Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak czasów w wyścigach.

vTakeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że chociaż przejadę wyścig i będę miał pierwsze bądź drugie miejsce, to i tak mam napis "Oczekiwanie na przeciwnika" i tyle, a mojego czasu nie ma, nie mam również kasy i reputacji oraz kart. Podobno był kiedyś taki błąd z serwerami, launcherami, patchami, ale to było jakieś pół roku temu, a teraz nikt, z kim gram nie ma takiego problemu. Mam 2gb ram, kartę graficzną Radeon HD2600 Pro oraz procesor AMD Athlon 64 3200+, a także zainstalowanego Game Boostera 3. Proszę, pomóżcie ;d

vP235V6.png

Opublikowano

Sprawdź na tej stronie:

http://nfs-s.com/

czy zapisują się tam Twoje czasy. Jeśli tak to oznacza jedynie bug przy wyświetlaniu, a to nie powinno Ci przeszkadzać.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Sprawdź na tej stronie:

http://nfs-s.com/

czy zapisują się tam Twoje czasy. Jeśli tak to oznacza jedynie bug przy wyświetlaniu, a to nie powinno Ci przeszkadzać.

Gorzej, że nie dostaję kasy i reputacji za poszczególne wyścigi, a o to mi chodzi ;d

vP235V6.png

Opublikowano

Gorzej, że nie dostaję kasy i reputacji za poszczególne wyścigi, a o to mi chodzi ;d

Zapewne dostajesz ale nie wyświetla się ona od razu. Przeładuj (zmień na tego samego) kierowcę, wtedy powinieneś mieć.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zapewne dostajesz ale nie wyświetla się ona od razu. Przeładuj (zmień na tego samego) kierowcę, wtedy powinieneś mieć.

Nic nie pomaga

vP235V6.png

Opublikowano

Odświeżamy po 24h.

Jaki masz internet? Może masz lagi i czasem tak się dzieje. Jak często się to zdarza? Ile osób wówczas na twojej tablicy wyników nie ma podanego czasu?

Opublikowano

Odświeżamy po 24h.

Jaki masz internet? Może masz lagi i czasem tak się dzieje. Jak często się to zdarza? Ile osób wówczas na twojej tablicy wyników nie ma podanego czasu?

Internet mam 2mb/s, zwykle czas podaje mi tylko na wyścigach drag, na innych pokazuje raz na 30 wyścigów i tylko ja nie mam na tablicy podanego czasu.

vP235V6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...