Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak DDoS'ować serwer

REvilCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Moze mi ktos powiedziec jak zdedosowac serwer minecraft Jeden z wlascicieli dal mi bana za free i Troche mnie to zdenerwowalo

Opublikowano

To forum nie jest od hakingu a od chitów -.- Ogarnij się trochę . @up racja tylko musi być on ZIMNY ;)

Opublikowano

Jeli chcesz ddosować potrzebujesz wielu (kilkadziesiąt) komputerów. Ddosu nie da rady zrobić samemu. Anonymous wykorzystują np torrenty. Jest sobie torrent do nowego coda z ukrytym poleceniem zapytania do danego ip (atakowany serwer) i gdy z takiego torrenta pobiera np 10k ludu to masz praktycznie insta attack o burzącej sile. Zapycha łącze i time out xD

Opublikowano

Jeśli chodzi o crashowanie serwera, to LOIC i 4-6 osób wystarczy.

Zależy jaki serwer ;)

Jeśli masz jakiegoś byka na 200 slotów i łącze 10gb/s to nie dasz rady nawet w 20 osób. Serwer Was przemieli, przetrawi w czterech żołądkach i zostawi za sobą w postaci ładnej kupki.

• 2 lata później...
Opublikowano

Wchodzisz w uruchom --> wpisujesz cmd --> klikasz OK --> w konsoli wpisujesz  ping IPSERWERA -t -l 9999
I tak kilka razy.

Mozesz zamiast IP serwera wpisac stronę internetową ale nie polecam bo wywali stronę. 

A pamiętaj żeby serwer był włączony. 

Pomogłem? Zostaw LIKE

Opublikowano

Wchodzisz w uruchom --> wpisujesz cmd --> klikasz OK --> w konsoli wpisujesz  ping IPSERWERA -t -l 9999

I tak kilka razy.

Mozesz zamiast IP serwera wpisac stronę internetową ale nie polecam bo wywali stronę. 

A pamiętaj żeby serwer był włączony. 

Pomogłem? Zostaw LIKE

gościu tak się nie ddosuje serwerów :) więc przestań pisać głupoty

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Chcecie ddosować? Taki haking? Komendą ping raczej nie zddosujecie nikogo a sprawdzicie czy strona działa.... Do ddosa wymagana jest określona liczba "komputerów zombie" których ty zapewne nie posiadasz. Temat według mnie do zamknięcia, na forum nie pomagamy w ddosowaniu o ile się nie mylę.

|

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...