Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Better nerf Irelia

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja philosopera to kupuję u niej jako pierwszy/drugi item

skladanie na irelie philo stona ktory jest jej niepotrzebny i nic praktycznie nie daje to jest 700 golda w plecy i przegrywanie sobie lane

Dobry Lee, wygra z Irelią. Wiadomo, że tu zależy od skila, ale po 9 Lee, pod ad nie powinien mieć problemów z Irelią.

Lee wygrywa tak do 7 lvla z Irelia, potem juz sprawa sie komplikuje bo lee powoli traci swoja moc

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ludowi nigdy nie dogodzisz, przecież Irelia miała tyle nerfów, że o jprdl...

Mimo tych wszystkich nerfów nadal potrafi nieźle siekać, jeżeli ktoś ją ogarnia to spokojnie wycarruje grę.

Według mnie nie jest przesadzona..

Opublikowano

Champ jak champ, tylko pewnie nie umiecie jej skontrować. Jest weak vs jax, czy cho.

Irelia jest melee czyli musi do Ciebie dojść, jax to chyba najlepsza kontra na nia, easy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Garen to dobra kontra na Irelie.

Dam kilka przykladow:gralem przeciw ireliam z 6razy garenem,kazda prawie miala skina(czyli nie grala pierwszy raz)kazda przegrala,ok.5-10irelii po zobaczeniu u nas w teamie garena wychodzila z kolejki(pisze ktora osoba wychodzi)wiec pierdolenie ze malo kontr jest lub ze wgl jest glupie.Irelia bez farmy jest suck ale nie powiem,dobry champ ;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Hahhahaha, lee ma przesrane ? Prosze cie... Jest 100x bardziej mobilniejszy, ma slowa, lifesteala, jak jej jebnie combo to ded. Ogólnie to każdą postacią rozjebiesz irelke o ile potrafisz grac.

Chuja wiesz. Lee sin wskoczy z Q, irelia daje stuna + W i zjebie mu 1/2 hp. I kurwa przestań tak zdrabniać "Irelke".

@top.

Irelia to bardzo mocny pick, kiedyś budowało się ją pod Trinity + GA i każdy tf wygrany, wbija się w adc i bo sprawie. Champion bardzo silny ze względu na true dmg, nie trzeba kupować dmg tylko attack speed + troche survi.

Pierdolicie, że jest taka kiepska, najpierw znajdź dobrego przeciwnika, a nie grasz jebane normale gdzie ludzie nie chcą nawet grać jungli.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Irelia jest bardzo mocnym champem w dobrych rękach.

z Lee na linii przeczekuje do 9 lvla, gdy mam już te 3-4 pkt w W, lee traci przeciwko mnie swoją moc.

Jedyne problemy z Irelią mam vs Jax i Olaf. Zdecydowanie True Damage po 9 Olafa boli, a Jax łatwo do mnie doskakuje + ma dodge, gdzie w przypadku Irelii przeważają autoattacki.

Opublikowano

Prosi którzy widzą na irelce philo który potem idzie np. w shureline już uważają za useless , jak to?! SUPPORT NIE KUPIŁ A IRELIA KUPIŁA? GG NOOBS OMG OMG OMG REPORT!!!!!

A Shurelia na skarnerze? a nie sorry , tak już można bo przecież tak grali na mistrzostwach...

Czemu wy jesteście ku*wa ślepi? Shurelia i Aegis na skarnerze ofc może być bo tak grali na mistrzostwach ale na żadnej innej postaci już NIE WOLNO bo przecież nikt tak nie grał na turniejach!

Opublikowano

Irelią idzie mi dosyć dobrze ale powiem wam szczerze że zawsze mam kłopoty nią na jaxa i nida offtank.Tak dostawałem w pizde w early od tej nidy że coś, a w 35 minucie jak złapalem koło 200farmy(wiem szalu nie ma prosy:*) to już mogła mi possać pałe.

Jax największa kontra na irelie, z resztą nawet w early sobie poradzi

Opublikowano

Co do jaxa to irelia moze z nim wygrywac tak do 11lv max pozniej juz jax niestety niszczy ja 1v1 :)

lee sin moze zniszczyć irelie przez to swoje e co daje slow i zmniejsza a.s. ale to tylko dotyczy early.

kavariku to chyba qrwa oczywiste ze sie maxuje w, q/e, e/q,r ...

Łap dalej za słówka bo grac nia i tak nie potrafisz ;)

największą kontra na irelie jest darius

Opublikowano

irelia powinna dostać buffa i nerfa, bo jest słaba w early i dobra w late. Dlaczego słaba? trynda rucha ją jak chce... a to z czym trynda wygrywa jest shitem

graphic.png

Opublikowano
największą kontra na irelie jest darius
Darius jest kontrą na debilnego gracza a nie postać bo on nic nie kontruje zacznijmy od tego.
irelia powinna dostać buffa i nerfa, bo jest słaba w early i dobra w late. Dlaczego słaba? trynda rucha ją jak chce... a to z czym trynda wygrywa jest shitem

Są postacie early gamowe i late gamowe, irelia jest late więc nie wiem po uj tak piszesz...

Opublikowano

Powiem wam, że irelka z wukongiem ma nieco problemów, z jaxem to musi odskakiwać od stunów (zabić creepa najlepiej poprzez "q"), kilka razy grałem irelka na darka i zawsze wygrywałem linie. Ją można pokonać grając agresywnie i to szczególnie musisz to robić przed 9 lvlem, tak samo trzeba grać na jaxa.

Wiadomo, że Lee Sin da rade ją pokonać, ale to tylko do 6 (max. 9 lvla), dzisiaj sam tak grałem i na lajcie zabijałem irelke ;f.

Jak dla mnie irelka jest trudną postacią do przehandlowania od 9 lvla.

<>

Opublikowano

z kim ja tu dyskutuje ja pierdole, grales chociaz raz vs darius irelia??

No kurwa widze ze nie.

To moja ostatnia wypowiedz w tym temacie bo z ludzmi ktorzy sa prosami na 500elo nie ma sensu dyskutować bo sa najlepsi.

Opublikowano

Chuja wiesz. Lee sin wskoczy z Q, irelia daje stuna + W i zjebie mu 1/2 hp. I kurwa przestań tak zdrabniać "Irelke".

@top.

Irelia to bardzo mocny pick, kiedyś budowało się ją pod Trinity + GA i każdy tf wygrany, wbija się w adc i bo sprawie. Champion bardzo silny ze względu na true dmg, nie trzeba kupować dmg tylko attack speed + troche survi.

Pierdolicie, że jest taka kiepska, najpierw znajdź dobrego przeciwnika, a nie grasz jebane normale gdzie ludzie nie chcą nawet grać jungli.

Irelia daje mu stuna ? Chyba jak ma malo hp ;o bo tak to ma lipe, Q, E, R, Q E i irelka probojac kontratakowac nie ma szans bo lee ucieka z w *.* Lee robi combo i zżera całe hp a irela pół xD ;*

OndteAw.png
Opublikowano

skladanie na irelie philo stona ktory jest jej niepotrzebny i nic praktycznie nie daje to jest 700 golda w plecy i przegrywanie sobie lane

Lee wygrywa tak do 7 lvla z Irelia, potem juz sprawa sie komplikuje bo lee powoli traci swoja moc

Składanie philo jest potrzebne i dużo jej to daje, nie przegrywa się przez to lini tylko pomaga i żaden gold nie jest w plecy. A co do Lee sina to zależy jak kto gra...

E6c9g1v.gif

Opublikowano
z kim ja tu dyskutuje ja pierdole, grales chociaz raz vs darius irelia??

No kurwa widze ze nie.

To moja ostatnia wypowiedz w tym temacie bo z ludzmi ktorzy sa prosami na 500elo nie ma sensu dyskutować bo sa najlepsi.

Topa wygrywa się myśleniem, life stealem i harrasem a jak ty sie rzucasz jak popierdolony irelią na dariusa to brawo.Takim systemem nie pokonasz go niczym bo to jest zjebana postać i rozkurwi wszystko tym swoim true....

Myśl człowieku bo poziom ludzi na mpc mnie przeraża..

Opublikowano

Maxowanie Q nad E, to ty chyba nie wiesz co jest mocne w Irelce.

Skoro jest taka op i wogle to czemu nie jest na każdym turnieju jak kiedyś.

Ps Q + Philosopher Stone to maszynka do robienia pieniędzy, spróbujcie sb :)

http://gosugamers.net/lol/features/3105

wypierdalaj z tego działu jak masz zamiar takie farmazony walić, 1. maxowanie Q a nie E, żeby sypać większe dmg i mieć niższy cd, 2. proste, że nie zawsze jest pickowana do każdej gry, bo jak ludzie chcą wygrać już early / mid to na chuj im irelia? 3. składanie philo na irelie to może 2 lata temu

w ogóle się nie znasz na tej grze i starasz się nam udowodnić, że niby Ty masz racje, a tak na prawdę gówno wiesz

Irelia daje mu stuna ? Chyba jak ma malo hp ;o bo tak to ma lipe, Q, E, R, Q E i irelka probojac kontratakowac nie ma szans bo lee ucieka z w *.* Lee robi combo i zżera całe hp a irela pół xD ;*

no tak, rzeczywiście... tylko, że stuna można rzucić też jak masz tyle samo % HP co przeciwnik, ale chuj nie? zanim lee sin odjebie to całe swoje combo to irelia i tak mu zje więcej hp, ale Ty to tam się lepiej znasz, wszędzie kurwa na tym forum profesjonalni gracze co mówią, że lee, olaf countrują irelie lol

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

http://gosugamers.net/lol/features/3105

wypierdalaj z tego działu jak masz zamiar takie farmazony walić, 1. maxowanie Q a nie E, żeby sypać większe dmg i mieć niższy cd, 2. proste, że nie zawsze jest pickowana do każdej gry, bo jak ludzie chcą wygrać już early / mid to na chuj im irelia? 3. składanie philo na irelie to może 2 lata temu

w ogóle się nie znasz na tej grze i starasz się nam udowodnić, że niby Ty masz racje, a tak na prawdę gówno wiesz

no tak, rzeczywiście... tylko, że stuna można rzucić też jak masz tyle samo % HP co przeciwnik, ale chuj nie? zanim lee sin odjebie to całe swoje combo to irelia i tak mu zje więcej hp, ale Ty to tam się lepiej znasz, wszędzie kurwa na tym forum profesjonalni gracze co mówią, że lee, olaf countrują irelie lol

KURWA TO WIDZE JAK DŁUGO GRAŁEŚ >.< Irelia moze dać stuna, powtarzam STUNA tylko jeżeli ma mniej hp od przeciwnika inaczej to tylko slow...

Lee odjebie combo w 2 sekundy albo mniej lol, irelia podbija iiii...... I CAN BE I CAN FLY I CAN BE I CAN TOUCH THE SKY............... DED X.X

OndteAw.png
Opublikowano

KURWA TO WIDZE JAK DŁUGO GRAŁEŚ >.< Irelia moze dać stuna, powtarzam STUNA tylko jeżeli ma mniej hp od przeciwnika inaczej to tylko slow...

Lee odjebie combo w 2 sekundy albo mniej lol, irelia podbija iiii...... I CAN BE I CAN FLY I CAN BE I CAN TOUCH THE SKY............... DED X.X

fajnie to napraw mi gre skoro moglem stunowac ludzi z takim samym % hp co ja, na czym bazujesz, że "combo w 2 sekundy i dead"? bo nie rozumiem? wiesz przynajmniej wygląda Early i trade'y tych dwóch postaci, bo chyba nie? idź se zagraj tego swojego blindpicka to może rzeczywiście lee bedzie wygrywal z irelią

specjalnie dla Ciebie wbiłem na custome'a, użyłem E na wraithcie kiedy mieliśmy tyle samo %hp i go zestunowało, więc?

4to7r2K.png

Opublikowano

No debil nie dziecko :

ACTIVE: Irelia pierces her target, dealing magic damage and slowing the target by 60% for the duration. If the target has a higher health % than Irelia, she stuns the target for the same duration instead.

Na polski : Irelia zadaje magiczne obrażenia, spowalnia cel o 60% na jakis tam czas. Jezeli cel ma wiecej hp niz irelia, zamiast slowowac stunuje cel na ten sam czas.

Widze kurwa jak sie znasz japierdole. Chcesz to sie mozemy przekonac kto jest lepszy.. 1 vs 1 ja lee ty irelka ? hm....

OndteAw.png
Opublikowano

No debil nie dziecko :

ACTIVE: Irelia pierces her target, dealing magic damage and slowing the target by 60% for the duration. If the target has a higher health % than Irelia, she stuns the target for the same duration instead.

Na polski : Irelia zadaje magiczne obrażenia, spowalnia cel o 60% na jakis tam czas. Jezeli cel ma wiecej hp niz irelia, zamiast slowowac stunuje cel na ten sam czas.

Widze kurwa jak sie znasz japierdole. Chcesz to sie mozemy przekonac kto jest lepszy.. 1 vs 1 ja lee ty irelka ? hm....

po 1. nie chce Ci robic juz wiecej wstydu grajac z Toba 1v1, po 2. wejdz sobie na custome'a i sam spróbuj coś zestunować, jakiegoś neutral moba albo miniona to sam zobaczysz, sam pokazujesz że jesteś dzieckiem

4to7r2K.png

Opublikowano

OMG >.< Kozak taki jestes ? Nie chcesz mi robić wstydu prosze cie... Ja chce ci tylko pokazac co lee robi z irelka ;P

Co teraz pierdolisz ze moba mam zestunowac ? god... zestunuj playera.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...