Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak odmulić kompa i popylać w metka

danielkuta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie czytałem co pisali inni, bo mi się nie chciało, ale i tak to napisze :D
CleanGP trzeba umieć ustawić i wiedzieć co puszczać. Bez zmiany czekogolwiek, puściłem wszystko co tam miał (rejestr [najlepsza opcja ;p], czyszczenie śmieci itp.) i po tym czyszczeniu nic nie działało... Wywalił po pliczku z każdego programu i nic nie dało się ani odinstalować ani nawet uruchomić. Pomógł tylko format. Nie wiem czy problem był po mojej strony czy po stronie programu, ale już go nie używam :P

@Edit

Stronę dobreprogramy jak i CCleaner jak najbardziej polecam :)

Opublikowano

Po co Ty to odswiezasz? Poza tym usun ten shit jakim jest " Odkurzacz " bo robi wiecej syfu na kompie zamiast czyscic. Wszystkie opcje mozna miec w jednym programie, mowa o TuneUP Utilities. To + CCleaner daje niezlego kopa pecetowi.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Dzięki, mi się przyda. Leci like za nazwę tematu :D

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

A nie lepiej pobrać Advancet SystemCare 6 PRO? tam jest wszystko w 1 i jeszcze więcej, wystarczy tylko mieć klucz do wersji PRO (na początek dostaje się wersje PRO na 30dni) polecam toni2010 na chomiku on ma all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...