Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem newbie, nie wiem gdzie mam iść..

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik, przyda się na 100% wielu nowym graczom, sam kiedyś miałem z tym problem.

Ps. wyśrodkuj tekst.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Haha noobki wyzywają Lee na midzie , prawda taka że na 3-4 lvlu robi co chce z enemy ap carry (z tym że na topa/jungle trzeba posłać kogoś AP)

Pisza 9x report 100 elo a Lee na midzie to instalock na rankedach 2k Elo (no , teraz to byłby platynowy dywizjon)

Xin , Jayce lub Eve na midzie to są normalne picki na High Elo , to że wy nigdy nie widzieliście takich postaci na midzie to znaczy że gracie z samymi idiotami i ludźmi którzy są zaślepieni w metcie....

@Top.

Poradnik jest ok , niczego sie nie czepiam przyda sie dla newbie

Opublikowano

Popraw:

Do blitza dopisz jungle, do dr. Mundo solo top i do zeda mid.

I w lee sinie są dwa kolorki popraw na jeden - trudny bądź bardzo trudny.

@UPY

Jak czytam co piszecie na temat lee na midzie to aż mi się zygac chce. Lee jest moim mainem i preferuje nim właśnie grę na midzie. Wycarrowalem w ten sposób 7 rankedów z.rzędu i zawsze dominowalem mida. Jeśli uważacie ze lee sin na mida to troll pick to znaczy ze nie znacie mety i gracie na brązie na 1k elo. Jeśli nadal wątpicie mogę z kimś zrobić solo ja jako lee sin vs (ty) jako ap carry. Gramy na midzie zobaczymy jak wam pójdzie ;)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Pokplas nie ma problemu, jak 6.02 dostane unbana to chcę zobaczyć twojego lee :]

Za dużo się streamów naoglądaliście jeżeli uważacie że lee ma jakieś szanse na midzie ;)

btw. nick na lolu proszę miszczu

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Dopisz Ryze na topa bo też dobrze sobie tam radzi, mana tank caster bardzo dobry, składająć się pod offtanka ma nadal jeden z najmocniejszych burstów w grze. Poza tym ezreala bym zmienił na średni, postać ciężka, bo wymaga ogarnięcia bardzo dobrze smartcastów aby trafiać skillshotami.

Opublikowano

Tut barddzo dobry, lecz nie wiem czemu viktor i lee sa czarni. Moim zdaniem łatwe postacie.

Dokładnie.

Lee Sina ogarnęłem w jedną rundę z botami na niestandardowej :)>

82832231014459106085.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Singed jest bardzo trudny a Jax sredni, nie obrazaj mojego Jaxa : [

Akali wcale nie jest latwa, tylko 0 skillshotow Click2kill broken shit najlatwiejszy champ fla newbie.

Riven wydaje sie byc trudnym championem, no ale coz, kto jak co woli.

Shyvana Jungle =) Powodzenia dla nowych graczy.

Darius to tez bardzo dobry jungler, jak nie wiesz to chociaz sie wzoruj na czyms.

Poradnik 2/10

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nasus powinien być raczej łatwym toperem

jedyne co wystarczy umieć to dobrze farmić i stackowac Q

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

>Dr mundo - jungle, ew. support

Wydaje mi się, że na topa jest lepszy ;<

Gragas na jungle też nie jest zły .

a m o

Opublikowano

Kilka Bledow...

Ale Napracowales Sie

Daje Like & Sub...

Pozdrawiam... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...