Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gry...

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam w kieszenie sporo kasy i zastanawiam się nad jakąś nową grą, lecz nie wiem jaką, bo chyba wszystkie mam z gatunków, które lubię...

- BF2

- BF3

- MoH 2010

- MoH W

- CoD BO

- CoD BO2

- CoD W@W

- CoD MW2

- CoD MW3

- Reisistance Fall of Man

- Resistance 2

- Resistance 3

- MAG

- Killzone 2

- Killzone 3

- FarCry 2

- FaCry 3

- Dead Space

- Dead Space 2

- GTA IV + dodatki

- Saint's Row II

- Saint's Row III

- Mass Effect 2

- Mass Effect 3

- Assassin's Creed I,II,III, Brthd, Rvltns.

- Ratchet & Clank (Wszystkie)

- NFS Hot/Run/MW

- Sleeping Dogs

- SSX

- Cyris 2

No i nie wiem co jeszcze ... Ze sportowych to tylko SSX żadne fify itp mnie nie interesują, nie lubię tego rodzaju gier. Read Dead Redemption też mi się jakoś o dziwo nie spodobało. Czekam do tego lutego na Crysis 3 i do marca na GTA V ale na chwilę obecną nie mam w co grać...

Opublikowano

Jak lubisz gry typu Grand Theft Auto, Saints Row to polecam Ci Sleeping Dogs. Jestem w trakcie kończenia tejże gierki i jest wyśmienita :D Polecam jak najbardziej!

//Aaa wymieniłeś ją, sorki nie zauważyłem ;f Jak sobie coś przypomnę to tutaj napiszę.\

//O, wiem, zagraj w Dead Island. Spoko gierka :D

Opublikowano

Podobne do GTA, to wychodzi coś takiego jak Watch Dogs. Ciekawa.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Ja polecam borderlands 2 FPS z odrobinka RPG i do tego zyliard broni które są losowe generowane w skrzyniach.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Ja osobiście nie polecam red dead redemption , wieje w nim nudą ( przynajmniej w moim przypadku). Jeśli jednak się zdecydujesz ją kupić zapraszam na pw . Jeśli chodzi o inne dobre gierki, to ja osobiście polecam ci infamous 1 oraz 2 do których zakupu się przymierzam . Gry sa ( a przynajmniej tak mi się tak wydaje ) świetne , wciągające z dobrą grafiką oraz fabułą. Poza tym , infamous 1 chodzi na allegro nawet po około 40 złotych, a dwójka około 70/80 , co jest niską ceną za tak dobre gry . Mortal kombat również jest dobrym wyborem, ewentualnie uncharted 1/2/3 ( grałem tylko w dwójkę ale jedynka i trójka napewno też są wyśmienite).

21515.jpg

Opublikowano

Mam Uncharted 1/2/3 zapomniałem wymienić ;) Napewno zobaczę Infamous 1/2, Dead Island i Borderlands 2. Oglądając gameplay'e podoba mi się :D. Red Dead Redemption mam ale nie gram bo mi sie nie podoba i ją sprzedaję. Bijatyki to też nie boja działka :D zobaczę jeszcze to Yakuza. Batmana sobie daruję. Jakieś jeszcze pomysły :D?

(Sory na dziś mam limit lików)

Opublikowano

Ludziska, czytajcie dokładnie posty ... Oferujecie mi gry, które wymieniłem co znaczy, że je mam ... Co do Skyrima to nie wiem. Jakoś nie interesuje mnie średniowiecze czy jaka tam epoka.

Opublikowano

Mam Uncharted 1/2/3 zapomniałem wymienić ;) Napewno zobaczę Infamous 1/2, Dead Island i Borderlands 2. Oglądając gameplay'e podoba mi się :D. Red Dead Redemption mam ale nie gram bo mi sie nie podoba i ją sprzedaję. Bijatyki to też nie boja działka :D zobaczę jeszcze to Yakuza. Batmana sobie daruję. Jakieś jeszcze pomysły :D?

(Sory na dziś mam limit lików)

InFamous 2 świetna gierka polecam :).

Może Resident Evil nowy :)?

Opublikowano

W gry LEGO żadne nie grałem, ale może być w sumie ciekawie ;). O Hitmanie nie słyszałem, ale zaraz coś poszukam ;). Resident Evil? To chyba horror tak mi się jakoś obiło o uszy jak nie, to mnie poprawcie. Chętnie zagram, bo właśnie szukałem jakiś horrorów. A gra taka jak Big Game Hunter 2012 jest fajna? Tropimy zwierzęta itp, nawet nawet ..

Opublikowano

Sleeping Dogs jest świetną produkcją, gorąco polecam - coś aka. gta, saints row.

Tak samo możesz ac3 kupić, duża mapa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Polecam:

-GTA IV + dodatki,

-Pes 2013,

Odradzam:

-Sleeping Dogs, bo pójdzie Ci na każdym kompie, więc

lepiej ściągnij i przetestuj(czasem oblukaa, czy już jej nie przeszedłeś,

bo krótka)...

-Fifa 2013, bo lepiej przypadnie Ci do gustu PES13, no chyba, że chcesz

sobie pograć, np. Koseckim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...