Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kodem PlayStation Plus

thelaba14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, dostałem darmowy kod na 30 dni od PS ale jak go wpisuję to wymagane są dane karty kredytowej.. Co zrobić jak jej nie mam? -.- Można to ominąć czy coś?

Opublikowano

Nie da sie , jak up napisał fałszywe dane. Za nic nie podawaj prawdziwych gdyż ściągnie ci co miesiąc kasę za przedłożenie plusa.

21515.jpg

Opublikowano

Zawsze można wyłączyć automatyczną subskrypcje 2 kliknieciami, wiec co za problem wpisać prawdziwe dane ?

Albo słyszałem, że można jakoś robiąc konto na paypalu wpisać je na psn i działa :D Ale nie wiem jak to zrobic ;c

Opublikowano

Ok, wpisałem te fałszywe dane i mam mały problem. Gdy wpisuję kod karty (wymyślony oczywiście xP) to pokazuje się, że jest zły. WTF? On ma mieć 16 znaków prawda? Nie kumam.

Opublikowano

Jak sprawdzą, że konto jest wiele razy używane, czy też wskazuję na kompletny fake, to tak.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ten generator danych i tak nie działa. Sam możesz sobie wpisać jakieś wymyślone dane, oraz losowe cyferki numeru karty kredytowej, ale co z tego ?

Ich system sprawdza wszystko i jeśli nie ma takiej osoby to Ci nie zadziała. Jeśli takie rzeczy by działały, to każdy mógłby mieć wszystko za darmo, bo co za problem pobrać sobie na danych, które nie istnieję wszystkie gry ?

Opublikowano

Jeśli podasz prawdziwe to nic się nie stanie: z karty nic nie stracisz a automatyczną subskrybcję wyłączysz trzema ruchami kciuka (w ustawieniach profilu).

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...