zgadzam sie, druid jest najciekawsza klasa w calym wowie, gdyz preferuje sporo alternatyw. Mozemy pelnic wazne role w druyznie, po tym jak wprowadzili mozliwosc posiadania dwoch buildow, oraz ulatwili zdobywanie dobrego gearu. Healer na pve, feral na pvp. No problemo, amigo.

kh4xi.jpg

Opublikowano

No to ja polecam paladyna, może być kim tylko chce, Tank, Healer, DPS, kiedyś bez paladyna raid to się nie ruszał, teraz w sumie większość klas ma podobne buffy, więc troche kwas, ale paladynem dobrze się expi i expiło pvp też niczego sobie, tyle resistów i ochron to mało kto ma ;D

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

LP z mmo nie jest dobrym pomyslem. Jezeli chcesz zanudzac nas grindowaniem, pierdoleniem o tym jak healujesz chujowego tanka oraz biegasz od trainera do trainera mowiac "no to trzeba skili sie nauczyc, chyba..." to lepiej zrob LP z czegos kreatywniejszego, np Minecrafta.

kh4xi.jpg

Opublikowano

to zależy od podejścia lets plejera , wiadomo ze gridnowanie jest nudne ale nie których to interesuje , co powiecie na jakieś bg , insty (wypali taka serie opisującą każda z nich?) , interesuje was content bardziej pve czy pvp?

a tak po za tym Minecraft nie jest dobrym pomysłem ;p

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

No to prawda LP słaby będzie, mało ludzi raczej to ogląda bo to mało ciekawe patrzeć jak ktoś spamuje skillami, ale ogólnie content dungeonowy i raidowy mógłby się nadać na LP gdybyś ciekawie opowiadał :)

userbarwb.png

Opublikowano

Jak już mam cie ogladąc to pvp, to zależy czy ktoś bardziej preferuje (pve/pvp) ale wydaje mi sie że jeżeli masz spore pojęcie pvp, w miare ogarniasz klase to czemu nie. na bg/arenach zawsze dzieje się coś innego, inna akcja a pve po jakimś czasie nie będzie miało sensu bo to jest powtarzalne ;/

Opublikowano (edytowane)

to zależy od podejścia lets plejera , wiadomo ze gridnowanie jest nudne ale nie których to interesuje , co powiecie na jakieś bg , insty (wypali taka serie opisującą każda z nich?) , interesuje was content bardziej pve czy pvp?

a tak po za tym Minecraft nie jest dobrym pomysłem ;p

Pvp ciekawie sie oglada, ale tylko i wylacznie jak podejdzie to pod miano warcraftmovies, inaczej zasne patrzac jak 90% czasu spedzasz przy gy. Bo nie oszukujmy sie, pvp nie istnieje przed lvlem 90.

Jezeli zas chcesz sie w to bawic tak by bylo ciekawie, to hunt pod twinka, imo milo mi sie tym gralo

edit: sek w tym, ze na arenach nie mozna sie skupic, jezeli paploni sie o grze, a nie komunikuje sie z partnerem.

Edytowane przez emce.jpg
kh4xi.jpg

Opublikowano

chyba, że byś potem dogrywał mowe

userbarwb.png

Opublikowano

chyba, że byś potem dogrywał mowe

byloby to bardziej interesujace, jezeli opisywalby swoje arenki, niczym gmoch, konstruktywnie wskazujac bledy, poprawiac je jak i delikatnie mowiac ukazac dana klase od strony praktycznej w pvp.

kh4xi.jpg

Opublikowano

są gusta i guściki mi na przykład nie podobał się hobbit ;)

userbarwb.png

Opublikowano

Zobaczcie sobie kanal HunterNexos jak jego filmy sa dla was nudne to jestescie dziwni.

tak są nudne, bo jest on słaby w tą gre :)

według mnie bardziej by sie sprawdziły streamy na twitchu niż filmy na yt

xxxxxxx

Opublikowano (edytowane)

słaby ? pod jakim względem ? Koles gra 4 lata wiec napewno jest lepszy niz ty ^^

A ja siedze od 2.1 (BT), i kij wiem o MoPie.

Po Cata, w wowku mozesz byc wszechwiedzacy po miesiacu gry, imho. Juz nie mowiac jak szybko i latwo zdobywa sie decentowy pve/pvp gear, wbija profki czy nawet leveluje 3-4 alty. Fuck me. I nie mozna nazwac tego farmieniem, oj, nie nie.

Edytowane przez emce.jpg
kh4xi.jpg

Opublikowano

tak są nudne, bo jest on słaby w tą gre :)

według mnie bardziej by sie sprawdziły streamy na twitchu niż filmy na yt

Popieram twoje zdanie kolego :)

simply.4557.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Aktualnie jestem w trakcie robienia twinka Huntera na 20 poziom do low lvl bg i zastanawiam się nad wyborem Peta pod PvP , macie jakieś sugestie? Może ktoś robi podobny projekt i może się wypowiedzcie jaki spec sprawuje się na niskim lelvelu? A tak poza tym co myślicie o serii Paladyn do 55 Lvl a potem mroczna przemiana w DK ? Taka seria bardziej fabularna opisująca Lich Kinga , quest line itp.?

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

Aktualnie jestem w trakcie robienia twinka Huntera na 20 poziom do low lvl bg i zastanawiam się nad wyborem Peta pod PvP , macie jakieś sugestie? Może ktoś robi podobny projekt i może się wypowiedzcie jaki spec sprawuje się na niskim lelvelu? A tak poza tym co myślicie o serii Paladyn do 55 Lvl a potem mroczna przemiana w DK ? Taka seria bardziej fabularna opisująca Lich Kinga , quest line itp.?

Co w tym mrocznego i tak się wyzwolili ...

Ja bym proponował monl<a

ALLIANCE