Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RaiderZ.com Gameforge Nowa odsłona MMO-RPG

DenVer™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetnie, to może jak znalazło się tyle osób, stworzymy jakąś gildie? (Jak wyjdzie PL), ja już większość ogarniam (w sumie co tu do ogarniania, podstawy mmoprg ;P), a zabawa w stałym gronie może być fajna, jakby się przyjęło, to jakiego TS'a się by znalazło :D

@

Przypomniało mi się :D Teraz gdy wyjdzie PL robię cleryka :D Bardzo pomocny na wojnach (tych pomiędzy trollami a orkami) :D

Opublikowano

Nie jest zbyt przydatny Cler na PvP:D Sam jest beznadziejny do walki solo, a na 35 poziomie gracze zadają sobie takie obrażenia, że pomoc cleryka nic nie daje:D

Opublikowano

@ Up dokładnie tez tak słyszałem ze leczenie jest na wysokim poziomie nieskuteczne zabardzo :), a co powiecie o postaci " Obranca " ??? grał ktos tą postacia jesli tak niech ktos sie wypowie na jej temat

Opublikowano

uuu nie wiedziałem o tym ;D oglądałem filmiki to prezentował się dobrze :P w takim razie biorę defendera albo tego z 2 ręcznym mieczem (na us mam nim 24 lvl), ale raczej defender, więcej opcji w walce :P

Opublikowano

Kosmiczne lagi sa na servie US tym 1 :) masakra :) aktualnie gram defenderem :). Pozdrawiam

Mam problem z uruchomieniem gry na serwie US. pomoże ktoś ???

vgho.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...