Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RaiderZ.com Gameforge Nowa odsłona MMO-RPG

DenVer™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie użytkownicy MPCforum. Pewnie kazdy z was juz wie ze Gameforge wydał Premiere gry RaiderZ. Chiałbym poświęcić ten temat waszym opinią , wrażenią. Oczywisnie nie zapomnijmy ze Dyrektor firmy ogłosił nowy patch gry v1.1 który ukarze się na początku 2013 roku ( stycznień) w którym gra będzie udostępniona w języku polskim co napewno. Jak narazie dla mnie jest to nr1 gier MMO-RPG które wyszły do tej pory.

Jedyną rzeczą która mnie odstraszyła to bład w quescie na 8 Lv przy którym teleportujemy sie na nową mapke i w ten czas gra nam sie automatycznie wyłącza i wyskakuje błąd ( An Invalid file detector ). Ściągam teraz najnowszego klienta i dam edit czy działa poprawnie :).

Prośba gorąca do moderatorów i administratorów forum MPCforum aby zrobili nam nowy temat o grze RaiderZ. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :).

Opis Gry według moich 4 godzin spedzonych :) :

- Juz 4h gry spowodowały ze uznaje RaiderZ na nr1 gier MMO-RPG ale o gustach sie nie dyskutuje tak ze sami ocenicie czy wam przypadnie gra:).

- Bardzo rozbudowany system walki

- Jeszcze bardziej rozbudowany system gildii

- Bardzo duzo ludzi grających ( a wiec czekamy na wersje PL )

Reszte opinij pozostawiam dla was:) Pozdrawiam

Opublikowano

W 100% zgadzam się z Tobą, pvp jest świetne, (nie pamiętam nazw profesji, bo w lutym składam pc'ta i do tego czasu nie chce niszczyć sobie gry, na starym pc'cie) ale jak dla mnie,najlepszą profesją jest postać z dwuręcznym mieczem, grałem nim wbiłem 24 lvl i bardzo mi się podoba pvp tą postacią, jedyny popblem z postacią z tarczą ;P

Opublikowano

Basiek kolego Ty moj powiedz mi czy Tobie wyskakuje ten błąd co napisałem wyżej ?? . Chodzi mi o ta misje na 8 Lv co przenosi na nowa mapke i wywala mnie z niej z błędem ze coś tam wykrył antyvirus. Helpp :)

Opublikowano

Basiek kolego Ty moj powiedz mi czy Tobie wyskakuje ten błąd co napisałem wyżej ?? . Chodzi mi o ta misje na 8 Lv co przenosi na nowa mapke i wywala mnie z niej z błędem ze coś tam wykrył antyvirus. Helpp :)

W takim razie wystarczy wyłączyć antywirusa.

rydah for life

Opublikowano

No własnie chodzi o to ze to nie pomaga :) bardzo wiele osób ma z tym problem. Ale nie wiadomo jak to naprawić :) Wiec skoro kolega Up pisze ze ma 24 Lv czyli ze musi mu działać . Pozdrawiam

Opublikowano

Ale nie takich :) Gram na US i jestem bardzo zachwycony tą grą. System pvp jest zupełnie inny niż w innych grach. Możesz tutaj bronić się mieczem, tarczą, kosturem lub wykonywać uniki. Zadania są świetne i chociaż fabuły nie czytam bo po angielsku, a aż tak dobrze tego języka nie znam to i tak bardzo mi się podobają... W tą grę aż chce się grać ^^ i o dziwo jest w pełni darmowa oczywiście z IS ;P. Czekam tylko na wersję PL ^^. Jeśli uważasz że tą grę można porównać z innymi darmowymi grami typu Metin2 czy Rappelz to się mylisz. Warto zagrać chociaż trzeba mieć dobrego kompa by dobrze sobie pograć ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Gra fajna, aczkolwiek obecnie na jakieś 2 weekendy :) Gra szybko się "kończy". Obecnie maksymalny jest 35 poziom, który wbiłem już przed oficjalnym otwarciem :P

Plusami są:

-Zróżnicowane klasy, których skille na lvl 10+ można łaczyć.

- Wierzchowce

- Możliwość ulepszania EQ

- Bezproblemowa gra na równym poziomie, z graczami, którzy "płaca"

P.S. Bez problemu oddam konto na 35 lvl na Chimerze, Mag, max eq z jakiejś tam lokacji xD Minus taki, że misje główne wykonane, jednak można nawalać się w PvP (Mag jest chyba w to najmocniejszy, bo jeszcze nie przegrałem xD ), wykonywać q poboczne, bić się solo z bosami czy pomagać innym graczom .

Opublikowano
System pvp jest zupełnie inny niż w innych grach. Możesz tutaj bronić się mieczem, tarczą, lub kosturem lub wykonywać uniki.

Niezły non target.

Nic po za tym.

Opublikowano

^

A czego Ty tu chcesz więcej ? Bzdurnego latania jak w aion ? 65 tysięcy różnych questów z oddzielną fabułą czy pvp w którym ten kto pierwszy użyje skilla wygrywa, albo ma lepsze eq ^^ Mi tam pasuje, czekam do lutego i na nowym pc będę grał :P

Ale jestem prawie pewny, że gdy ta gra wyjdzie w języku polskim, to sporo dzieci metina się na nią przerzuci myśląc, że to kolejny "pro fajny psze *uj serwer z nowościami metina" ^^ Hehe :P

Opublikowano

Ja chyba też bym sobie od nowa zagrał na PL'u, skoro znam już swoje błędy, wiem gdzie użyłem złych umiejętnosci , wiec byłoby ciekawie ^^ Chętnie tez mogę komuś rady dać do gry sorcem z połączeniem kleryka ( do 20 levela nie traci praktycznie hp;D)

Opublikowano

Gra wydaje sie byc ciekawa z tego co ogladalem filmiki

Ale kurde, nie moge znalez za cholere wymagan sprzetowych gry RaiderZ xD

Poda ktos? :D

Jakie są wymagania sprzętowe dla RaiderZ?

Poniżej przedstawiamy optymalną konfigurację dla RaiderZ. Te wymagania mogą ulec zmianie do czasu oficjalnego wydania gry.

Zalecane wymagania sprzętowe:

Procesor: Intel Dual-Core 3.0 GHz

Grafika: GeForce 8800

RAM: 8GB

Miejsce na dysku: 6GB

System operacyjny: Windows Vista, Windows 7

Oficjalna strona raiderz eu.

Opublikowano

Poniżej przedstawiamy optymalną konfigurację dla RaiderZ. Te wymagania mogą ulec zmianie do czasu oficjalnego wydania gry.

Uuuuu trzeba zbierac na nowego kompa ;x Dzieki :D

Opublikowano

Oficjalna strona raiderz eu.

Em serio? oO

Sam mam 1gb ramu

grafike GeForge 8400 GS

procka ADM Athlon 64 2x 6000+ i jakoś śmiga na najniższych :) Te wymagania są zbytnio podkręcone.

Zbieram like ;x

Opublikowano

1gb ram procesor 2.5ghz (albo słabszy, grafika ati radeon coś tam....) ogólnie na low działa bez ściny, te wymagania są na full hd, na najwyższych detalach :) Powiem wam, że oprawa graficzna bardzo się różni na low a na ultra :P

Opublikowano
Możliwość ulepszania EQ

To akurat minus. A to dlatego, że pewnie zrobią tak jak w RoMie że najpierw ulepszanie do +12, potem zrobili do +16. I tak oto gra stała sią "pay to play" ;)

Opublikowano

Do ulepszania potrzebne są kamienie , które lecą tylko z mobów, nie można ich kupić, także bez obaw. Nie dają wiele, jedynie tyle, że potem ekwipunek Ci się świeci i taki duperel :P Max jest +9 do ulepszenia, ale nie widziałem, zeby ktokolwiek miał coś więcej niż +6 :D

P.S. W grze można zamieniać się też w potworki, bossy i tak dalej, taki mały dodatek :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...