Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ignorowani userzy

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra juz kurwa nie placzcie, a ty kas sie nie zachowuj jak pizda...chyba ze jestes pizda...nie bede wnikal

opcja nie przejdzie jak kazda z twoich debilnych sugestii

bedziesz raportowal o warna jak kazdy moj post? :* mrrrau

Zdanie się zaczyna z dużej litery...

Ogarnij się bo mimo, że tego nie zauważasz to sam się poniżasz takimi (^) wypowiedziami :)

TOPIC

ZA, chociaż z tego nie korzystam :)

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu mojego posta nie ma...

Jestem oczywiście na tak, ale żeby były posty ignorowanego użytkownika schowane tak jak np. działy da się zwinąć. Jeżeli chcielibyśmy przeczytać ignorowanego post to rozsuwamy, a później można zsunąć. O ile się tak da.

Opublikowano

Jestem jak najbardziej ZA!

Nie mogę patrzeć na rażące pismo Darka i jego bezsensowne statusy które pisze w moim profilu i w swoim...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dziwi mnie że nadal ten temat stoi i nikt z tym nic nie robi ;)

Przydaje się ignor czasem na neosów - jeżeli tego nie pisałem//ew, się moge powtórzyć, ale warto ^^ Tyle że można by coś takiego wprowadzić że widać że osoba zablokowana pisała post ale treść już nie trzeba ale to nie moja działa ^^

Kiedy do jasnej cholery się ogarniesz? Będziesz analizować wątek w nieskończoność? Zamiast jak prawdziwy facet przyjąć fakt na klatę to Ty się użalasz nad sobą.
Ja sobie biegam z membersem i co z tego? Mam się z tego powodu użalać? Mam to gdzieś. Ci, którzy potrzebują mojej pomocy zawsze jej dostaną. To tylko kolorek, a jak widzę Ciebie ostro w chuj zmienił.

Right.

Opublikowano

Brak możliwości pisania PW, odpowiedzi w statusach czy pisania statusów. Pomyślcie, że często gęsto jak przyjdzie taki hejter na profil to dochodzi do kłótni. A po co to komu? Opcja 'ignoruj' od czegoś powinna być. TAK.

Opublikowano

Jakoż, że nie oddałem głosu ... jestem na wielkie tak ...

Taki jeden @Golden™ mnie denerwuje ;f

PW zablokowane, posty ukryte sygna itd.

Ale statusy i komentarze w statusach mnie denerwują ;f

Jestem na wielkie tak ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...