Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak odmulić kompa i popylać w metka

danielkuta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe zamiast tych programów to ja polecam wystawcie komputer na wieczór na otwarte powietrze np.balkon i na rano bedzie jak talala albo odkurzacz i w 5min odkurzysz i nie bedzie muliło^^Albo więcej ram do zakupu i po sprawie.Ale poradnik ok dla nie wiedzacych.Pozdro

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik przyda sie :) Leci Like za prace nad nim ;p

gmhq5mn.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po co zwalac kompa tymi programami ? :D to jeszcze gorzej zawali pamięc , lepiej robić co jakis czas czyszczenie dyskow przy pomocy narzędzi Windowsa a nie jakies odkurzacze itp :D do tego podefregmanotwac dyski sprawdzić błedy :) wszystko jest na Windowsie nie ma potrzeby ściągania tych bezurzytecznych programików :D

PS. Moja rada na lagi zrobić wszystko co napisałem :D + sprawdzić Ping neta , może wina stoi właśnie po stronie internetu a nie komputera :D Jak wiemy Metin nie jest BF3 i wymaga podstawową maszyne

Karta graficzna , dzwiękowa , płyta głowna procek myszka klawiatura itd :D

Sprawdzcie sobie Ping :)

http://www.speedtest.pl/

Wiadomo im większy Ping tym większe lagi ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Osobiście używam od dawna CCleaner'a oraz Odkurzacza. Efekt naprawdę widać gołym okiem.

Ładny tutorial, leci lajk.

a45e42aae9.png

Opublikowano

Pomaga oczywiście. :) Ale po zainstalowaniu owych programów najlepiej je usunąć. :) Ja tak zazwyczaj robie i nie narażam się na bezsensowne akutalizacje programów. :)

Zainstaluj > oczyść> usuń.

Pozdrawiam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...