Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY ! HEROBRINE !

Sqart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wytłumaczenie proste [coś z tego ]:

1, Miałeś kiedyś moda HeroBrain może coś zostało i się zbagowało ale w to nie wierze

2, Może włączyłeś przypadkowo lan'a i mógł ktoś wejść i ciebie trolować

3, Napewno nic nie piłeś ?

4. Może ci kolega zainstalował mod'a herobrina gdy nie patrzałeś ?

5. Jesteś Trollem i trollujesz nas ?

6. zadużo grałeś w mc i byłeś zmęczony i miałeś halycunacje ?

7. Przyśniło ci się ?

8. Nie grałeś może na servie?

9. Może to inny mob ?

Albo coś z tego , Albo niewiem na pewno w mc nie ma HeroBrina kedyś owszem był ale już go nie ma!!!!!

Usuń wszystkie pliki oprócz scerenów i save'ów i pobierz odnowa mc .

Edit: Ej Albo ja się napiłem , albo na tym scerrenie jest ktoś oprócz ciebie [ włączyłeś lan'a ?] ?

matise00.png

Opublikowano

minecraft-herobrine-statue-building-creation.jpg

Też znalazłem Herobrina na świecie , dałem mu mączkę a on urósł ! Nie wierzycie? , ale jak mam ss'y.

Co do temetu - Słaby troll - mój komentarz jest na #8 - Wesołego nowego roku , dziekuje , dobranoc.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Haha, czemu jesteś na gamemodzie i czemu na nim zginąłeś lulz?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Oddalił się od niego, nie widać nicku gracza, na bank serwer hamachi z bukkitem i komenda kill -_-.

pr02.jpg
Opublikowano

Jeżeli to prawda to wyślij nam swojego save'a !

Pozdrawiam, jjabloss

WŁAŚNIE!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jeżeli to prawda to wyślij nam swojego save'a !

Pozdrawiam, jjabloss

Zaraz dam ale jeżeli go tam nie będzie to nie moja wina ... albo mi coś zostało z jakiegoś zbioru modów albo na serio spotkałem herobrina ;D

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Sqart a jak odpowiesz na moje pytanie?

@edit

Poza tym po co Wam save jak on ma zmodyfikowane pliki? Ja sam specjalnie sprawdziłem przed chwilą mój minecraft.jar, ba nawet zainstalowałem nowego, przejrzałem folder MOB i tam niestety żadnego Herobrine'a nie było.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

Moja paczka modów:

Opublikowano

Zaraz dam ale jeżeli go tam nie będzie to nie moja wina ... albo mi coś zostało z jakiegoś zbioru modów albo na serio spotkałem herobrina ;D

Na serio to nas trolujesz , server nie musi być na hamachi wystarczy oczywiście że masz Router Wi-Fi i proste stawiam serverek na bukkicie mamy premium kolega bieże skina itp. . A jeśli chcesz udowodnić to save nie pomoże nakręć filimik :) To ci wszyscy uwierzą lub zrób live na twichu zawsze coś !

A tak po za tym nie trolluj co prawda były kiedyś bagi z czymś dziwnym ale nie w tej wersji .

matise00.png

Opublikowano
Sqart a jak odpowiesz na moje pytanie? @edit Poza tym po co Wam save jak on ma zmodyfikowane pliki? Ja sam specjalnie sprawdziłem przed chwilą mój minecraft.jar, ba nawet zainstalowałem nowego, przejrzałem folder MOB i tam niestety żadnego Herobrine'a nie było.

Nie wiem .... podszedłem i BOOM nie żyje :(

Na serio to nas trolujesz , server nie musi być na hamachi wystarczy oczywiście że masz Router Wi-Fi i proste stawiam serverek na bukkicie mamy premium kolega bieże skina itp. . A jeśli chcesz udowodnić to save nie pomoże nakręć filimik :) To ci wszyscy uwierzą lub zrób live na twichu zawsze coś ! A tak po za tym nie trolluj co prawda były kiedyś bagi z czymś dziwnym ale nie w tej wersji .

Ja nie mam Routera ! Mam za to słabego neta z T-Mobile i nie widać nicku więc nie wiem skąd ten pomysł.Co to filmiku to jak go tu umieszczę ?

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

ALE TY BYŁEŚ NA CREATIVE ZROZUM TO, NIE STROLLUJESZ NAS! Poza tym jak można mieć za słabego neta na router, wiesz co to? Proszę wikipedia:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Router

Wyręczyłem Cię w 90%.

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

ALE TY BYŁEŚ NA CREATIVE ZROZUM TO, NIE STROLLUJESZ NAS! Poza tym jak można mieć za słabego neta na router, wiesz co to? Proszę wikipedia:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Router

Wyręczyłem Cię w 90%.

Trolluje to prawda ale z tym routerem to chodziło mu że ma za słabego neta na stawianie servera , ale bez stawianie servera można zrobić to na dwóch launcherach i sieć lan .

A i Sqart jak odejdziesz dalej to nie będziesz wydzieć niku proste

matise00.png

Opublikowano

Na YT i wrzucasz tutaj. HeroBrine to nie jest jakiś stwór który sam się stworzył, albo jakiś wirus... By zaistniał musieli go stworzyć twórcy MineCrafta ;) Przejrzałem u siebie także folder MOB i nie znalazłem żadnego HeroBrine, co prawda nie mam premki, ale powinienem mieć to co wy ^^ Jeśli ja nie mam, inni też nie mają, to i ty nie możesz mieć. Napisy w menu MineCraft o niczym nie świadczą.. Są wymyślone, czasem głupie i bezsensu :). Jedynym wyjaśnieniem jest Troll ;D. Nie wiem po co wymyślasz takie bajeczki... Co do moda to był jeden, a może więcej, ale musiał byś zrobić specjalny totem by HB się pokazał.. I raczej zauważył byś gdyby był w Twoim świecie ^^... Pozostałością po modzie to też nie może być gdyż mod działa z wszystkimi plikami.. Brak niektórych = brak modu... Czyli HB nie pojawi Ci się od tak bo usunąłeś moda, ale śmieci zostały ^^... Idź strasz dzieci gdzie indziej.

Zbieram like ;x

Opublikowano

Haha, lol Zawsze można wgrać moda na mpc... Wystarczy że go tam postawił albo rozkazał mu kilka rzeczy... Istnieje taki mod w którym możemy stwrozyć sb kolesia, nadać mu texturki i może rąbać drewienko, chronić nas itp ;)

Opublikowano

Wątpie żeby to był Herobrine . Co ty brałeś :P

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Wszystko się wyjaśniło .... kolega przyjechał do mnie i ja poszedłem do WC a on mi wgrał moda na Herobrine skąd o tym wiem ? powiedział mi na skype bo widział ten temat -_- mam go zabić jeszcze w tym tygodniu >.< Proszę o zamknięcie tematu

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Sqart a tak wogole to nie wierze ci w ten post z kolegą, wedlug mnie ten caly temat to same klamstwa i wymysl twojej wyobrazni tylko po to by ludziom namieszac w glowie i nabic sobie licznik postow.

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Hmmm...dziwne.

Ja w pierwszej kolejności sprawdziłbym listę modów wgranych a nie...

Bujda, bujda i jeszcze raz bujda i możliwość nabijania postów :)

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...