Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY ! HEROBRINE !

Sqart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak ... zaczęło się od tego gdy ścinałem sobie drewno, gdy ścinałem już 4 drzewo (zaczynałem od środkowego pnia ) gdy zniszczyłem ten blok to ukazał mi się on ... HB ... też ścinał drzewo i zniszczył środkowy block, nie zdążyłem zrobić screena bo się przestraszyłem i wyłączyłem minecrafta... czy ktoś miał podobne zdarzenie ? A i gdy wszedłem na ten świat to był błąd saving chunk na początku.Boje się teraz minecrafta nie miałem żadnych modów oprócz optifine, to była wersja 1.4.6 (ta nowa) i jak by tego było mało to w premium pisało parę razy *lub-Removed Herobrine od 1.6.6 zaczeło się te Removed herobrine i co 2/1 wersje była znowu ta wiadomość.Ktoś to wytłumaczy ?

Dobre, POMARAŃCZOWE 

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Nie ma, ale był.

Nie na tej wersji. Notch sam pisał, tak samo Jeb_, że już nie ma. Chyba, że moda masz i ktoś robi sobie jaja z Ciebie. Albo otworzyłeś przypadkowo serwer LAN i ktoś z sąsiadów / brat / siostra się z Ciebie nabija.

Opublikowano

Brata i siostry nie mam nawet sąsiadów nie mam ... bo mieszkam w domku i tylko ja znam minecraft i sprawdziłem dokładnie mody nie ma tam NIC Z HEROBRINE !

Nie, nie piłem

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Kit nam wciskasz ;)

Ale bardzo bym chcial Herobrine w grze. Taki klimacik by byl.. :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

eż ścinał drzewo i zniszczył środkowy block, nie zdążyłem zrobić screena bo się przestraszyłem i wyłączyłem minecrafta

hahaha :D dobre. Uważaj, bo wyjdzie z usb i cię zje.

A co do tematu, to raczej nie jest możliwe.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

@UPx3

HaHa, marny troll i itemy są raczej zcheatowanie bo: miecz-nieużyty siekiera-użyta 1/2 razy do rozwalenia tego klocka

928011413476457403957.png

Opublikowano

Po 1 Miecz zrobiłem nowy bo mi się zepsuł kamienny (po co marnować żelazo na zombie ? ), lecz miałem tyle żelaza że ochocho (ponad 2 stacki) i zmarnowałem troszkę żelaza ... Po 2 miałem kamienną siekierkę gdy ścinałem i troszeczkę za wolno było więc zrobiłem diaxową siekierkę, a jak widzisz na lewo od Herobrine jest jakby wełna i to był mój domek i zacząłem rąbać las od tyłu i nagle w tym drzewku go ujrzałem

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Haha ostatnio tak się uśmiałem jak piekłem ciasto.. Herobrine nie istnieje w grze w której nie ma wgranego MODA z Herobrine, wiec nie wiem wgl po co ten temat i po co ten trolling dziękuję za uwagę dobranoc..

Opublikowano

to raczej krowa była a nie herobine może se jaja robisz i to klorowa wełna ?

@edit

to do niego podejdz i zrób screna a jak nie to ci nieuwierze !!

@edit

a jak sie boisz to co dziecko jestes ? podejdz przecierz to tylko gra najwyrzej cie zabije w minecraftcie

zrób tak wejdz na ESC na ten i udostepni LAN tam ustaw tam na urzywanie kodów i wpisz /gamemode 1 i do niego podejć ( bedziesz miał creativ nie zabije cie )

Opublikowano

Kurde trochę mnie przestraszyles!

Jak ujrzalem go po dlugim szukaniu czegokolwi3 na screenshocie..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A ja to tego nie rozuumiem <3

Wydaje mi się, że to tylko troll, ponieważ jak już wiecie, w teksturach NIE BYŁO herobrain`a, lecz autor tematu mógł mieć moda, lub jego ktoś trolluje.

Jest wiele możliwości wyjaśnienie tego ;) Trza poprostu myśleć logicznie. Dziękuję, pozdrawiam, dobranoc. xD

Opublikowano

Zaloze sie ze to serwer albo LAN ;)

Lan to to nie może być :<

Zauważ, że ma skina :C

A więc co to ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...