Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Licencja Qbota dla użytkowników MPC

xXxLUKASxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miszczu może zrobisz licencję na Qbota dla użytkowników z MPC ( z działu DarkOrbit oczywiście ) z przed 22 grudnia 2012 ponieważ 22 XII powstał Qbot, a jak inni gracze się dowiedzieli to konta po zakładali na MPC? Może to będzie dobre, może nie... Piszcie co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Coming? .. global moderator? o.O

#Topic: To jest dobry pomysł .. żeby sempow nie było.. mniej botow by było .. a miszczu by zrobil licke dla mpc za free .. a dla tych świeżakow/sępow nie wiem za 20 zł ? .. nawet 30 żebyś zarobił za swą robote...

Ja sie podpisuje za to :)

Opublikowano

Miszczu może zrobisz licencję na Qbota dla użytkowników z MPC ( z działu DarkOrbit oczywiście ) z przed 22 grudnia 2012 ponieważ 22 XII powstał Qbot, a jak inni gracze się dowiedzieli to konta po zakładali na MPC? Może to będzie dobre, może nie... Piszcie co o tym sądzicie ?

Tak jak już pisałem, im więcej bocących tym lepiej.

Może wreszcie wywali w powietrze te bugpointowe serwery ;)

Jestem na NIE.

#up ale masz zapłon.. globala to on ma od 3-4 dni..

Opublikowano

Na razie nas dwóch to za mało, trzeba poczekać aż więcej ludzi się wypowie :) a z tą licencja dla sepów po 20 zł to dobry pomysł moim zdaniem :D

Przestań już myśleć ok ?

Miszczu nie będzie brać żadnej kasy za bota żeby później nikt się do niego nie przyczepił.

NIE i koniec.

Opublikowano

Przestań już myśleć ok ?

Miszczu nie będzie brać żadnej kasy za bota żeby później nikt się do niego nie przyczepił.

NIE i koniec.

Sam nie jesteś poczekajmy co powie Miszczu i inni...

Opublikowano

Sam nie jesteś poczekajmy co powie Miszczu i inni...

Tylko, że on już informował, iż nie będzie pobierać opłat za to..

Wszystkie jego programy są za darmo a jakby chciał to qbot od początku byłby płatny.

Opublikowano

A powiedzcie mi czemu inni mają być gorsi? Miszczu zrobił darmowego Qbota i go udostępnił co oznacza że zrobił go dla wszystkich a nie dla paru osób.

Na NIE!

Opublikowano

Tylko, że on już informował, iż nie będzie pobierać opłat za to..

Wszystkie jego programy są za darmo a jakby chciał to qbot od początku byłby płatny.

A Ty byś się wkurzył jak by parę złotych Ci wpadło? Dobra skończ nie będę Ci więcej odpisywał bo spam będzie.

Opublikowano

Na razie nas dwóch to za mało, trzeba poczekać aż więcej ludzi się wypowie :) a z tą licencja dla sepów po 20 zł to dobry pomysł moim zdaniem :D

Szczerze to z Ciebie też sęp więc i ty nie skorzystasz. Ogólnie na nie. Równouprawnienie :)

419620_261594663925115_323049914_a.jpg

D/L:

http://pl.rghost.net/43274798

Scan:

https://www.virustotal.com/file/3dced4f4b85c038d64d088eedf03d732cab2afa56be9aefcccfdc3281832abae/analysis/

Opublikowano

Szczerze to z Ciebie też sęp więc i ty nie skorzystasz. Ogólnie na nie. Równouprawnienie :)

Możesz tak myśleć i tak mnie nie znasz. Tak ogólnie mi to nie przeszkadza i tak prędzej czy później ktoś by założył podobny temat.

Opublikowano

A Ty byś się wkurzył jak by parę złotych Ci wpadło? Dobra skończ nie będę Ci więcej odpisywał bo spam będzie.

I po co się kłócisz jak nie znasz wszystkich zasad działania?

Miszczu musiałby zainwestować w serwer dla licencji bota a to też kosztuje..

Więc gdy da małą cenę to mało zarobi.

Poza tym, jest to [modyfikacja] PBDO więc ktoś może się przyczepić i będzie mieć problemy.

WIdzisz.. kłócisz się, wymądrzasz a nic nie wiesz.

Opublikowano

A nie lepiej najpierw zapytać miszcza na pw czy jest w stanie coś takiego zrobić?

Moim zdaniem jest dobrze jak jest i nie ma po co tego zmieniać

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

I po co się kłócisz jak nie znasz wszystkich zasad działania?

Miszczu musiałby zainwestować w serwer dla licencji bota a to też kosztuje..

Więc gdy da małą cenę to mało zarobi.

Poza tym, jest to [modyfikacja] PBDO więc ktoś może się przyczepić i będzie mieć problemy.

WIdzisz.. kłócisz się, wymądrzasz a nic nie wiesz.

Wiesz zgadzam się z Tobą ( nie kłócę się i nie wymądrzam bo co napisałeś to już wcześniej to wiedziałem ) Bo zazwyczaj co darmowe to szybko siada ( chodź w tym przypadku raczej nie ) albo staje się płatne po jakimś czasie...

Dobra widzę, że większości nie podoba się temat przy najmniej na ten czas chodź tylko 5 osób się udzieliło. Dziękuje wszystkim za komentarze myślę, że Miszu będzie podobnego zdania... Coming możesz Zamknąć chyba że nie chcesz bo w końcu to dyskusja.

Opublikowano

Ok, dajcie mu kase na serwer do licencji to może wam da coś takiego... Wy macie problemy ja nie wiem... Jest dobrze jak jest...

Opublikowano

troche beka, robić licencje scrackowanego bota który przy następnej aktualizacji padnie. To nie Kbot panowie...

Tyle, że Qbot nie upadnie :)

Chyba, że miszczu straci chęci do programowania w co szczerze wątpię.

Opublikowano

Tyle, że Qbot nie upadnie :)

Chyba, że miszczu straci chęci do programowania w co szczerze wątpię.

zobaczymy po aktualizacji, wątpie że 1 linijka dodana do Qbota, to jest coś wielkiego do naprawdy dla twórców tego bota :)

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

zobaczymy po aktualizacji, wątpie że 1 linijka dodana do Qbota, to jest coś wielkiego do naprawdy dla twórców tego bota :)

Powiem Ci, że v5dev nie zajmuje się tym bo cracki pbdo są już od dawna.

Miszczu kiedyś też miał crack pbdo ale był dostępny tylko dla ograniczonej liczby osób.

To samo było z xBotem. Maxikk też crackował pbdo i sprzedawał. V5 dobrze o tym wiedziało i do dziś nic temu nie zaradzili.

Opublikowano

Problem jest taki, że do licencji jest potrzebny serwer. Serwer można zddosować, i nikt nie może używać bota. Serio tego chcecie, bo taka była sytuacja, dopóki miszczu nie wywalił sprawdzania licki całkowicie.

Opublikowano

Powiem Ci, że v5dev nie zajmuje się tym bo cracki pbdo są już od dawna.

Miszczu kiedyś też miał crack pbdo ale był dostępny tylko dla ograniczonej liczby osób.

To samo było z xBotem. Maxikk też crackował pbdo i sprzedawał. V5 dobrze o tym wiedziało i do dziś nic temu nie zaradzili.

jaki maxikk ?? o.O Astex zrobił xbota i cracował fbota...

Opublikowano

tak czy tak mysle ze qbot platny bedzie predzej czy puzniej:) zlaszcza ze nie widzalem jeszcze konkretnej wypowiedzi miszcza ze tak nie bedzie a pytan o to czy bedzie platny czy nie bylo sporo. ale i dobrze:) byle nie za drogo bo w koncu to nie do konca tylko jego dzielo. a co do 'nowych' sepow na mpc to jest masa rownierz i starych sepow ktorzy maja konto od dawna i tylko czekaja na cos ciekawego a maja nabite np 200 postow na krytykowaniu tych ktorzy daja buga ktorego 'juz kazdy zna'

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...