Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte].NET

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Pff... żeby użytkownicy musieli walczyć o coś tak oczywistego. Co z tym działem? Dlaczego nadal go nie ma?

Opublikowano

Fajnie, że pierwszy raz o niej słysze.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To ja nie wiem jak u was z komunikacją, ale można coś z tym zrobić?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Fajnie, że pierwszy raz o niej słysze.

wiesz ile czasu ta sugestia wisi? a wiesz ile czasu ja ci spamiłem o niezbędnik cheatera, jak jeszcze w mct byłem? "nie, bo to dla użytkowników", po temu zapomniałeś.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak zawsze. Teraz się dziwisz Geo dlaczego w sumie "najeżdżam" projekt MCT? Bo tam to cholernie nic się nie dzieje, a szczególnie wina to Lidera, ale co ja wiem na ten temat.

Liczę na to, że to zostanie rozwiązane bez w sumie wiedzy lidera MCT, bo i tak guzik robi ku temu.

.NET jak najbardziej się przyda :)

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Jak zawsze. Teraz się dziwisz Geo dlaczego w sumie "najeżdżam" projekt MCT? Bo tam to cholernie nic się nie dzieje, a szczególnie wina to Lidera, ale co ja wiem na ten temat.

Liczę na to, że to zostanie rozwiązane bez w sumie wiedzy lidera MCT, bo i tak guzik robi ku temu.

.NET jak najbardziej się przyda :)

Grupa ma potencjał toteż jej rozwiązanie najlepszym wyjściem nie jest, aczkolwiek pewne reformy na pewno przydałyby się.

Opublikowano

Może temat MCT odstawmy na dalszy plan, a zajmijmy się staraniem o dział .NET. MCT w tym temacie nie ma żadnego wpływu. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Może temat MCT odstawmy na dalszy plan, a zajmijmy się staraniem o dział .NET. MCT w tym temacie nie ma żadnego wpływu. :)

To w takim razie czemu lider MCT musiał decydować czy dział będzie dodany, skoro inne mmo dodają admini/gm?;f

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To w takim razie czemu lider MCT musiał decydować czy dział będzie dodany, skoro inne mmo dodają admini/gm?;f

Pewnie dlatego, że ma większe doświadczenie związane z programowanie niż jakikolwiek admin, przykład. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...