Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Licencja Qbota dla użytkowników MPC

xXxLUKASxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki maxikk ?? o.O Astex zrobił xbota i cracował fbota...

Astex i Maxikk mieli spółkę zwaną xBots.

Głównie crackowaniem zajmował się astex (xerkava (merkava) i xbot (pbdo)) ale czasami maxikk też crackował.

Za serwer licencji odpowiadał maxikk, za stronę i wszystkie takie rzeczy.

Opublikowano

Ktos mówił że im więcej tym lepiej. Zobacz na zyski. Spadły kilkukrotnie, przez tych co się dorwali na bota. Powinno być tylko dla userów 200 postów+ a nie takich jak @up

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Tak, a później do Miszcza doczepi się skarbówka jeśli zarobi X kasy, a wątpię, żeby to było na tyle dużo, żeby się opłacało załatwiać papiery(niby zawsze trochę grosza, ale milionów to on na tym trzepać nie będzie).

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ja też jestem na nie ponieważ, miszczu musiał by mieć serwer licencji. Serwer można ddosowac. Bot pada. Teraz jest okej. pozatym każdy ma prawo skorzystać z darmowego czyżbyś się bał że za dużo FE się zrobi i ci dupę zjadą w grze? :P

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Nie dość, że Miszczu wam pomógł i macie bota za free to wy narzekacie i wymyślacie jakieś licencje żeby się chop z tym musioł męczyć - odpuście sobie takie denne tematy ludzie...

Opublikowano

Wg mnie to też jest zły pomysł. Zawsze wam w .... źle. Macie, to się cieszcie, a nie problemy robicie.

Btw, to i tak miszczu ostatecznie zadecyduje.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Błagam was. Dzieci już dorwały się do bota. To tylko kwestia czasu.

Już dla mnie zysk 1,5k/h uri to jest jakaś kpina , to poczekajcie jeszcze chwilkę i zyski w ogóle spadną do 0,5/kh uri i w chuja wsadzić będzie można darmowego bota.

Ja jestem za tym żeby ten bot był niepubliczny i mogli go uzywac tylko kumaci. Ale to tylko moje zdanie , i tak mnie gimby zaraz zhejcą.

Opublikowano

a pytał ktoś miszcza o zdanie czy w ogóle będą licki ?

Nie ma po co bo on już kiedyś pisał, że nie będzie nic sprzedawał.

Opublikowano

JEZU !!! widzisz i nie grzmisz co za gimbaza ;] lukas i samios a wy to niby co jesteście ? jesteście takie same pijawy pasożyty i jak wszyscy co korzystają z bota ;] nie ważne jakiego ...

koles pewnie wpadł na ten pomysł z licką tylko dlatego bo teraz normalnie flaxem pograć na serwie się nie da bo wszystkie alieny boty zagarniają ^^

Opublikowano

do pewnego czasu było tak, żę to boty były mniejszością darkorbit, teraz jest na odwrót , więc uważam, że powinny być pobierane opłaty za bota...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

do pewnego czasu było tak, żę to boty były mniejszością darkorbit, teraz jest na odwrót , więc uważam, że powinny być pobierane opłaty za bota...

Teraz właśnie jest bardzo dobrze :D

Zrobił się w grze jeden syf, wielkie lagi..

Kiedyś padną serwery przez te boty i będzie problemik.

Opublikowano

I święto niech padnie w ch** to... Wróciłem do gry po 3 latach i masakra... Do tego, że masę nowych rzeczy przez które jestem w tyle i boty w takim stopniu że nie ma się kto z Marsa na pl1 na piłce pojawić chociaż są na 1 miejscu to kpina. Zresztą sami wiecie jak jest... tak czy siak to wszystko padnie w piz*u z czasem bo tylko boty a jeszcze tylko podtrzymują server Ci co kupują premke i tak po to żeby mieć więcej z skrzynek przy boceniu...

Opublikowano

Autor Qbota poinformował, że bot padł i projekt nie będzie kontynuowany.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...