Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][PS3][PSV] Playstation Plus : Styczeń 2013

tripipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dfe7a7b0-d9a3-4511-80aa-9123b1b3900c.jpg

Styczeń zapowiada się bardzo konkretnie dla posiadaczy abonamentu Playstation Plus.

Grą miesiąca będzie Bioshock 2! (02.01.2013)

Oprócz tego otrzymamy jeszcze

Guardians of Middle Earth (02.01.2013)

Mortal Kombat! (02.01.2013)

Posiadacze Playstation Vita otrzymają na swoje konsole

Jet Set Radio (16.01.2013)

Pinball Arcade (23.01.2013) - dostępna również na PS3

Ze sklepu znikną

02.01.2013 - Batman: Arkham City

02.01.2013 ? Bulletstorm

02.01.2013 ? Resident Evil 5 Gold Edition

16.01.2013 ? Mortal Kombat (PS Vita)

23.01.2013 ? Knytt Underground

Oryginalne źródło informacji

http://blog.eu.playstation.com/2012/12/19/playstation-plus-your-january-content/

819531478353821175209.gif

Opublikowano

mam takie pytanko: mam ps+ jeszcze na chyba 3 miesiące i pobrałem niedawno batman.jeżeli on zniknie ze sklepu to zostanie zablokowany na moim koncie czy dalej będę mógł w niego grac aż nie wygaśnie abonament ps+???

ciasteczkOOwy.png

Opublikowano

mam takie pytanko: mam ps+ jeszcze na chyba 3 miesiące i pobrałem niedawno batman.jeżeli on zniknie ze sklepu to zostanie zablokowany na moim koncie czy dalej będę mógł w niego grac aż nie wygaśnie abonament ps+???

Gra zostanie zablokowana kiedy skończy Ci się PS+ :) Jeśli przedłużysz odzyskasz.

Opublikowano

Ah, wielka szkoda że nie dawno mi się skończyło, właśnie miałem zamiar kupić mortala, pech.

Super informacja, wreszcie coś konkretnego.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ah, wielka szkoda że nie dawno mi się skończyło, właśnie miałem zamiar kupić mortala, pech.

Super informacja, wreszcie coś konkretnego.

Ja też chciałem w końcu sprawić sobie MK, chciałem iść do sklepu tuż po nowym roku a tu taka niespodzianka :)

Gra zostanie zablokowana kiedy skończy Ci się PS+ :) Jeśli przedłużysz odzyskasz.

dodatkowo można je dożywotnio pobierać za darmo do póki masz wykupiony abonament, więc jak komuś brakuje miejsca na nową grę to zawsze może takiego Batmana wykasować z dysku i nawet po "darmowej promocji" gdy za grę trzeba już płacić pobrać ją ponownie za free, warunkiem jest jej wcześniejsze pobranie, sam tak zrobiłem już kilka razy gdy miałem jeszcze fata z małą pojemnością dysku, najważniejsze to zostawić save'y z gry jeśli myśli się o powrocie do niej w późniejszym czasie

PS+ naprawdę warto wykupić, ostatnim czasem dają naprawdę konkretne tytuły kosztem 195zł rocznie, nie wiem czy jeszcze trwa świąteczna promocja? jeśli tak to w tej chwili abonament można kupić za 146,25zł na rok.

PS+ to nie tylko darmowe gry na PS3 ale też Vitę, mnóstwo gier w promocjach nawet do 50% zniżki na wszystkie konsole Sony, do tego wcześniejszy dostęp do beta testów gier!

A jeśli mowa o beta testach to już 9 stycznia Plusowcy otrzymają dostęp do God of War: Wstąpienie :D

Opublikowano

Czyli jak mam + to po pobraniu mortala od razu za free mam te grę?

do póki masz wykupionego +

chodzi o to, że te darmowe gry znikają z promocji po jakimś czasie, najczęściej po miesiącu i ponownie wskakuje na nie cena, Ty mając + możesz tą grę pobierać za free jeśli pobrałeś ją wcześniej w darmowej promocji

możesz pobrać grę w czasie promocji przejść i wyrzucić i np po roku gdy zachce Ci się znowu pograć pobierasz ją za darmo nawet jeśli ona coś kosztuje

Opublikowano

ref

Gry dostępne już w sklepie

Mortal Kombat - 9,1 gb

Bioshock2 - 10,2 gb

Guardians of Middle Earth - kilka kb, należy pobrać najpierw trial(1,2gb) a dopiero później odblokować grę

pełna aktualizacja sklepu powinna być koło godziny 18:00

Opublikowano

Ja mam pytanko, mianowicie czy można wpisać fałszywe dane do karty kredytowej do tego ps+ za darmo na 30dni?

Nie, nie można. Po pierwsze z tego co pamiętam, to na karcie kredytowej musi też być przynajmniej 1zł, a po drugie nie możesz wpisać fałszywych danych bo system sprawdza wszystko : )

Looknij tutaj, temat karty kredytowej był już omawiany.

http://www.mpcforum.pl/topic/806668-problem-z-kodem-playstation-plus/

To, że Tsakui( który się nie zna ) pisze, że się da, oraz inni wysyłają strony z fałszywymi danymi to nie oznacza, że się da. :D

Opublikowano

Cześć kupiłem sobie subskrypcje na PS PLUS 90 dni za 10 euro i wpisuje kod i pisze ze jest nieprawidlowy.. Na 100% wpisuje dobry kod i dupa.. ( Może być tak dla tego , że w PSN mam ustawioną Polską walutę? ) Prosze o pomoc . ;/

Wiem ze zly temat ;p

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Cześć kupiłem sobie subskrypcje na PS PLUS 90 dni za 10 euro i wpisuje kod i pisze ze jest nieprawidlowy.. Na 100% wpisuje dobry kod i dupa.. ( Może być tak dla tego , że w PSN mam ustawioną Polską walutę? ) Prosze o pomoc . ;/

Wiem ze zly temat ;p

Jeśli konto zarejestrowałeś na PL to tylko przyjmuje złotówki

Jest dostepny jeszcze Vanquish oraz Motorstorm Apocalypse.

Dopisz ;-)

Temat tyczy się gier ze stycznia, gry które wpisałeś już leżały w sklepie, np Motorstorm jest chyba od września jak dobrze pamiętam a Vanquish od 5 grudnia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...